Berrak Tuvalet Kağıdı 12'li

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Berrak Tuvalet Kağıdı 12'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BeShop Satıcı Ünvanı: SİVAS NUR GIDA İNŞAAT NAKLİYE İTHALAT İHRACAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0771030544900011 Vergi Kimlik Numarası: 7710305449
    Bu ürün BeShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Berrak tuvalet kağıdı hem 2 katlı hem de sık sarımlı
  • suya karşı oldukça dayanıklı ve elde kolayca dağılmıyor
  • beyaz rengi ve şık desenleriyle berrak tuvalet kağıdı’nın 12’li, 16’lı, 24’lü ve 32’li paket çeşitleri bulunuyor
  • ayrıca berrak, 12 ve 24 rulodan oluşan tek katlı çeşitleri ile de tüketicilerine ekonomik ve kaliteli ürünler sunuyor.
Geri Bildirim Ver

Berrak Tuvalet Kağıdı 12'li

Kişisel bakım ihtiyaçlarınıza etkili bir şekilde cevap veren Berrak tuvalet kağıdı, çift katlı yapısı sayesinde rahatlıkla tercih edilebilir. Sık sarılarak hazırlanıp özel teknoloji kullanılarak üretilir. Bu sayede son derece dayanıklı yapısı ile karşınıza çıkar. Kolay dağılmayan yapısı ile banyoda geçirdiğiniz zamanı sizin için etkili ve verimli bir hale getirir. Hijyeni garanti altına alan bu ürün yapraklı yapısı sayesinde rulodan rahat bir şekilde ayırarak dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Saf beyaz renk tonu ile dikkat çeken ürünü makyaj temizlemeye ya da el kurutmaya yönelik olarak da tercih edebilirsiniz. Firma, geliştirdiği tuvalet kağıdı ile hem kaliteli hem de doğal içerik sunar. Zaman kaybetmeden işlerinizi halletmenize yardımcı olur. Mikroorganizmalara karşı önlem almanıza yardımcı olan bu ürünün özellikleri şu şekilde sıralanabilir;

  • Doğal içerik
  • Kaliteli materyal
  • Kolay kullanım

Dağılmayan Yapısı ile Berrak Tuvalet Kağıdı

Dağılmayan Yapısı ile Berrak Tuvalet Kağıdı

İki katlı dokusu sayesinde mikropların geçişini önleyen ve sık sarılan özel tasarımı ile yüksek emici yapısı ile karşınıza çıkan bir üründür. Bu sayede hijyen ve dayanıklılık açısından içiniz rahat bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. Kaliteli yapısı ile oldukça kullanışlıdır. Pratik tasarımı ile Berrak tuvalet kağıdı 12'li paketi siz de tercih edebilirsiniz. Özellikle geniş aile içerisinde bulunanlar ve sıklıkla tuvalet kağıdı kullananlar için özel olarak üretilen settir. Günlük olarak ihtiyaç duyduğunuz her an erişim imkanı sağlar. Banyoda bulunan kilerinize ya da depo olarak kullandığınız yerde dilediğiniz gibi saklayabilirsiniz. Bu sayede hızlı ulaşabildiğiniz gibi uzun vadede de kullanım olanağı sunan bir üründür. Karton şeklindeki ruloya sarılarak karşınıza çıkar. Dolayısıyla banyo ya da tuvalet gibi yerlerde askıya asarak rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kaliteli İçeriği ile Berrak Tuvalet Kağıdı 12’li

Kaliteli İçeriği ile Berrak Tuvalet Kağıdı 12’li

Berrak tuvalet kağıdı 12'li kullananlar ürün ile ilgili görüşlerini yorum bölümüne yazarak birçok kişinin bilgi sahibi olmasına yardımcı olurlar. Askı aparatları ile uyum sağlayıp kolay bir şekilde kullanılabilir. Bu sayede tuvalet kağıdınız da koruyarak dilediğiniz rulodan koparıp işinizi halledebilirsiniz. Ürünün tırtıklı yerlerinden paralanma olmadan kolay bir şekilde ayırarak kullanabilirisniz. Kişisel bakım için doğru uzunluğu elde etmenize yardımcı olur. Aynı zamanda da sıvıyı içine hapsederek banyodaki işlerinizi hızlı ve daha sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanır. Temizlik ürünlerinden önemli olan ve dayanıklı yapısı ile karşınıza çıkan tuvalet kağıdıdır. İçinde barındırdığı ve size sunduğu özellikler ile uzun vadede kullanım imkanı sunar. İhtiyaçları karşılamaya yönelik özel olarak üretilen tuvalet kağıdı, birçok kişi tarafından tercih edilir. Dolayısıyla müşteriler tarafından sevilerek kullanılan ürünü siz de deneyebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla Berrak Tuvalet Kağıdı

Avantajlı Fiyatlarıyla Berrak Tuvalet Kağıdı

Günlük olarak cilt ve kişisel bakımların yanında yüz maskelerinin de temizlenmesi konusunda rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Ürün kullanım yerlerine göre farklı etkiler göstererek karşınıza çıkar. Hassas bölgeler arasında yer alan alın, dudak ya da boyun gibi yerlerin cilt tipi ile uyum sağlar. Bu sebeple her türlü gerçekleştireceğiniz bakıma kolay bir şekilde odaklanmaya yardımcı olur. Banyo ve tuvalet gibi farklı yerlerde de rahatlıkla kullanabileceğiniz tuvalet kağıdını istediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz. Berrak tuvalet kağıdı 12'li yorumları bölümünde yer alan yazıları okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Günün her anında rahatlık sağlayan yapısı ile sizin mutluluğunuza eşlik eder. Dolayısıyla Berrak 12'li tuvalet kağıdı fiyatı da ürünün bütün özellikleri göz önünde bulundurularak oluşturulur. Siz de Trendyol üzerinden sahip olduğu özellikler ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.