Benri Saç Maskesi Angelica & Argan 500 Ml

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
900 TL'ye 40 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Benri Saç Maskesi Angelica & Argan 500 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SYLAS KOZMETİK Satıcı Ünvanı: YUSUF TAŞKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8290366184
    Bu ürün SYLAS KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benri Saç Maskesi Angelica & Argan, argan yağı ve pantenol ile zenginleştirilmiş formülü ile saçınıza bakım yapar ve saçlarınızda melek otu kokusunun yumuşak bir esintisini bırakır. İçeriğinde bulunan gliserin, saçlarınızın kaybettiği nemi kazanmasına yardımcı olur.Kullanım• Islak saça uygulayın. 3-4 dakika bekletin ve iyice durulayın.• Haftada 2 kere kullanılması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 ml
  • Etki Nemlendirici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Benri Saç Maskesi Angelica & Argan 500 ml

İnsanlar, hayatları boyunca şık olmaya ve güzel görünmeye çaba gösterir. Bu sebeple her zaman kendilerine iyi gelen ürünleri kullanmayı tercih eder. Herkes kendisini güzel hissetmek için çabalarken birçok yardımcı üründen faydalanır. Özellikle ışıl ışıl parlayan ve mis gibi kokan dolgun saçlara ulaşmak için çok fazla vakit harcanır. Saçlar gerek günlük hayat gerekse özel olarak yapılan işlemler sonucu zarar görerek sağlıksız ve cansız bir hal alabilir. Bu nedenle gereken vitaminleri ve yağları dışarıdan temin etmeniz gerekebilir. Her insanın genetik yapısına bağlı olarak kullanılması gereken ürün, farklılıklar gösterir. Benri saç maskesi Angelica & Argan 500 ml ile gerekli olan vitamin desteğini sağlayabilirsiniz. Kokusunu günlerce hapseden ürün bir sonraki uygulamanıza kadar dolgun saçlarla hayatınıza devam etmenize yardım eder.

  • Zenginleştirilen formül
  • Kolay kullanım
  • Ekonomik ambalaj

Saç Maskesi Angelica & Argan 500 ml İçeriği

Benri, Saç Maskesi Angelica & Argan 500 ml İçeriği

Halk arasında melek otu olarak da bilinen Angelica otundan elde edilen öz, cansız tellere bakım yaparak canlandırır. Aynı zamanda tellerin dökülmesine engel olurken argan bitkisinden özenle elde edilmiş yağ ile de her zaman hayalini kurduğunuz güçlü ve esnek saçlara sahip olmanızı sağlar. Bu muhteşem iki bitkiden elde edilen Benri saç maskesi içeriği E vitamini ile zenginleştirilir. E vitamini kırık uçların canlılığını yitirmeden sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olurken ek olarak saçlarınızın erken beyazlamasını da önlemeye yardımcı olur. İçeriği bütün gen tiplerinin ihtiyaçları göz önüne alınarak geliştirilen Benri Angelica Argan saç maskesi, tellerin ihtiyacı olan proteini de sağlar. Özellikle bukleli teller için tercih edilen ürün elektriklenmeyi azaltmaya yardımcı olurken verilen şeklin uzun süre ile istenildiği gibi kalmasına da yardım eder.

Benri Maskesi Angelica & Argan 500 ml Kullananlar

Benri Maskesi Angelica & Argan 500 ml Kullananlar

Bakım ürünleri düzenli kullanıldığı takdirde istenilen performansı sağlayabilir. Kullanacağınız bakım ürünlerini tercih ederken öncelikle kısa sürede beklenen etkiyi görmeyi ve kullanım sonrası ağırlaşma yapmamasını isteyebilirsiniz. İstek ve ihtiyaçlarınız için özenle geliştirilen bu formülü haftada 2 kez olacak şekilde kullanabilirsiniz. Öncelikle tellerin uç bölgelerine yoğun şekilde uygulayarak toplam beş dakikada yumuşak bir dokuya kavuşmanıza yardım eden Angelica Argan maskesi, saçı ağırlaştırmayan yapısıyla farkını ortaya koyar. Pürüzsüz kıvamıyla kolaylıkla uygulayabileceğiniz ürün, tellerin kolay kırılmasını önleyecek yumuşaklığa ulaşmasına yardım eder. Benri saç maskesi Angelica & Argan 500 ml kullananlar tarafından tam not almayı başarır. Kullanım sonrası tellerin yapısını bozmadan güneşin saça vermiş olduğu zararları da en aza indirgeyerek ihtiyacınız olan yoğun nemi sağlar. Bu sayede saçların taranırken koparak dökülmesini de engeller.

Benri Saç için Maske Angelica & Argan 500 ml Fiyatı

Benri Saç için Maske Angelica & Argan 500 ml Fiyatı

İçerisindeki bütün vitaminler ve yağlar ile istediğiniz dolgun saçlara ulaşmanıza yardımcı olan ürün, müşterilerini son derece memnun eder. Sağlıklı tellere kavuşmanız için çok fazla para dökmenize gerek kalmadan alabileceğiniz Benri saç maskesi Angelica & Argan 500 ml fiyatı ile de ön plana çıkar. Uygun fiyatı ile bütçenizi yormayan bu ürün, saçlarınızı güçlendirmek ve onarmak için üretilir. Eğer işlem görmüş saçlarınız varsa ve doğru ürünü arıyorsanız Benri saç maskesi Angelica & Argan 500 ml satın almak için Trendyol’dan faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda matlaşmış saçlara sahip, ince telli kırılmış saçları olan kişiler tarafından da sıklıkla tercih edilen Benri saç maskesi Angelica & Argan 500 ml yorumları kısmına da bakabilirsiniz. Her açıdan beklentilerinizi karşılamayı vadeden bu ürün hakkındaki yorumlar sayesinde detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.