9
Stüdyo Kulaklık kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Beyerdynamic Dt 770 Pro 80 Ohm Stüdyo Kulaklık

7.199 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.499,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.955,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.985,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.400 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Beyerdynamic Dt 770 Pro 80 Ohm Stüdyo Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SesciBaba Satıcı Ünvanı: ASİMETRİK SES IŞIK VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086048894600025 Vergi Kimlik Numarası: 0860488946
    Bu ürün SesciBaba tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stereo kulaklık, kapalı dizayn, tek taraflı sarmal kablo ve stereo mini-jack / 1/4" adaptör 80 ohm Bilgi Kartı Kulaklık Tasarımı Kapalı İletim Tipi Kablolu Kulaklık frekans tepkisi 5 - 35.000 Hz Nominal ses basınç seviyesi 96 dB Kablo & Fiş Düz mini-jak fişi (3,5 mm) ¼ "adaptörü ile bağlantı kablosu (6,35 mm) Ağırlık 270 g Empedans 80 ohm Daha Fazla Bilgi Closed reference headphone for control and monitoring applications. Sound you can rely on | Superior build quality | Every part is replaceable The DT 770 PRO is a closed dynamic headphone which has been designed for critical music and sound monitoring. The single-sided cable makes the handling of the headphone easy. DT 770 PRO, 32 ohms: for mobile applications DT 770 PRO, 80 ohms: for recording applications within the studio DT 770 PRO, 250 ohms: for mixing applications in the studio Impedance?Characteristics: ? Closed diffuse-field studio headphone? "Bass reflex" technology for improved bass response? Comfortable fit due to rugged, adjustable, soft padded headband construction? Robust, easy serviceable construction as all parts are replaceable? Velour, circumaural and replaceable ear pads? 3.0 m (9.8 ft.) coiled cable (single-sided)? Including drawstring bag

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Beyerdynamic Dt 770 Pro 80-studio Kulaküstü Kulaklık 80 Ohm

Müzik dinlemek çoğu insan için vazgeçilmez bir unsurdur. Özellikle kulaklıkla dinlenilen müzikler ise başka bir keyif verir. Bunun için özel olarak geliştirilmiş Beyerdynamic kulak üstü kulaklık, son ses kalitesinde müzik zevkinizi doyasıya yaşamanıza yardımcı olur. Ses ve müzik meraklılarının ve bu alanda kendini geliştirmiş profesyonel kişilerin kullanıyor oldukları uygulamalara uygun, kapalı ve dinamik özelliklere sahip bir kulaklık türüdür. Kayıt stüdyoları için birebir uygundur. Beyerdynamic Dt 770 Pro kulaküstü kulaklık müzik tutkunları için geliştirilmiş çok özel bir kulaklıktır. Özen ile yapılandırılmış, geliştirilmiş son derece doğal ve dengeli ses deneyimini sizlere yaşatır.

 
  • Stüdyo tipi kulaklık deneyimi sunar.
  • Tek taraflı kablo özelliği ile kullanım kolaylığı sağlar.
  • Transducer tipi kulaklık modeli ile kullanıcının karşısına çıkar.

Beyerdynamic Studio Kulak Üstü Kulaklık Özellikleri

Beyerdynamic Studio Kulak Üstü Kulaklık Özellikleri

Müzik tutkunlarının ve stüdyo kaydı yapan kişilerin severek kullandığı ve oldukça memnun kaldığı bir kulaklık türü olan Beyerdynamic Dt 770 Pro 80-studio kulaklık kulak üstü özellikteki bir kulaklık olarak bilinir ve ürün, oldukça kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Yumuşak kulak pedleri sayesinde kulağı acıtmaz ve insan sağlığı için uygun yapıdadır. Tek taraflı bir bağlantı kablosu mevcuttur. Böylece konforlu bir kullanım sağlar. Altın kaplama mini stereo jack (3,5 mm) ve ¼ inç adaptörü (6,35 mm) ile neredeyse tüm kulaklık amplifikatörlerine uygun yapıdadır. Güçlü ve çelik yapıda kafa bandı bulunur. Yenilikçi bas sistemi refleksi de geliştirilmiştir. Stüdyo kullanımı için oldukça uygun özellikler sunar. 100 mW güç kullanımı ile tasarruflu bir kulaklık olma özelliği de sağlar. Kablosuz olarak 270 gr ağırlığındadır.

 

Beyerdynamic Studio Kulak Üstü Kulaklık Kullanımı

Beyerdynamic Studio Kulak Üstü Kulaklık Kullanımı

BEYRDYNAMICDT77080 kodlu ürünün kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Stüdyo tipi kulaklık olduğu için sesleri olabildiğince doğal ve kaliteli bir şekilde yansıtmaktadır. 3,5 N kafa bandı basıncı vardır. Ağırlık hissettirmez ve yumuşak kulak bantları mevcuttur. 18dB ortam gürültüsü yalıtımı vardır. Kullanım alanları oldukça avantaj sağlar. Yüksek kalite ve performans elde etmenize yardımcı olur. Dolayısıyla yayın ve müzik kaydı için de sıkça tercih edilen bir modeldir. Stüdyo ortamı ve profesyonel çalışma yetkinliği için son derece gerekli bir üründür. Üretiminde yüksek kalite malzemelerden yararlanılmıştır. Ev ve iş yeri gibi yerlerin dışında da kullanımı mümkündür. Düz kablo ile birlikte gönderim sağlanır. Tek taraflı kablo sayesinde şarj edilir. Her türlü ortamda kullanmaya uygun bir kulaklıktır.

 

Beyerdynamic Studio Kulak Üstü Kulaklık Fiyatı ve Yorumları

Beyerdynamic Studio Kulak Üstü Kulaklık Fiyatı ve Yorumları

Bu ürünün kullanım alanları göz önüne alındığında fiyat uygunluğu ile bütçe dostu olması göze çarpan detayların başında gelir. Kullanım alanlarına ve özelliklerine bakıldığı zaman fiyat uygunluğu da gözle görülür. Ürünün üretimindeki kullanılan malzemeler ve ürünün kalitesi fiyat açısından bütçe dostu olduğunu göstermektedir. Çok yönlü bir kullanım kolaylığı mevcuttur. Kolaylıkla şarj edilir ve uzun kullanım ömrü garantisi vermektedir. Tek taraflı kablo özelliği sayesinde kolaylıkla şarj edebilir ve kullanım sağlayabilirsiniz. Beyerdynamic Dt 770 Pro kulaküstü kulaklık yorumları ve değerlendirmeleri kısmından diğer kullanıcıların deneyimlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Beyerdynamic Dt 770 Pro 80-studio kulaklık fiyatı ve diğer bilgileri sayfadan inceleyebilirsiniz. Dilerseniz bu ürünü Trendyol’dan hemen sipariş verebilirsiniz.