3
Şişirme Pompası kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Bestway 62002 12" 30 Cm El Pompası

224 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
300 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bestway 62002 12" 30 Cm El Pompası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALAKENT KİTAP KIRTASİYE EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0693051372300001 Vergi Kimlik Numarası: 6930513723
    Bu ürün ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN AÇIKLAMASI 30 cm (12")Strok hacmi: 0,85 L/döngüHızlı şişirme için büyük hava odasıYukarı ve aşağı hareketlerle hızla şişerEsnek hortumNeredeyse her şişirme valfine uyacak 3 valf adaptörüMaksimum hava akışı sağlamak için tasarlanmıştırTam renkli kutu12 Adet, 4,69 Kg?10,34 lbs)İçindekiler: 1 el pompasıBoyut: 30 cm (12 inç)Manuel pompa yukarı ve aşağı şişerValf adaptörleri içerir, bu da onu çeşitli farklı şişirilebilir öğelerle kullanım için harika kılarİçindekiler: 1 hava pompası12”/30cm Air Hammer™ - Bestway® Şişirme Pompası, tüpleri, hava yataklarını, salları, oyuncakları ve diğer şişme malzemeleri şişirir. Maksimum hava akışı sağlamak üzere tasarlanmış olup, hem yukarı hem de aşağı vuruşlarda sürekli bir hava akışı sağlar. Üç evrensel bağlantı parçası dahildir.Bestway® manuel hava pompaları, bir güç kaynağı gerektirmediklerinden hareket halindeyken kolayca kullanılabilir. Öğeyi hızlı ve verimli bir şekilde şişirmek için yukarı ve aşağı hareket kullanın.Her manuel pompa, hem dayanıklılık hem de işlevsellik göz önünde bulundurularak oluşturulur. Yüksek performanslı pompalar güvenilirdir ve çoğu hem şişirme hem de söndürme işlevlerine sahiptir. Boyutları kompakttır, taşımayı kolaylaştırır ve neredeyse her şişirme valfine uyacak adaptör nozulları içerir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver