Beta Yayınları National Geographic Kids - Hayvanlar Ansiklopedisi

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
548,05 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
764,58 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Beta Yayınları National Geographic Kids - Hayvanlar Ansiklopedisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smart Satıcı Ünvanı: EVREKA İNOVASYON VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383068339600001 Vergi Kimlik Numarası: 3830683396
    Bu ürün Smart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çevirmen : Müşfik Konuk Baskı Yılı : 2019 Baskı Sayısı : 3. Baskı Sayfa Sayısı : 304 Cilt Bilgisi : Sert Kapak Kağıt Bilgisi : Kuşe Kağıt Açıklama: National Geographic’in uzman imzasını taşıyan bu ansiklopedi, hayvanlara dair yayınlanan tüm referans kitaplarından çok daha zengin bir içeriğe sahip. Her bölümde yer alan Hayvan Portreleri, Hayvan Rekorları ve Saha Çalışmaları gibi alt başlıklarla siz de hayvanları, uzman bir kâşif kadar yakından tanıyabilirsiniz. Memeliler, kuşlar, sürüngenler, amfibiler, balıklar ve omurgasızlar olarak sınıflandırılan bu hayvanlar krallığında sevdiğiniz hayvanların kaç yıl yaşadığını, yaşam alanlarını, nelerle beslendiklerini öğrenebilirsiniz. Çocuklar için önemli bir referans kitabı niteliğindeki bu ansiklopedi, ömür boyu saklanacak türden, hem eğlenmek hem öğrenmek için başvurulacak bir kitap. Kalın kapaklı, rengârenk özel baskısıyla çocukların kütüphanesinde baş köşeyi hak ediyor. Fotoğraflar, Haritalar ve Daha Fazlası ile 2500 Hayvan bu kitapta..

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar National Geographic
  • Basım Yılı 2023
Geri Bildirim Ver

Beta Yayınları National Geographic Kids - Hayvanlar Ansiklopedisi

Çocuğunuzun ansiklopedi inceleme alışkanlığı kazanmasını sağlayabileceğini Beta Yayınları National Geographic, Kids Hayvanlar Ansiklopedisi eğlenirken öğrenme ilkesini kaynak alır. Geniş arşivi ile çocuklarınızın hayvanlar alemini yakından tanımasına olanak sağlayabileceğiniz bu özel kitap, kütüphanede yer vermeniz gereken bilgi taşıyıcılığı sağlayan başlıca eserlerden biridir. Kaliteli baskısı ve renkli anlatımı ile çocuğunuzu içine çekecek olan bu eser sayesinde bilgi dünyalarını genişletebilirsiniz. Bunun yanı sıra dünya üzerinde yer alan çeşitli yaşam formları hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlayabilirsiniz. Çocuğunuzun doğaya karşı duyarlı olmalarını sağlarken henüz görmedikleri canlılara yakından bakma fırsatı sunabilirsiniz. İster çocuğunuzun okuması için isterseniz de birlikte eğlenceli zaman geçirmek için bu eseri tercih edebilirsiniz. Çocuğunuz için satın alabileceğiniz bu nitelikli eserin özellikleri şu şekilde sıralanabilir.

  • Fotoğraflı anlatım
  • Yaşam alanlarına dair haritalandırma
  • 2500’den fazla canlı

Fotoğraflar ve Haritalarla Aktif Öğrenme

Fotoğraflar ve Haritalarla Aktif Öğrenme

Çocuklara hayvanları tanıtırken görsel bir kaynak sunmanız daha etkili bir şekilde öğrenmeleri adına onlara yardımcı olur. Yayınevi tarafından piyasaya sunulan geniş bir kaynak olma niteliği taşıyan bu kitap sayesinde çocuklarınızın hayvanları öğrenir. Aynı zamanda hayvanların fotoğraflarına da yer verilerek onları yakından tanımaları sağlanır. Beta Yayınları National Geographic Hayvanlar Ansiklopedisi içeriğinde bahsedilen, hakkında bilgi verilen hayvanların yaşam alanlarını da çocuklarınıza gösterme özelliği taşır. Kitapta yer alan harita üzerinden ilerleyerek onların nasıl ortamlarda yaşadıklarına dair de bir fikir sahibi olmalarına yardımcı olur. Derinlikli bir kaynak niteliğinde olan eseri satın alarak çocuğunuzun genel kültürünün genişlemesine yardımcı olabilir, eğlenirken öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Kitaptaki görseller sayesinde çocuğunuzun dikkati dağılmadan yeni bilgileri öğrenebilir. Öğrenme sürecinin keyifli bir forma büründüğü eserle, çocuklarınızın okuma alışkanlığı kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Hayvanlar Alemin Keyifli Bir Adım

Hayvanlar Alemin Keyifli Bir Adım

Farklı sınıflardan birçok hayvan hakkında kaliteli bilgiye ev sahipliği yapan ansiklopedi, çocuğunuzun hayvanlar alemine atacağı nitelikli bir adım olma özelliği gösterir. Memelilerden kuşlara, sürüngenlerden balıklara birçok canlı sınıfına yer veren ansiklopedi, renkli ve dinamik anlatımıyla çocuğunuzu içine çeker. Hayvanlar alemini tanımak adına nitelikli bir kaynak olan Beta Yayınları Hayvanlar Ansiklopedisi çocuklarınıza verebileceğiniz kıymetli bir hediyedir. Dünya üzerinde yer alan canlıların yaşam alanlarını ansiklopedideki haritalar sayesinde çocuklarınıza öğretebilirsiniz. Hayvanların yüksek kaliteye sahip fotoğraflarını da görebilecekleri bu nitelikli kaynakla, çocuğunuzun doğa hakkında bilinçlenmesini sağlayabilirsiniz. Çocuğunuzun eğlenirken öğrenmesi için tasarlanan National Geographic Hayvanlar Ansiklopedisi kaynağıyla hayvanların kaç yıl yaşadığı gibi hayati bilgilere erişim sağlayabilirsiniz. Bunun yanında birçok farklı bilgiye yer veren ansiklopediyi satın alarak çocuğunuzun kütüphanesinde kıymetli bir esere sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Hayvanlar Ansiklopedisiyle Çocuğunuz Dünyayı Tanısın

Hayvanlar Ansiklopedisiyle Çocuğunuz Dünyayı Tanısın

Çocuğunuzun hayvanlar alemini yakından tanıması adına referans olarak alabileceği bu nitelikli esere Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. National Geographic Kids Hayvanlar Ansiklopedisi eğlenirken öğrenmeyi sağlayan, geniş bilgi hazinesine sahip ayrıcalıklı bir eserdir. Satın alacağınız ansiklopedi ile çocuğunuzun bu dünyayı tanırken fotoğraflar ve haritalarla hikayenin içerisine çekecek anlatım sayesinde bilgileri kalıcı bir şekilde öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız bu ürünle, çocuğunuzun kütüphanesini zenginleştirebilir, genel kültür bakımından donanımlı bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Çocuğunuzun çevreye ve hayvanlara karşı daha duyarlı bir bakış açısına sahip olmasını sağlayacak bu kitap için diğer müşterilerin yorumlarına göz atabilirsiniz. Filtreleme özelliği kullanarak sizin için uygun özellikler gösteren ürüne ulaşabilirsiniz. Bu eser sayesinde eğlenirken öğrenmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız bu nitelikli eserle, avantajlı alışveriş yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz.