Beuchat Buğu Önleyici Seadrop, 37 Ml

230,30 TL

Ürün Bilgileri

Beuchat Buğu Önleyici Seadrop, 37 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Derinshop Satıcı Ünvanı: DERİNTECH DENİZ VE DOĞA SPORLARI MALZEMELERİ TİCARET EĞİTİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0646020514200011 Vergi Kimlik Numarası: 6460205142
    Bu ürün Derinshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BEUCHAT SEADROP Maske Temizleyici Buğu Önleyici anti-fog, tüm cam ve plastik lensler için uygulanabilir. Yeni maskenizin lenslerini BEUCHAT SEABUFF – maske ön temizleyici ile temizleyin. Bu maskenizin üretim esnasında üzerinde kalan silikonu yok eder ve daha verimli çalışmak için buğusuz görüntü sağlar. BEUCHAT SEABUFF ile yapılacak düzenli temizlik anti-fog performansını etkileyen kir, yosun, küf ve diğer kalıntıları önler. 1. AŞAMA: Lensin içine ve dışında az miktarda BEUCHAT SEABUFF uygulayın. Hızlıca ovalayın , durulayın ve tekrarlayın. 2. AŞAMA: Yumuşak, kuru bir bezle temizlenene kadar parlatın ve sonra durulayın. 3. AŞAMA: BEUCHAT SEABUFF ile temizledikten sonra kuru lensin içine BEUCHAT SEADROP uygulayın. 4. AŞAMA: Buğu önleyiciyi parmaklarınızla ovalayın 5. AŞAMA: Tatlı veya tuzlu su ile durulayın. Buğu önleyici nasıl çalışır? Maskeler içindeki sıcak nemin lens yüzeyinin soğuk su ile buluşmasıyla buğulanır. Sıcak hava soğuk havaya göre daha fazla su buharı (gaz formundaki su) tutar. Dolayısıyla hava soğuduğunda, su buharının bir parçası küçük likit damlaların içine yoğunlaşır veya buğu yapar. Buğu önleyici lens üzerinde görünmez ince bir film oluşturarak buğulanmayı önler. Yoğuşan damlaların formülasyonunu yok eder. Maske Bakım tüyoları · Oluşan küf ve yosunu minimize etmek için her dalıştan sonra maskenizi temiz su ile durulayın ve kaldırmadan önce iyice kuruması için bırakın. · Maskenizi kir ve aşınmalardan önlemek ve ayrıca seyahat ederken korumak için maskenizi sert kutu içine koyun. · Maskenizi güneşin altında bırakmayın veya başınızın üstüne takmayın – sıcaklık maskenin sıcaklığını artırır ki buda buğulamaya sebep olur. BEUCHAT SEABUFF’ı yazı tahtanızı silmek içinde kullanabilirsiniz! Her dalıştan sonra yazı tahtasını temiz su ile durulayın ve daha yoğun temizleme için periyodik olarak BEUCHAT SEABUFF kullanın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Ekru
Geri Bildirim Ver