Bering Beri?ng Mont Kaloway - Siyah-beyaz - S

9.722,08 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: S
S
M
L
XL
Tek Ebat
2XL

Ürün Bilgileri

Bering Beri?ng Mont Kaloway - Siyah-beyaz - S

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: engmoto Satıcı Ünvanı: ENGİN ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Amasya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2430528498
    Bu ürün engmoto tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bering Kaloway Motorcu Montu 4 Mevsim bir Motosiklet Montudur Son derece dayanıklı Fibretech 600D kumaştan yapılmış çok yönlü ve fonksiyonel ceket. Sabit su geçirmez membran, çıkarılabilir termal astar ve ADS havalandırma sistemi sayesinde her türlü hava koşuluna kolayca uyum sağlar. Daha fazla koruma için CE sertifikalı omuz ve dirseklerde çıkarılabilir korumalar. Bering Kaloway Ana Özellikler
  • Yüksek aşınmaya dayanıklı 600D Fibretech kumaştan yapılmıştır. %100 nefes alabilen ve su geçirmez BW Tech Super membran ile. Çıkarılabilir Shelltech Mega termal astar. ADS (Air Dynamic System) havalandırma sistemi, göğüs bölgesinde sıkıştırılmış hava girişleri ve daha fazla iç hava akışı düzenlemesi için arkada hava çıkışları. CE EN 1621-1:2012 sertifikalı omuz ve dirseklerde çıkarılabilir Omega korumaları. Dirsek korumalarının yüksekliği ayarlanabilir. Gelişmiş koruma için omuzlarda dış takviyeler. CE sertifikalı bir arka koruyucu takmak için bölme (dahil değildir). Yaka, manşet, bel ve kol genişliği ayarlanabilir. Manşetlerde fermuar kapatma. Dirseklerde gerdirme eki. Sabit file astar. Yaka bölgesinde uzatma. 2 adet fermuarlı dış cep, 2 adet iç cep ve bir cüzdan cebi. Gece sürüşü ve zayıf ışık altında daha fazla görünürlük için yansıtıcı detaylar. CE EN 1621-1: 2013, pr EN 17092 standardına göre sertifikalı ceket.

Ürün Özellikleri

  • Mont Tipi Motosiklet Kışlık Kısa Mont
  • Mevsim 4 Mevsim
Geri Bildirim Ver