Besa Portatif Katlanır Çok Amaçlı 60*60 Masa

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Besa Portatif Katlanır Çok Amaçlı 60*60 Masa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖFE GROUP Satıcı Ünvanı: ÖMER FARUK EROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3660559057
    Bu ürün ÖFE GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Portatif Katlanabilir Çok Amaçlı Masa İster laptop masası isterseniz çocuk çalışma masası olarak kullanın.
  • 60x60cm ebatlarında, yerden yüksekliği 65cm.
  • Üst tablası su geçirmez plastik , ayaklar metal.
  • Kanepeye oturduğunuz zaman taşınabilir bilgisayarınızı rahat şekilde kullanabilirsiniz.
  • Çocuklarınız üzerinde rahatlıkla ödevlerini yapabilir.
  • Balkonunuzda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • Arabanızın bagajında taşıyabilir, pikniklerde kullanabilirsiniz.
  • Ayakları katlanabilir,kullanılmadığı zaman ayaklarını katlayarak çok yer kaplamadan saklayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Besa Portatif Katlanır Çok Amaçlı 60x60 Masa

Hem çalışmak hem de günlük işleri halletmek için bir masaya ihtiyaç duyulur. Besa portatif katlanabilir masa, tıpkı bu şekilde her amaca hizmet eden geniş kullanım yelpazesine sahiptir. Besa portatif katlanır çok amaçlı 60x60 masa katlanabilir özellikte olduğu için evinizde fazla yer kaplamaz ve dilediğiniz zaman katlayarak uygun bir köşeye koyabilirsiniz, böylece yer tasarrufu da gerçekleştirmiş olursunuz. Ayriyeten balkon ve mutfakta da kullanıma uygun bir yapıdadır.

 
  • Su geçirmez plastikten üretilmiştir.
  • 60 x 60 boyutundadır.
  • Bagaj boydur, her yere taşınabilir.

Besa Portatif Katlanır Masa Özellikleri

Besa Portatif Katlanır Masa Özellikleri

60 x 60 boyutundaki Besa portatif katlanır çok amaçlı masa, bagajda kolayca taşınabilir ve pikniklerde kullanılabilir. Bunun dışında ders çalışma masası olarak kullanılırken alandan tasarruf etmenize de yardımcı olur. Hem çocuk masası hem de genç masası olarak kullanıma uygun bir yapıda geliştirilmiştir. Üstelik istediğiniz zaman ayaklarını katlayarak kenara kaldırabilirsiniz. Ağırlığı fazla olmadığı için portatif boyutu ile sizinle birlikte her yere gelir. Dilediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Kullanıcı memnuniyetine bakarak karar vermek isterseniz Besa portatif katlanır çok amaçlı masa yorum kısmına göz atabilirsiniz. Evinizin konfor alanından çıkmayarak dilediğiniz mekânda size eşlik edecek oldukça kullanışlı ve portatif boyutlu masa, her alanda kullanım özelliğine sahiptir.

 

Besa Portatif Çok Amaçlı Katlanır Masa Avantajları

Besa Portatif Çok Amaçlı Katlanır Masa Avantajları

Besa portatif ve çok amaçlı masa, oldukça avantajlı ve kullanışlıdır. Üzerinde birçok iş yapabilecek alanı ve kapasitesi mevcuttur. İç ve dış mekâna uygunluğu sayesinde her yerde kullanılabilir. Üst yüzeyi su geçirmez plastikten üretilmiştir. Böylece kolay zarar görmez. Uzun ömürlü ve bütçe dostudur. Silinebilir özellikte olması avantaj sağlar. Fiyat uygunluğu da devamlı kullanım sağlaması açısından önemlidir. Dönüşümlü olarak dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Portatif çok amaçlı masayı dilerseniz evde dilerseniz piknik ve kamp alanı gibi yerlerde tercih edebilirsiniz. Su geçirmez özelliği sayesinde dış mekanlarda kullanıldığında uzun süre sağlam yapısını korur. Kullanım alanları oldukça avantaj sağlar. Uygun fiyat ve performansı göstermekte birebirdir. Üretiminde yüksek kalite malzemelerden yararlanılmıştır.

 

Besa Çok Amaçlı Katlanır Masa Fiyatları ve Yorumları

Besa Çok Amaçlı Katlanır Masa Fiyatları ve Yorumları

Bu ürünün kullanım alanları göz önüne alındığında fiyat uygunluğu ile bütçe dostu olması göze çarpan detayların başında gelir. Besa portatif katlanır çok amaçlı masa özellikleri ile aile bütçenizi sarsmaz ve uygun fiyatı ile de performans ürünü olduğunu sizlere gösterir. Kullanım alanlarına ve özelliklerine bakıldığı zaman fiyat uygunluğu da gözle görülür niteliktedir. Ürünün üretiminde kullanılan malzemeler ve ürünün kalitesi fiyat açısından bütçe dostu olduğunu kullanıcıya yansıtır. Ayrıca uzun kullanım ömrü de mevcuttur. Temiz bir işçiliği vardır, katlanır yapıda olması oldukça kolaylık sağlar. İş yerleri ve ev, dükkan, market gibi mekanlarda da kullanımı sağlanabilir. Piyasa değerinden çok daha uyguna yüksek kalite arayanların tercih etmesi gereken bir katlanabilir çok amaçlı masa türüdür. Kolay taşınabilir hafif bir yapıdadır. Su geçirmeyen sağlam yapısı uzun kullanım ömrü garantisi verir. Kullanıcıların deneyimlerini okumak için ürünün yorumlar kısmına göz atabilirsiniz. Dilerseniz bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Besa portatif katlanır çok amaçlı masa fiyat ve diğer tüm detayları ile birlikte sayfada yer almaktadır.