Benri Bilgisayar Ekran Temizleme Mendili 30'lu

112 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
750 TL'ye 20 TL İndirim
78,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Benri Bilgisayar Ekran Temizleme Mendili 30'lu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendHepsi Satıcı Ünvanı: FATMA DENLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7620228238
    Bu ürün TrendHepsi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Benri Bilgisayar Ekran Temizleme Mendili cep telefonları, laptop, kamera, CD temizliği, optik cihazlar, araba aynası için uygundur. • Nemli krep kağıt ile yumuşak bir temizlik sağlar. • Limon kokusu içerdiğinden fresh bir kokuya sahiptir. • Camları çizmez. • Kullanım önerisi: Kutu içerisinden ekran temizleme mendilini çıkarınız ve bekletmeden ilgili yüzeyi temizleyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Mikrofiber
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Benri Bilgisayar Ekran Temizleme Mendili 30'lu

Günlük hayatta laptop ekranlarını, cep telefonu camlarını, kamera lenslerini, CD yüzeylerini, optik cihazların camlarını hatta araba aynalarını temizlemek için temizleme mendillerine sıklıkla ihtiyaç duyulur. Benri bilgisayar ekran temizleme mendili 30'lu bu ihtiyacınızı hızlı bir şekilde karşılar ve sizi son derece memnun eder. Bu ekran temizleme mendili son derece yüksek kaliteli malzemelerden imal edilir. Ürünün paketinden temizlik esnasında bir adet alınır ve bekletmeden kullanılır. Camları çizmemesi için özel olarak geliştirilen bu mendil, kullanım esnasında çizik, çatlama, yada iz bırakma gibi olumsuz sonuçlarla karşılaşmanızı önler. Bilgisayar ekranları başta olmak üzere aynalar dahil birçok cam yüzeyde kullanıma uygundur. Bu nedenle sıklıkla beğenilir. Kullanımı kolaydır ve 30’lu paketi sayesinde uzun süre boyunca size yardımcı olur.

  • Limon kokusu esanslı
  • Cam çizilmesi yapmaz
  • Kullanım kolaylığı

Benri Ekran Temizleme Mendili Özellikleri

Benri Ekran Temizleme Mendili Özellikleri

Pratik ve kullanımı rahat temizleme bezleri her zaman ön plana çıkar. Benri ekran temizleme mendili çoklu paketi sayesinde uzun süreli kullanım sağlar ve son derece konforlu paket tasarımı sayesinde kullanmadığınız bezlerin kokusunu ve diğer özelliklerini kaybetmesini önler. Limon kokusu sayesinde temizlik sonrası ferah ve iç rahatlatan koku bırakır. Temizlediğiniz yüzeyde çizme yapmaz ya da iz bırakmaz. Nemli krep kağıttan üretilmiş olduğu için son derece rahat bir temizlik sağlar. Kutu içerisinden çıkardığınız bir mendil ile temizliğinizi kolayca yapabilirsiniz, kalan mendillerde zamana bağlı olarak herhangi bir özellik kaybı olmaz. Telefon ekranları, kamera lensleri, monitör camları, arabaların dikiz aynaları, aynalar dahil olmak üzere birçok cam yüzeyde kullanılabilir. Bu bilgisayar temizleme mendili ekranda herhangi bir olumsuz sonuca neden olmayacak şekilde geliştirilir. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Benri Bilgisayar Ekran Temizleme Mendili Avantajları

Benri Bilgisayar Ekran Temizleme Mendili Avantajları

Evde veya iş yerinde bilgisayar ekranları, kamera lensleri, optik cihazların camları, bilgisayarın birçok aksamı, monitörlerin temizliği için temizleme mendillerine ihtiyaç duyulur. Bu kullanışlı ürün sayesinde temizliğinizi, hızla aynı zamanda güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Temizliğinde kullandığınız hiçbir elektronik alette kısa devre, çizilme, iz bırakma gibi olumsuz sonuçlar oluşturmaz, Temizlediğiniz kısımlarda limon kokusu bırakarak cihazlarda ferah bir hava oluşturur. Tüm bu özellikleri sayesinde Benri bilgisayar ekran temizleme mendili yorumları oldukça olumludur ve çokça rağbet görür. Temizlik sonrası toz yapışmasına karşı korur. Nemli krep kağıttan imal edilen bu ürün, temizlik performansı artırmak için yapılan çalışmalar neticesinde geliştirilmiştir. Paket tasarımı sayesinde temizlik sonrası artan diğer mendillerde kuruma ya da özellik kaybı yapmaz. Bu nedenle Benri bilgisayar ekran temizleme mendili kullananlar üründen son derece memnundur.

Bütçenize Uygun Benri Ekran Temizleme Mendili Fiyatı

Bütçenize Uygun Benri Ekran Temizleme Mendili Fiyatı

Benri bilgisayar ekran temizleme mendili fiyatı üretiminde kullanılan yüksek kaliteli ham maddesi, temizlik performansını artıran bileşenleri, yapılan mühendislik çalışmaları ve birçok test başta olmak üzere müşteri memnuniyeti göz önünde bulundurularak belirlenir. Ayna, araba camı, mercekler ve çeşitli elektronik aletler başta olmak üzere birçok yüzeyde kullanılabilen bu ürün, özellikle de bilgisayar ekranı temizleme mendili olarak tercih edilir. Temizlik sonrası bıraktığı limon kokusu sayesinde etrafa ferahlık sağlar. Çizilme yapmaz ya da temizlik sonrası iz bırakmaz. Toz yapışmalarına neden olmaz ve kullanımı oldukça kolaydır. Cilt ile temasa uygundur, kızarıklık, kaşıntı gibi olumsuzluklar oluşturmaz ve alerjen içermez. CD yüzeyini temizlemede de kullanılabilir, veri iletimine herhangi bir engel oluşturmaz. Tüm bu özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.