Bepanthol Sensiderm Ve Kaşıntı Kremi 20 gr

260 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
203,63 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bepanthol Sensiderm Ve Kaşıntı Kremi 20 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dermodies Satıcı Ünvanı: DERMODİES KOZMETİK ITRİYAT ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293097689700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930976897
    Bu ürün dermodies tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebek, çocuk ve yetişkinlerde kuruluk, aşırı kuruluktan oluşabilecek kaşıntı ve kızarıklıkların cildi rahatsız etmemesi için geliştrilen yardımcı bir kremdir
  • Koruyucu ve parfüm içermez
  • Göze uygulanmaz

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Atopik
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • SPF Korumasız
  • Hacim 4260 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

Bepanthol Sensiderm Egzama Ve Kaşıntı Kremi 20 Gr

Bebeklik, çocukluk ya da yetişkinlik dönemlerinden herhangi birinde ya da birkaçında kaşıntı problemi yaşanabilir. Kaşıntı birçok iç ya da dış nedene bağlı olarak gelişebilir. Nedeni her ne olursa olsun kaşıntı günlük hayatımızı etkiler. Kaşıntı sebebiyle yapmamız gereken rutin işleri yapamayabiliriz. Okula gidiyorsanız derste kaşınmaktan yazı yazamayabilir, çalışıyorsanız çalışmanızı engelleyebilir veya evde herhangi bir iş yapacaksanız durumu zorlaştırabilir. Bepanthol Sensiderm egzama ve kaşıntı kremi 20 gr ile kaşınma problemini ortadan kaldırabilirsiniz. Problem kendinizde değil çocuğunuzda ya da bebeğinizde de olabilir. Bepanthol, bebek ve çocuklarda da kullanıma uygun olan bu ürünü ile hayatınızda size kolaylık sağlar. Mutlaka ecza dolabında bulunması gereken bu ürün ile egzama ve kaşıntı şikayetlerinizde anında azalma görebilirsiniz.

  • Cilt bariyerini onarıcı etki
  • Çocukların kullanımına uygun
  • Parfüm ve koruyucu madde içermeyen yapı

Bepanthol Sensiderm Egzama Ve Kaşıntı Kremi 20 Gr Etkisi

Bepanthol Sensiderm Egzama Ve Kaşıntı Kremi 20 Gr Etkisi

Bepanthol Sensiderm egzama ve kaşıntı kremi 20 gr kullananlar ürünün etkisinin çok hızlı olduğunu dile getirir. Parfüm, koruyucu ve kortizon içermeyen beyaz bir yapıya sahip olan ürün otuz dakika içerisinde etkisini gösterir. Açık olmayan yara üzerinde kullanımı uygundur. Kaşıntı ya da egzama olan bölgeye ince bir tabaka halinde sürerek etki etmesini bekleyebilirsiniz. Etki ettikçe cildinizdeki rahatlamayı hissetmeye başlarsınız. Bepanthol Sensiderm 20 gr egzama ve kaşıntı kremi içeriğinde bulunan yoğun lamellar lipid sayesinde cilt bariyerini onarır. Onarılan cilt bariyerindeki lezyonlarda azalma görülür. Tahrişe karşı meydana gelen doğal koruma sayesinde ciltte zaten mevcut olan lipid tabakaları kuvvet kazanır. Bu sayede kızarıklık, kaşıntı şikayetleri geçer ve cildinizin yenilenmesini sağlar. Klinik olarak test edilen ürünün içerisinde hiçbir kimyasal madde olmaması sayesinde sağlıklı şekilde kullanabilirsiniz.

Bepanthol Sensiderm Egzama Ve Kaşıntı Kremi 20 Gr Yorumları

Bepanthol Sensiderm Egzama Ve Kaşıntı Kremi 20 Gr Yorumları

Cilt bakım ürünü satın almadan önce ilk olarak içeriğine bakılır. İçeriği temiz, her yaş grubunda kullanıma uygun ve klinik olarak test edilen kremler öncelikli olarak tercih edilir. Bu ürün her yaş grubuna uygun olup klinik olarak test edildiği için güvenilirdir. Bakılması gereken bir diğer önemli nokta ise ürünü satın alan, kullanıp memnun kalan kişilerin yorumlarıdır. Çünkü bu kişiler ürünü sizden önce deneyip test eder. Deneyen kişiler üründen memnun kaldığından ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Siz de satın alan müşterilerin düşüncelerini öğrenmek istiyorsanız Bepanthol Sensiderm egzama ve kaşıntı kremi 20 gr yorumlarını okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz. Egzama, kuruluk, alerjik reaksiyonlar veya egzama gibi cilt rahatsızlıkları kaşıntıya sebebiyet olabilir. Eğer sizin, yakınınızın hatta bebeğinizin bu şekilde bir şikayeti varsa bu krem ile keyifli bir kullanım süreci geçirebilirsiniz.

Bepanthol Sensiderm Egzama Ve Kaşıntı Kremi 20 Gr Fiyatı

Bepanthol Sensiderm Egzama Ve Kaşıntı Kremi 20 Gr Fiyatı

Vücudunuz için kullanacağınız bir krem almaya karar verirken dikkat etmeniz gereken bazı önemli konular bulunur. Fayda sağlamak için alınan bazı ürünler aslında cildinize yarar yerine zarar verebilir. Tüm bunları göz önünde bulundurarak ürünün içeriği incelenmelidir. Ürünün içeriğinde zararlı bir madde bulunmuyorsa satın almaya karar verip ikinci olarak fiyatına bakabilirsiniz. Fiyat ve performans uyumu ürün satın alırken karar verici bir noktadır. Bepanthol Sensiderm egzama ve kaşıntı kremi 20 gr fiyatı tüm bu özellikleriyle değerlendirildiğinde ekonomiktir. Ürünü az bir miktar uyguladığınızda bile etkisini hızlıca göstermeye başlar. Bu sebeple kaşıntı kremini uzun süre kullanabilirsiniz. Dilerseniz kendiniz dilerseniz sevdiklerinizin cildi ve sağlığına birçok fayda sağlamak için Trendyol aracılığıyla Bepanthol Sensiderm egzama ve kaşıntı kremi 20 gr satın alabilir, hızlı ve güvenli bir sipariş oluşturabilirsiniz.