Bepanthol Anti Scar Jel 20 gr

1.748,90 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Bepanthol Anti Scar Jel 20 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOPLUS KOZMETİK & GÜZELLİK Satıcı Ünvanı: HASAN AKSAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0340249793
    Bu ürün COSMOPLUS KOZMETİK & GÜZELLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bepanthol anti scar jel 20 gr Ürünün faydaları Bepanthol anti scar jel sayesinde her hangi bir nedenden ötürü yara oluşan deride iz kalması büyük ölçüde önlenir ve yarının deri kısmında ki onarım sürecine ciddi anlamda katkı sağlar. Yaranın oluşmasının ardından deri üzerinde oluşacak iz kişiyi rahatsız edebilir. Özellikle ameliyat sonrası deride kalan izleri önlemek ve gidermek amacıyla özel olarak formülize edilen bepanthol anti scar jel Yara izi tedavisi alanında başarılı olmuştur. Yeniden yapılanmaya çalışan cildi destekler ve derinin yumuşamasını sağlar. Aynı zamanda deriye pürüzsüz görünüm katan bepanthol anti scar jel kaşıntıyı azaltıcı etkiye sahiptir. Deride kızarıklık ve gerginleşme olduğunda mükemmel sonuçlar vererek kullanıcıyı rahatlatır. Kullanım alanları Özel olarak Yara ve yara izleri için kullanıma sunulmuş olan Bepanthol anti scar jel deri üzerinde kullanılabilir. Ancak kullanım alanları farklılık gösterecektir. Öncelikle bir aydan da daha kısa süre içerisinde kapalı kalan yara ve yaraların izlerinde jel direkt olarak uygulanabilir. Fakat kapalı kalma zamanı bir aydan fazla ise beraberinde satışa sunulan Bepanthol masaj topuğu ile birlikte kullanılması gerekmektedir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta yaranın tamamıyla kapanmış olması gerektiğidir. Özellikle açık yara üzerine uygulanması sakıncalı bulunmaktadır. Yetişkinlerde ve çocuklarda kullanımı serbesttir ve kıyafetler üzerinde leke bırakma olasılığı yüksektir. Bunun yanında göz ve göz çevresinde kullanılamaz. Yan etkileri ve alerjen uyarıları Her ürün ve kremde olduğu gibi Bepanthol anti scar jeli kullandıktan sonra cildinizde tahriş yada kızarıklık meydana geliyorsa kullanmayı hemen bırakmalısınız. Ayrıca ağrı ve sızı hissediyorsanız yine kullanmayı bırakmalı ve nemli bir bez yardımı ile jeli ciltten temizlemelisiniz. Zaten açık yara üzerinde uygulanmaması gerektiği belirtilmişti ancak aksi durumda ciltten nemlendirilmiş bir bez ile silinmesi önemle rica olunmaktadır. Bu durum da doktorunuza danışmanız da fayda olacaktır. Çünkü ciltte reaksiyonlar görülebilir ve bu jelin içerisinde ki bir maddeye yada maddelere karşı alerjiniz olduğu anlamına gelecektir. Bunun dışında bepanthol uzmanları ürünün kullanım talimatlarında geçtiği üzere uygulanması durumunda yan etkisi olmayacağını belirtmişlerdir. Istisnaların olabileceği ve bağımsız olarak Cilt reaksiyonları görülme olasılığı da belirtilen bir diğer noktadır.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
Geri Bildirim Ver