Beurer Mg 153 4d Boyun-sırt-bel Masaj Cihazı

5.599 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.429 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Beurer Mg 153 4d Boyun-sırt-bel Masaj Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAMAN TELEK. Satıcı Ünvanı: YAMAN TELEKOMİNİKASYON ÜRÜNLERİ VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0935041712900001 Vergi Kimlik Numarası: 9350417129
    Bu ürün YAMAN TELEK. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beurer mg 153 ense - Sırt - Bel masaj cihazı beurer mg 153 boyun ense sırt bel masaj cihazı boyun masajı, masaj stüdyonuzu evinize getirmenizi sağlar. el simülasyonlu 4d masaj başlıkları, gerçek bir masaj deneyimi yaratır. isteğe bağlı olarak yatıştırıcı ısıtma fonksiyonu da açılabilir. uzun bir günün ardından mutluluk! Kasları gevşetmek ve gevşetmek için nüfuz eden yoğurma masajı gerçek bir masaj deneyimi için el simülasyonlu 4d masaj başlıkları çıkarılabilir, yıkanabilir kılıflı 4 yoğurma silindiri ve 2 kıstırma düğümü ısı fonksiyonu ile 2 yoğunluk seviyesi + 1 masaj modu saat yönünde / saat yönünün tersine dönüş çıkarılabilir, yıkanabilir kılıflı ürün üzerindeki kontrol elemanını kullanarak kolay uygulama masaj yoğunluğunu kontrol etmek için pratik tutamaklar otomatik kapanma yeni ayarlariki yoğunluk seviyesi ve bir masaj modu çıkarılabilir kılıf30 ° 'de makinede yıkanabilir yatıştırıcı ısıyatıştırıcı ısı fonksiyonu ile donatılmıştır 4d masajgerçek bir masaj deneyimi için el simülasyonlu 4d masaj başlıklar rün tanımı 4d boyun masajı otomatik kapanma evet masaj başlıklarının sayısı 4 yoğurma silindiri ve 2 kıstırma düğümü fonksiyon seviyeleri 2 watt cinsinden çıktı 24 ışık ve ısı işlevi evet ce evet yıl bazında garanti (garanti koşulları hakkında daha fazla bilgiyi kılavuzda bulabilirsiniz.) 2 ean 4211125643102 ürün numarası 64310 dikkat : Ürünler kişisel kullanıma haiz hijyen içeren ürün olduğundan ürün poşetinin açılmış olması ve kullanılması durumunda mesafeli satış yönetmeliğinin ilgili hükümleri gereği cayma hakkı kapsamında değerlendirilemez. Gönderilen cihazın arızalı olması durumunda ürün doğrudan teknik servise yönlendirilir. Firmamız bu durumda gerekli desteği size sağlamakla birlikte, cihazınızın onarım ve değişim teknik servis raporu doğrultusunda gerçekleşmektedir. 2 yıl garantılıdır.
Geri Bildirim Ver