Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Merhemi 30 G

142,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
100 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Merhemi 30 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eczane Paketi Satıcı Ünvanı: BERKAY ÖNEREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2131454226000001 Vergi Kimlik Numarası: 6580654548
    Bu ürün Eczane Paketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Bepanthol® Onarıcı Bakım Merhemi’ni kuru cilt bölgelerinize az miktarda sürün.
  • Emilinceye kadar yumuşak hareketlerle cildinize yedirin.
  • Kuru cilt bölgelerinin nemlendirilmesi için günlük cilt bakımı kullanımına uygundur.
  • Günde bir ya da iki kez uygulayabilirsiniz.
  • İçeriği Bepanthol® Onarıcı Bakım Merhemi, Lanolin ve Provitamin B5 (dekspantenol) içerir. Dekspantenol cilt yapısında önemli bir yere sahiptir. Sağlıklı cildin ana yapı taşını oluşturan vitaminlerdendir ve cilt için önemli bir vitamindir. Bepanthol® Onarıcı Bakım Merhemi en kuru cilt bölgeleri için uygun bir üründür, çünkü
  • Yumuşak ve konsantre dokusuyla yoğun nemlendirme sağlar.
  • Bepanthol® Onarıcı Bakım Merhemi, koruyucu, paraben, parfüm ve renklendirici içermez.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • SPF Korumasız
  • Hacim 1 - 99 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Merhemi 30 G

Bepanthol Derma onarıcı bakım merhemi, yumuşak ve konsantre dokusuyla yoğun nemlendirme sağlar. Koruyucu, paraben, renklendirici ve parfüm içermeyen krem; diz, dirsek, topuk gibi kuruluktan tahriş olabilen bölgeler için uygun nemlendirmeyi sağlar. Yoğun kıvamlı Bepanthol Derma onarıcı bakım merhemi 30 G gün boyu kuruyan cildinize ihtiyacı olan nemi verir. Ürünün içeriğinde lanolin ve provitamin B5 bileşenleri bulunur. Bu sayede onarıcı etki sunan ürünü kullanarak cildinizi besleyebilirsiniz. Provitamin B5 isimli bileşeni dekspantenol olarak da adlandırılır. Bu bileşenler, sağlıklı bir cildin temel yapı taşlarını oluşturur. Böylece ürün, kuruluktan tahriş olan bölgelerinizin sağlıklı hale gelmesini sağlar. Onarıcı özelliğiyle öne çıkan ürün, günde birden fazla kullanıma uygundur. Bu sayede ürünü kuru bölgelerinize kullanabilir, oluşan çatlakların önüne geçebilirsiniz.

  • Onarıcı vitaminli formül
  • Doğal içerik
  • Yağlandırmayan krem

Sağlıklı Bepanthol Derma Bakım Merhemi 30 G

Sağlıklı Bepanthol Derma Bakım Merhemi 30 G

Pantotenik asit veya dekspantenol olarak da bilinen provitamin B5 isimli bileşen, sağlıklı ve yumuşak bir cilt için önemlidir. Bepanthol Derma onarıcı bakım merhemi 30 G fiyatı ürün içeriğinde bulunan bileşenlere göre belirlenir. Cilt bariyerini onaran dekspantenol yaşlanma karşıtı özelliğe sahiptir. Cilt tiplerine göre kullanılan nemlendiriciler değişebilir. Nemlendirici kremlerin fiyatları da içeriğine ve ürünün paketlemesine göre değişkenlik gösterebilir. Provitamin B5 içeren Bepanthol Derma onarıcı bakım merhemi 30 G kullananlar üründen memnun kalır. Ayrıca, provitamin B5 cildin dehidrasyonunu içeren ürünü kullanarak kuruluktan tahriş olan bölgelerin onarımını sağlayabilirsiniz. Ciltteki hücrelerin yenilenmesini sağlayan provitamin B5 güneşten deforme olan ya da yara olan bölgelerinizin iyileşme sürecini hızlandırır. Müşterilerin ürün ile ilgili yaptığı değerlendirmeler sonucunda ürünün dirsek ve eller gibi çabuk kuruyan bölgeleri yumuşattığı doğrulanır.

Bepanthol Derma Bakım Merhemi 30 G Yorumları

Bepanthol Derma Bakım Merhemi 30 G Yorumları

Cildiniz soğuktan, güneşten veya dirsekleriniz uzun süre masa başında çalışmaktan tahriş olabilir. Bu durumun önüne geçilmesi için kullanılan kremler önemlidir. Bepanthol Derma onarıcı krem aradığınız nemlendirici olabilir. Nemlendirici kremler genellikle harici kullanım içindir. Günlük kullanıma uygun olan bu ürünleri kullanma sıklığınız cildinizin durumuna göre değişkenlik gösterebilir. Bepanthol Derma onarıcı bakım kremi nemlendirici özelliğe sahiptir. Ürün cildinizde kuruyan bölgelere direkt ve hafifçe uygulanır. Emilimi için yumuşak hareketlerle sürdüğünüz bölgeye yedirilir. Kuru ciltler için günlük bir krem olan onarıcı bakım merhemi Bepanthol, ihtiyacınıza göre günde bir veya iki kez uygulanmaya uygundur. Yoğun ve kremsi yapısı olan Bepanthol merhem cildinizi yağlandırmadan nemlendirir. Bu ürün sayesinde dirsekleriniz, dizleriniz ve kuruluktan tahriş olan diğer bölgelerinizi sağlıklı görünüme kavuşturabilirsiniz.

Bepanthol Derma Bakım Merhemi 30 G Fiyatları

Bepanthol Derma Bakım Merhemi 30 G Fiyatları

Herkes bütçesine uygun, cilt bariyerini koruyan ve nemlendirici özelliği bulunan kremleri kullanır. Bepanthol onarıcı kremin içinde provitamin B5 ve lanolin bileşenleri bulunur. İçeriğinde Provitamin B5 bulunan ürünler tüm cilt tipleri için uygundur. Ürünü kullanan müşteriler bir haftada cilt problemlerinin geçtiğinden söz eder. Müşteriler, ürünün sivilce lekelerine iyi geldiğini doğrular ve üründen memnun kaldığını belirtir. Bepanthol Derma onarıcı bakım merhemi 30 G yorumlarında müşteriler, ürünün dövme yaptırdıktan sonra sürüldüğünde gözle görülür şekilde etki yarattığından bahseder. Bu ürün yorumlarda içeriği sayesinde birçok övgü toplar. İçeriğinin doğal ve zengin olduğunu öğrendikten sonra Bepanthol Derma onarıcı bakım merhemi 30 G satın alarak tahriş olan bölgelerinizi onarabilir, kuru dirseklerinizi nemlendirebilirsiniz. Siz de onarıcı etki sunan bu kremi, Trendyol ile uygun fiyata satın alabilirsiniz.