9
Deniz Ürünleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Beyaz Midye -İzmir Midye Dolma (25 Adet)

235 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Beyaz Midye -İzmir Midye Dolma (25 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: beyazmidyecom Satıcı Ünvanı: İZMİR BEYAZ MİDYE GIDA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0483102013100001 Vergi Kimlik Numarası: 4831020131
    Bu ürün beyazmidyecom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İzmir Midye Dolmanın Özellikleri: Midyeler Tarım ve Orman Bakanlığı onaylı, her hafta düzenli kontrolleri yapılan midye çiftliklerinden alınıp kontrollü üretilmektedir. Beyaz Midye Dolmalar Türkiye de ilk kez KAPALI VAKUMLU ambalajlarda STERİLİZE edilerek pişirilmiştir. Sterilizasyon işlemi gerçekleştikten sonra ilk kez sizin eliniz değecektir. Oda sıcaklığında ,güneş görmeden muhafaza edilebilir. Buzdolabında +4 DERECEDE muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Paketi açıldıktan sonra 2 gün içinde tüketilmesi gerekir. İzmir Midye Dolmaların Tüketim Şekilleri: Beyaz Midye dolmalar vakumlu poşetlerinden direk açılıp yenilebilir. Uzun süre buzdolabında muhafaza edilen midye dolmaların 25-30 dk. oda sıcaklığında bekletilmesi lezzeti arttırır. Beyaz Midye Dolmalar VAKUMLU İÇ poşeti, kaynamış su dolu bir kapta 5-10 dk. ısıtılırsa sıcak olarak tüketilebilir. Beyaz Midye Dolmaları poşeti ile mikro dalgaya koymayınız. Vakumlu iç poşetin ağzını 3-4 cm. açtıktan sonra 30-60 sn. mikro dalga ile ısıtabilirsiniz. Beyaz Midye Dolmanın içerisindeki su midyenin kendi suyudur. Midyenin kendi suyu pişerken dökülmediği için midyeyi tüketirken Beyaz Midye Dolmanın lezzetine lezzet katmaktadır. AFİYET OLSUN
Geri Bildirim Ver

Beyaz Midye Dolma İzmir 25 Adet Trendyol'da

Beyaz Midye İzmir midye dolma farklı lezzetiyle ön plana çıkan yöresel bir tattır. Tarım Bakanlığı onaylı olup her hafta düzenli kontrolleri yapılarak üretilmiştir. Midye çiftliklerinden alınıp kontrollü şekilde üretilen bu ürün sterilizasyon işleminden geçirilmiştir. Oda sıcaklığında güneş görmeden muhafaza ederek buzdolabında artı 4 derecede saklamanız tavsiye edilir.

 
  • Ağır metal kontrollü
  • Kapalı ambalaj
  • Pişirilmiş

Beyaz Midye - İzmir Midye Dolma Özellikleri

Beyaz Midye - İzmir Midye Dolma Özellikleri

Beyaz Midye İzmir midye dolma 25 adet hasat edilmeden önce ağır metal mikrobiyolojik testleri tamamlanmış Tarım ve Orman Bakanlığı onaylı bir üründür. Hasat edilebilir belgesi ile hasadı yapılan bu ürün çiftliklerden alınır. Soğukluğu korunarak tesislere sevk edilir. Avrupa Güvenliği Gıda Üretici standartlarına uygun üretilmiş olup tüm izlenebilirlik şartlarını karşılar. Ayçiçeği yağı, su pirinç, baharat ve tuz bileşenlerinden oluşur. Bol miktarda amino asit içeren bu ürünün 100 gramında ortalama 86 kalori bulunmaktadır. Sağlıklı ve dengeli beslenmek isteyenlerin tercihi olup oldukça lezzetli bir alternatiftir. Sağlıklı ve lezzetli olmaları sebebiyle oldukça ilgi gören ve hemen her beslenme tipinde önemli yer edinen bir malzemedir. 100 gramında ortalama 707 kalori bulunan bu ürün karbonhidrat, yağ, tuz, şeker ve lif oranı bakımından oldukça zengindir. Oda sıcaklığında 25 derece güneş ışığından uzak ortamlarda saklayabilirsiniz. Poşeti açtıktan sonra buzdolabında +4 derecede kapalı kaplarda saklayabilir 2 gün içerisinde tüketebilirsiniz.

 

Beyaz Midye - İzmir Midye Dolma İşlevleri

Beyaz Midye - İzmir Midye Dolma İşlevleri

Beyaz Midye İzmir midye dolma 25 adet yorumları kolesterol, kantar ve birçok otoimmün hastalığına yakalanma riskini azaltan ve sofralara lezzet katan ürünün geliştirici özelliklerini ortaya çıkarır. Zengin vitamin bileşenleri ile ön plana çıkan sağlıklı ve lezzetli bir gıdadır. Son derece zengin çeşitliliğe sahip olup vitamin, mineral ve besin değerleri bakımından vücut sağlığınızı koruyabilir. Uygun ve özel pişirme teknikleriyle kısa sürede tüketime hazır hale gelir. Zengin vitamin değerleriyle besleyici ürün olarak tercih edebileceğiniz midye dolma düşük kalori oranına sahiptir. Her damak tadına uygun olan ve sevilen lezzetler arasında yer alır. Diğer hayvansal besinlere göre az kolesterol değerine sahip olup sağlıklı beslenme rutinlerinin vazgeçilmezlerindendir. Son derece düşük yağ oranı ve yüksek protein içerir. Sağlıklı beslenmek isteyenlerin tercihi olan midyenin besin değeri oldukça yüksektir. Sindirim sistemini rahatlatabilen ve her mevsim tüketebileceğiniz bir üründür. Omega-3 asitlerinin yanı sıra protein, vitamin, fosfor ve mineral açısından bir hayli zengindir.

 

Beyaz Midye - İzmir Midye Dolma Fiyatı

Beyaz Midye - İzmir Midye Dolma Fiyatı

Beyaz Midye İzmir midye dolma 25 adet fiyat ambalaj miktarı ve marka kalitesine göre farklılık gösterebilir. Besin değerini uzun süre koruması için özel olarak vakumlanıp paketlenmiştir. Dengeli beslenmek ve sağlıklı gıdalar tüketmek isteyenlerin tercihi bir üründür. Besleyici gıdalar arasında yer alan midye kalp sağlığının korunmasına katkı sağlar. Vücuttaki hormon dengesini düzenleyebilen, doymuş yağ değeri yüksek bu ürün damak zevkinize hitap edebilir. Pek çok kişinin severek tükettiği insan sağlığına yararlı pek çok bileşenden oluşan bir gıdadır. Çinko, potasyum, fosfor ve manganez deposu olarak bilinir. Doğru ve ideal oranda tüketildiğinde şifalı etkilerini ortaya çıkarır. Besin açısından zengin bileşenlere sahip olup sağlık açısından pek çok faydalı etkiye sahiptir. Kalp hastalıkları ve kolesterol gibi sağlık problemleri bulunanların ideal oranda tüketmesi önerilir. Kontrollü bir porsiyon belirleyerek sağlığınızı riske atmadan keyifle tüketebilirsiniz. Besin değeri kadar ideal kalori miktarlarıyla da oldukça ilgi gören yemek yapma derdini ortadan kaldıran bu ürünü Trendyol'dan inceleyebilir, hızlı ve güvenli şekilde satın alabilirsiniz.