Beyoğlu Gazoz Zencefil 24x250 ml

799,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Beyoğlu Gazoz Zencefil 24x250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: erguvanbazaar Satıcı Ünvanı: AKTÜEL MEDİKAL KOZMETİK İLAÇ TEKSTİL OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0042064756500001 Vergi Kimlik Numarası: 0420647565
    Bu ürün erguvanbazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beyoğlu gazoz zencefil 24x250 ml
Geri Bildirim Ver

Beyoğlu Gazoz Zencefil 24 x 250 ml

Lezzetli bir akşam ya da öğle yemeğinin yanına eşlik edecek bir şeyler içme gereği duyulur. Özellikle ağır yemeklerin yanında içinizi ferahlatan ve hazmı kolaylaştıran bir ek gıdaya ihtiyaç vardır. Zencefil, hazımsızlığın ve mide şişkinliklerinin giderilmesine yardım eden bir bitki türüdür. Reflü gibi zorlu mide problemlerinin azalmasına da yardım eder. İçeriğinde yer alan zengin mineral değerleri ve aroması sayesinde Beyoğlu zencefil gazoz, ister yemek sırasında ister yemekten sonra tüketilsin her zaman rahat hissetmenizi sağlar. Kutlamalarda, arkadaşlarla veya aileyle keyifli vakit geçirirken de sıklıkla tercih edilen Beyoğlu gazoz zencefil 24 x 250 ml, gazlı bir içecek türüdür. Ürün, damak zevkinize hitap ettiği kadar çevre dostu cam şişesiyle birlikte gözünüze de hitap eder.

  • Çevre dostu cam şişe
  • Kolay muhafaza imkanı
  • Düşük kalorili içecek türü

Lezzeti ile Beyoğlu Zencefilli Gazoz Özellikleri

Lezzeti ile Beyoğlu Zencefilli Gazoz Özellikleri

Beyoğlu gazozu zencefilli, lezzetli tadını ve aromasını üretiminde kullanılan organik, doğal zencefilden alır. Zencefil, tropik iklimde yetiştirilen bir bitki türüdür. Yeterli olgunluğa ulaştığında özverili bir işçilikle ve tarım koşullarına uygun bir şekilde toplanır. Zencefil, keskin bir kokuya ve yoğun bir tada sahip olduğundan dolayı da gazoz üretiminde yapay tatlandırıcılara ya da koruyucu maddelere yer verilmez. Bu özellikleri sayesinde sağlık dostu bir gıda ürünüdür. Ürün, zencefilden kaynaklı olarak hafif sarımsı bir renge sahiptir. Beyoğlu zencefil gazozu, gazlı bir içecek olduğu için genellikle soğuk olarak tüketilir. İçtiğinizde serinlik hissi verir. Bu nedenle buzdolabında muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Aynı zamanda cam şişesiyle de çevre dostudur. Ürün paketi içerisinde 24 adet net 250 ml lik gazoz bulunur. Sıvı formu nedeniyle, 28 ph değerine sahiptir.

Beyoğlu Zencefilli Gazozun Faydaları

Beyoğlu Zencefilli Gazozun Faydaları

Zencefilli Beyoğlu gazozu üretiminde çeşitli sağlık sorunlarına yol açtığı için rafine şekere yer verilmez. Daha sağlıklı olduğu için yüzde yüz pancar şekerinden üretilir. 100 ml içerisinde sadece 9.4 oranında karbonhidrat bulunur. Doymuş yağ oranı ise 0’dır. Bir şişe gazoz 99 kaloridir. Bu nedenle diyet ve perhizlerde de sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda gazozlar soda ile aynı kategori içerisinde yer aldığından dolayı bileşenlerinde bol miktarda kalsiyum, magnezyum, sodyum, potasyum, florür, iyodür, klorür, bikarbonat ve sülfat bulunur. Bu sayede vücudun yoğun olarak ihtiyaç duyduğu vitaminleri de bolca içerir. Beyoğlu gazoz zencefilli, midedeki asit oranını dengeleyerek mide ekşimesine ya da yanmasına iyi geldiği için yemeklerden sonra da sıklıkla tüketilir. Ürünün sağladığı diğer bir avantaj ise; kolesterol seviyesini dengeli bir düzeyde tutmasıdır.

Bütçenize Uygun Beyoğlu Zencefilli Gazoz Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun Beyoğlu Zencefilli Gazoz Fiyatı ve Yorumları

Beyoğlu gazoz zencefil 24 x 250 ml fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Bu lezzetli ürünü, günün her vakti ana yemeklerinizin yanına yeni bir lezzet olarak ekleyebilirsiniz. Ara öğün olarak da tüketmeyi tercih edebilirsiniz. Ürünü öne çıkaran özelliklerden bir diğeri de; Beyoğlu zencefilli gazoz şişesinin, İstanbul ilinde yer alan ve önemli bir tarihi geçmişe sahip olan Galata Kulesinin mimarisinden ilham alınarak özenle tasarlanmasıdır. Bu tarihi ve şık görünümü sayesinde de yemek sofralarınızda rahatlıkla misafirlerinize servis edebilirsiniz. İçeceğinizi bitirdikten sonra cam şişesini anı olarak saklayabilirsiniz. Ürünün cam şişesi kalın bir yapıya sahiptir. Bu nedenle de herhangi bir çarpma ya da düşürme durumunda kolay kırılmaz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Beyoğlu gazoz zencefil 24 x 250 ml yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Bu sağlıklı ve mineral deposu olan ürüne Trendyol’dan kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.