Bestway 2 Kişilik Kolay Kurulumlu Plaj Çadırı 68107

1.449 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Bestway 2 Kişilik Kolay Kurulumlu Plaj Çadırı 68107

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALONE Satıcı Ünvanı: TAYYAR YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9770051252
    Bu ürün ALONE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bestway 2 Kişilik Kolay Kurulumlu Plaj Çadırı 68107 Bestway plaj çadırı, deniz, göl veya diğer yerlere yakın açık hava meraklıları için mükemmeldir. Sizi sıcak güneşten koruyacak ve aynı zamanda güzel doğa manzaralarını engellemeyecektir. Plaj çadırı yüksek kaliteli Polyester kaplamalı kumaş malzemeden üretilmiştir. Set ayrıca sabitlemek için 8 kazık ve çadırı taşımak için bir çanta içerir. Kolay kurulumlu Plaj Çadırı yer kaplamaz ve pratiktir. Taşıma çantası sayesinde arabanızda bisikletiniz de veya sırt çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Kullanımı ve kurulum oldukça kolaydır. Sadece 30 saniye gibi kısa bir sürede çadırınızı kurabilir ve yaklaşık aynı süre içinde toplayabilirsiniz. Kurulumu ve toplanması hızlı, 2 kişilik plaj çadırı arayanlar için tasarlandı. Hareketlilik ve eğlence garantili! Size rahatlık sağlar: Toplama sırasındaki gerginliğe son. Her zaman hızlı kurulur ve toplama için hızlı katlama sistemine sahiptir. Güneş koruması: UPF 80 + 1.12 Kg. ağırlıktadır. Ölçüleri : 200 x 120 x 90 cm. Yaş Grubu : 3+ Yaş Barkodu: 6942138976144 Item No : BW68107 Kutu Ölçüleri : 64 x 64 x 5 cm. Desi Değeri: 7 G - 6942138976144

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 2 Kişilik
  • Renk Turuncu
  • Mevsim Yaz
  • Özellik Ultra hafif
  • Şekil Dikdörtgen
  • Ölçü 120 x 200
  • Ağırlık 0,5 - 2 kg
  • Çadır Tipi Sahil
Geri Bildirim Ver

Bestway 2 Kişilik Kolay Kurulumlu Plaj Çadırı

Açık hava mekanlarında düzenlenen kamp maceralarının vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan Bestway marka plaj çadırı, ergonomik tasarımı sayesinde tercih edilir. Kaliteli malzemelerden üretilerek satışa sunulan Bestway Pavillo 2 kişilik çadır etkileyici ve kullanışlı tasarımıyla göz doldurmayı başarır. Hoş ve göz alıcı tasarımın yanı sıra kaliteli ve dayanıklı materyaller kullanılarak hazırlanan ürün, müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini karşılar. Kolay kurulabilen yapısıyla ilgi gören Bestway Pavillo 2 kişilik plaj çadırı mavi renk seçeneğiyle kadın ve erkek müşterilerin ilgisini çekmeyi başarır. Üzerinde bulunan sineklik detayı sayesinde sinek istilalarının yanı sıra sizi böceklerin de rahatsız etmesinden koruyan çadır, oldukça kullanışlı özelliklere sahiptir. Söz konusu ürün deniz, göl ve plaj gibi alanlarda tercih edilir.

  • Sineklik eklentili tasarım
  • Kolay kurulum
  • Ergonomik yaşam alanı

Kolay Kurulum ve Etkileyici Yapısıyla Bestway Plaj Çadırı

Kolay Kurulum ve Etkileyici Yapısıyla Bestway Plaj Çadırı

Kadın ve erkek müşterilerin ihtiyaç ve beklentileri dikkate alınarak tasarlanan ve kaliteli materyallerle üretilen Bestway 2 kişilik kolay kurulumlu plaj çadırı kullanışlı yapısıyla beğeni toplar. Kolay kurulum özelliğine sahip plaj çadırı, deniz, göl ve diğer açık alanlar için tercih edilir. Bu kapsamda Bestway 2 kişilik kolay kurulumlu plaj çadırı kullananlar söz konusu ürünü birden fazla alan için tercih eder. Açık havalarda kullanımı ideal olan ürün, tasarımı ve yapısı sayesinde güneşten koruyan üst kısmı ile beklentileri karşılar. Sineklikli yapısı sayesinde böcekleri uzak tutmayı başaran Bestway plaj çadırı ile manzaradan ödün vermeden doğanın tadının çıkarabilirsiniz. Kaliteli polyester kumaştan üretilen modeli kolayca kurarak zahmetsiz bir şekilde çadırı kullanmaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda ürünü kazıklar vasıtasıyla sabitleyebilir ve tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Kaliteli ve Uzun Ömürlü Yapısıyla Bestway Plaj Çadırı

Kaliteli ve Uzun Ömürlü Yapısıyla Bestway Plaj Çadırı

Tasarımında bulunan 8 kazık sayesinde kolay kurulum imkanı sağlayan ürün, taşıma çantasıyla beğeni toplar. Bu sayede kolaylıkla taşınabilme ve saklanabilme imkanı sunan Bestway Pavillo plaj çadırı 2 kişilik olduğu için konforla kullanabilirsiniz. Yer kaplamayan yapısıyla öne çıkan ürün, pratik ve kolay kurulumuyla da göz doldurur. Taşıma çantasının yardımıyla bisiklet, araba veya sırt çantası sayesinde kolaylıkla taşınabilen ürün, ergonomik tasarımıyla da beğeni toplar. Bestway 2 kişilik kolay kurulumlu plaj çadırı yorum yardımıyla da müşteriler söz konusu ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olur. Pratik olması bakımından 30 saniyede kurulabilen ürün, yine aynı süre zarfında toplanabilir. Kurulumu ve toplanması beklentileri karşılayacak şekilde hızlı olan ürün, kadın ve erkek müşterilerin ilgisini çekmeyi başarır. Rahat ve konforlu yapısıyla beğeni toplayan ürüne siz de sahip olabilirsiniz.

Uygun ve Avantajlı Fiyatlarla Bestway Plaj Çadırı Modeli

Uygun ve Avantajlı Fiyatlarla Bestway Plaj Çadırı Modeli

Kadın ve erkek müşterilerin ihtiyaç ve beklentileri göz önünde bulundurularak tasarlanan ve kaliteli materyallerle üretilen model, şık ve göz alıcı tasarımıyla beğeni toplar. Ergonomi ve kolay kurulum dikkate alınarak üretilen model, 1.12 kilogram ağırlığı sayesinde kolay taşınma imkanı sunar. 200 x 120 x 90 cm ölçüleriyle de beklentileri karşılamayı başaran Bestway 2 kişilik kolay kurulumlu plaj çadırı fiyat bakımından her bütçeye hitap ettiği için müşteriler tarafından çokça tercih edilir. 2 kişinin sığabileceği şekilde tasarlanan ürün, mavi rengiyle beğeni toplar. Kamp yapmayı seven müşteriler için satışa sunulan çadır modeli, dört mevsim kullanılabilme imkanıyla dikkat çeker. Dikdörtgen şekil ve ultra hafif tasarımıyla öne çıkan ürün, çokça ilgi görür. Siz de markanın ürünlerini uygun ve avantajlı fiyatlarla Trendyol’da satın alabilirsiniz.