Beurer Bf 195 Baskül Vücut Analiz Ölçer.

2.199 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Beurer Bf 195 Baskül Vücut Analiz Ölçer.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAMAN TELEK. Satıcı Ünvanı: YAMAN TELEKOMİNİKASYON ÜRÜNLERİ VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0935041712900001 Vergi Kimlik Numarası: 9350417129
    Bu ürün YAMAN TELEK. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bf 195 Baskül Vücut Analiz Ölçer. ÜSTÜN ALMAN TEKNOLOJİSİ BEURER KALİTESİ FATURALI - SIFIR ÜRÜN Beurer BF 195 Baskül Vücut Analiz Ölçer Çekici, yuvarlak LCD ekran Mavi ışıklı ekran Modern çerçeve28 mm rakım yüksekliğiTartım alanı güvenlik camından yapılmıştırFırçalanmış paslanmaz çelik elektrodlarVücut ağırlığı, yağ, su, kas yoğunluğu, kemik kütlesi, kalori gereksinimi (AMR) belirlenmesi Giriş: - vücut yağları, vücut suyu ve kas yoğunluğu için% 0.1 - vücut ağırlığı ve kemik kitlesi için 100 g Kg / lb / st'ye geçin10 kullanıcı hafızası5 aktivite seviyesiOtomatik açma ve kapatma Kapasite: 180 kgMezuniyet: 100 gAşırı yük göstergesi 2 Ad. CR 2032 pil DEĞERLİ MÜŞTERİMİZ, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için Teşekkür Ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Cam
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Vücut Kitle İndeksi Ölçümü Var
  • LCD Ekran Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Yok
Geri Bildirim Ver

Beurer Bf 195 Vücut Analiz Ölçer Baskül

Beurer Bf 195 baskül vücut analiz ölçer, tıpkı bir spor salonunda olduğu gibi, sağlık durumunuzun takibi için ihtiyacınız olan değerleri anında gösterir. Teknolojinin son ürünü bir diyagnoz terazisi olan Beurer Bf 195, kilonuzun yanı sıra vücudunuzdaki yağ, su, kas ve kemik kütlelerini de ölçer. Tek bir kompakt ölçüm cihazında pek çok işlevi yerine getiren bu cihaz, ek olarak kalori ihtiyacı (AMR) ve vücut kitle indeksi (BMI) değerlerini de hesaplar. Teraziden en verimli şekilde faydalanmak için, on kişiye kadar hafızası bulunan kullanıcı kayıt bölümüne boy ve cinsiyet gibi bilgilerin girilmesi önerilir. Ölçüm sonucu elde edilen analiz değerleri yuvarlak, mavi ışıklı LCD ekranda gösterilir.

  • Kilo ve vücut değerleri analizi yapan baskül
  • Mavi ışıklı, yuvarlak formlu LCD ekran
  • 180 kg maksimum ölçüm kapasitesi

Beurer Bf 195 Vücut Analiz Ölçer Baskülün Özellikleri

Beurer Bf 195 Vücut Analiz Ölçer Baskülün Özellikleri

Beurer Bf 195 baskül vücut analiz ölçer, sağlık durumunuza rehberlik edecek pek çok veriyi öğrenmenize yardımcı olur. Beurer Bf 195 ağırlık, yağ miktarı, vücuttaki su miktarı, kas oranı, kemik kütlesi, vücut kitle indeksi (BMI) ve kalori ihtiyacı (AMR) bilgilerini gösterir. Baskül, yuvarlak formda mavi ışıklı LCD ekrana sahiptir. Bu ekranın 28 milimetrelik rakam boyutu sayesinde ölçüm sonuçları kolayca okunabilir. Beurer BF 195 baskül, modern çerçevesi ile şık bir tasarıma sahiptir. Cihazın beş etkinlik derecesi ve on kullanıcıya kadar kayıt hafızası bulunur. Beurer baskül, aşırı yük göstergesi ile otomatik açılma ve kapanma fonksiyonuna da sahiptir. Vücut analiz ölçerin çalışması için gerekli 2 adet pil pakete dâhildir. Banyonuza rahatlıkla yerleştirebileceğiniz Beurer baskül 31 cm x 31 cm x 2,3 cm boyutlarındadır.

Beurer Bf 195 Vücut Analiz Ölçer Baskül Kaliteli mi?

Beurer Bf 195 Vücut Analiz Ölçer Baskül Kaliteli mi?

Beurer Bf 195 baskül vücut analiz ölçer, sağlığınız ve zindeliğiniz için değerlerinizi hesaplar. Alman kalite geleneğiyle üretilen Beurer baskül, titiz mühendislik ve endüstriyel tasarım çalışmalarının bir ürünüdür. 2 yıl resmi distribütör garantisiyle satılan Beurer vücut analiz baskülü, kullananlardan da çok olumlu geri dönüşler almaktadır. Bu cihazı satın alarak kendinizin ve ailenizin esenliği için en iyi yatırımlardan birini yapmış olursunuz. Ek olarak Beurer baskülü uzun yıllar güvenle kullanırken vücut değerlerinizi analiz ederek sağlığınızı korumanın konforunu yaşarsınız. Beurer Bf 195 vücut analiz ölçerin üretiminde; fırçalanmış paslanmaz çelik elektrotlar, emniyetli cam taban ve son teknoloji ürünü mavi LCD ekran kullanılır. Böylece ürün kaliteli, dayanıklı ve güvenli bir ölçüm deneyimi sunar. Kilo alırken, verirken ya da kas oranınızı arttırırken Beurer baskül yanınızdadır.

Beurer Bf 195 Vücut Analiz Ölçer Baskül Dayanıklı mı?

Beurer Bf 195 Vücut Analiz Ölçer Baskül Dayanıklı mı?

Beurer vücut analiz ölçer, birden fazla kişi tarafından sıklıkla kullanılacak bir cihaz olarak uzun ömürlü ve güvenli bir kullanım deneyimi sunacak şekilde dizayn edilir. Bf 195 baskül, yüksek Alman standartları ile en kaliteli materyaller seçilerek; fonksiyonellik ön planda olacak şekilde üretilmiş son derece dayanıklı bir üründür. Baskülün emniyet camından üretilen gövdesi, 180 kilo ağırlığa kadar son derece tehlikesiz bir kullanım sağlar. Yüzeyinde bulunan, fırçalanmış paslanmaz çelikten üretilmiş elektrotlar biyoelektrik empedans prensibi ile vücut analizini gerçekleştirir. Değerlerin en doğru şekilde belirlenmesi için terazinin üzerine çıplak ayakla çıkılmalıdır. Cihazın beş farklı etkinlik derecesinden biri seçilerek kişiye özel kilo ve vücut analiz ölçümleri hassas bir şekilde yapılabilir. Beurer Bf 195 baskül vücut analiz ölçer yorumlarına Trendyol’da ürün değerlendirmeleri bölümünde yer verilir. Kolay birkaç adımda üye olduktan sonra bu ürünü hızlı ve güvenli şekilde sipariş etmeniz mümkündür.