3
Stüdyo Kulaklık kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Beyerdynamic Dt 990 Pro 250 Ohm Stüdyo Referans Kulaklığı

7.499,99 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.950 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.000 TL

Ürün Bilgileri

Beyerdynamic Dt 990 Pro 250 Ohm Stüdyo Referans Kulaklığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ConnectGame Satıcı Ünvanı: DİPOL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DANIŞMANLIĞI TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0301057137400012 Vergi Kimlik Numarası: 3010571374
    Bu ürün ConnectGame tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beyerdynamic dt 990 pro 250 ohm stüdyo referans kulaklığı açık arkalı tasarıma sahip dt 990 pro, geniş stereo ses alanı ve üç boyutlu ses üretme özelliği ile prodüktörler tarafından yıllar boyunca tercih edilmiştir. Mükemmel tonal derinlik ile akustik kaynakta gerçekleşecek en ufak yer değişikliği bile duyulabilir. Tek taraflı kabloya sahip dt 990 pro, kablo dolanma derdi olmadan rahatlıkla tekrar tekrar takılıp çıkarılabilir ve yumuşak kulak yastıkları ile uzun süreli dinlemelerde rahatlıkla kullanılabilir. Sağlam yay çeliği kafa bandı ile kulaklık rahat ve sağlam bir şekilde kulağınıza oturur. Ürün özellikleri*250 ohm, kulak çevreleyen profesyonel mixing, mastering ve aranjman kulaklığı*şeffaf, hacimli bas ve güçlü ses*yumuşak, kulak çevreleyen değiştirilebilir kadife kulak yastıkları*sağlam, süngerli ve ayarlanabilir yay çeliğinden kafa bandı*almanya’da üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver

Beyerdynamic DT 990 Pro 250 OHM Stüdyo Referans Kulaklığı

Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm stüdyo referans kulaklığı, kullanıcılara geniş stereo ses alanı ve üç boyutlu ses üretme özelliği sunar. Prodüktörler tarafından yıllarca tercih edilen bu ürün son derece kaliteli ve kullanışlıdır. Stüdyoda kayıt esnasında her sesi ayrı ayrı algılayabileceğiniz bu ürünün kullanımı çok rahattır. Üründe yer alan tonal derinlik sayesinde akustik kaynakta gerçekleşen tüm değişiklikler anında duyulabilir. Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm stüdyo referans kulaklığı tek taraflı kabloya sahiptir. Bu tasarım sayesinde kabloların dolanacağından endişe etmenize gerek kalmaz. Cihazı dilediğiniz sıklıkta takıp çıkarmak mümkündür. Siyah çerçevesi ve gümüş pedleri ile dikkat çeken kulaklık sayesinde kullanıcılar stüdyo kayıtları esnasında eşsiz bir deneyim yaşar.

  • 250 g ağırlık
  • Almanya'da üretim
  • Cihazın frekans tepkisi 5Hz-35 kHz

Beyerdynamic DT 990 Pro Kulaklığının Ses Kalitesi

Beyerdynamic DT 990 Pro Kulaklığının Ses Kalitesi

Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm stüdyo referans kulaklığının ses kalitesi çok iyidir. Prodüktörler tarafından tercih edilen profesyonel kulaklık, kullanıcılara kaliteli bir kayıt sunar. Tüm ses değişikliğini algılayabileceğiniz bu ürün 250 Ohm dirence sahiptir. Buna ek olarak cihazın frekansı 5Hz-35kHz arasındadır. Ürün 96 dB nominal ses basınç seviyesine sahiptir. İdeal teknik özelliklere sahip Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm stüdyo referans kulaklığı kullanıcılara kaliteli bir ses sunar. Hacimli bas ve güçlü ses duymanızı sağlayan bu ürün stüdyoların vazgeçilmez ekipmanları arasında yer alır. Bu ürün sayesinde müzik yaparken her ritmi ve sesi detaylı bir şekilde duymak mümkün olur. Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm stüdyo kulaklığı profesyonellere hoş bir ses deneyimi sunar. Bu cihazı cızırtı sorunu yaşamadan kullanabilirsiniz.

Beyerdynamic 250 Ohm Kulaklığı Ergonomik midir?

Beyerdynamic 250 Ohm Kulaklığı Ergonomik midir?

Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm stüdyo referans kulaklığı açık arkalı bir modeldir. Bu üründeki delikler sayesinde hava ve ses kulaklıklara serbestçe girip çıkar. Dinleme deneyimini oldukça artıran bu ürün sayesinde dış dünya ile bağlantınız kopmamış olur. Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm stüdyo referans kulaklığı gümüş kadife kulak yastıklarına sahiptir. Bu pedler son derece yumuşak olup tüm kulağınızı çevreler. Ergonomik tasarımlı kulaklığın bu pedleri değiştirebilir. Bu sayede dilediğiniz zaman kulak yastıklarının yenisini temin edebilirsiniz. Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm ürününün kafa bandı süngerli bir yapıya sahiptir. Ayarlanabilir yay çeliğinden üretilen bu bant son derece sağlamdır. Kullanıcıların konforu göz önünde bulundurularak tasarlanan ürün ile saatlerce stüdyoda kayıt yapmak mümkündür. Kulağınızı acıtmayan dayanıklı ve rahat kulaklığı dilediğiniz sıklıkta takıp çıkarabilirsiniz.

Beyerdynamic Stüdyo Referans Kulaklığının Özellikleri?

Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm stüdyo referans kulaklığı son derece donanımlı bir üründür. Kablolu üretilen bu ürün kulağı çevreleyen bir tasarıma sahiptir. Şık ve kullanışlı tasarımı ile dikkat çeken bu cihaz aynı zamanda 250 gram ağırlığıyla kullanıcıları tatmin eder. Kulaküstü tasarımıyla başınızı saran bu ürün saatlerce takılı kalabilir. Hafif bir yapıya sahip olduğu için cihaz kulaklarınızı ağrıtmaz. Bunun yanı sıra kalın ve yumuşak pedleri sayesinde kullanıcılar konforlu hissedebilir. Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm stüdyo referans kulaklığında ⅛ “ stereo mini konnektör ve ¼ “ jak çevirici adaptör girişleri mevcuttur. Bu bağlantı noktaları sayesinde kulaklığı gerekli ekipmanlara bağlamak mümkün olur. Rahat, kullanışlı ve kaliteli bir stüdyo kulaklığı arayanlar bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Bu kulaklığı Trendyol'dan birkaç tıkla anında satın alabilirsiniz. Ürünün kullanımı hakkında belirtilen görüşler için Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm stüdyo referans kulaklığı yorumlarını okuyabilirsiniz.