Bestway Crusader Essential Makse Şnorkel Set

390 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bestway Crusader Essential Makse Şnorkel Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Blackisard Mountain Equipment Satıcı Ünvanı: ARENA OUTDOOR PAZARLAMA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074110410900001 Vergi Kimlik Numarası: 0741104109
    Bu ürün Blackisard Mountain Equipment tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Tanımı: BESTWAY CRUSADER ESSENTİAL MAKSE ŞNORKEL SET Ürün Açıklaması: Bestway® Crusader Essential™ Şnorkel-Maske Seti, 3 yaş ve üzeri küçük çocukların denizde ya da havuzda güvenle kullanması için tasarlanmıştır. Çocuk boy maske ve şnorkel takımı içerir.Ultraviyole (UV) Korumalı, Darbeye Dayanıklı:Bu maskenin bölümü, güçlü polikarbon malzemeden imal edilmiştir. Aktif oyunlarda oluşabilecek darbelere karşı dayanıklıdır. UV filtrelidir. Çocukların gözlerini güneşin zararlı ışınlarına karşı korur.Rahat Kullanım:Maskenin yüze oturan kenarları su sızdırmaz, yüzün şekline tam uyum sağlar. Baş bandı en rahat kullanıma uygun şekilde ayarlanır. Şnorkelin yumuşak ve esnek ağızlık bölümü de çocukların rahatça kullanabileceği şekildedir. Lateks malzeme içermez.Bu yaz denize giderken Bestway® Crusader Essential™ Şnorkel-Maske Seti'nizi almayı unutmayın! Bestway® Crusader Essential™ Şnorkel Seti, 3 yaşından itibaren biraz hevesli yüzücüler için idealdir ve hem havuzda hem de denizde mükemmel bir arkadaştır. UV korumalı darbeye dayanıklı polikarbonat lensler: Crusader Essential™'ın lensi, dalışın stresine kolayca dayanabilen sağlam polikarbonattan yapılmıştır. Özel UV koruyucu kaplama sayesinde çocuğunuzun gözleri ayrıca güneşin zararlı ışınlarından korunur. RAHAT UYUM: Rahat kenar contası, çocuğunuzun yüzüne su girmesine izin vermeden güvenli ve rahat bir şekilde oturmasını sağlar. Tamamen ayarlanabilir bir başlık ile maskenin boyutu istenildiği zaman ayarlanabilir. Şnorkel, yumuşak, rahat bir ağızlık ile donatılmıştır. Özellikleri: UV koruyucu kaplamalı darbeye dayanıklı polikarbonat lensler Sızdırmaz kenar eteği Ayarlanabilir ayrık kafa bandı Yumuşak, rahat oturan şnorkel ağızlığı Lateks bazlı olmayan malzemeler İçindekiler: 1 maske, 1 şnorkel Teknik Özellikleri: dalma maskesi: UV korumalı darbeye dayanıklı polikarbonat lensler Hassas uyum için konforlu kenar contası Ayarlanabilir, iki parçalı kafa bandı Şnorkel: Yumuşak şnorkel ağızlığı 3 yıldan itibaren %100 lateks içermez 2 farklı tasarım Tasarım serbestçe seçilemez! istiridye kabuğu uyarılar: Tehlike! Çocuklar sadece bir yetişkinin gözetiminde suda veya yakınında olmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver