Benim Hocam Yayınları Tüm Adaylar Için Taktiklerle Temel Kavramlar Ve Sayılar Konu Anlatımlı Soru Fasikülü

195 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %6 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları Tüm Adaylar Için Taktiklerle Temel Kavramlar Ve Sayılar Konu Anlatımlı Soru Fasikülü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Benim Hocam Satıcı Ünvanı: BENİM HOCAM BASIM YAYIN DAĞITIM PAZARLAMA VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0163043376700011 Vergi Kimlik Numarası: 1630433767
    Bu ürün Benim Hocam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm Adaylar Için Taktiklerle Temel Kavramlar Ve Sayılar Konu Anlatımlı Soru Fasikülü Benim Hocam Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar İlyas Güneş
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam 2022 Taktiklerle Temel Kavramlar ve Sayılar

Benim Hocam Yayınları 2022 Tüm Adaylar için Taktiklerle Temel Kavramlar ve Sayılar Konu Anlatımlı üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için özel olarak hazırlanmıştır. Üniversite sınavı iki ayrı oturumla gerçekleşmektedir. İlk oturum olan TYT sınavından tüm öğrenciler sorumludur. İkinci sınav olan AYT’de ise öğrenciler yalnızca alanlarına yönelik olan derslerden sınava tabi tutulmaktadırlar. Matematik dersinden her iki sınavda da öğrencilerin büyük bir kısmı sorumlu tutulmaktadır. Üniversite sınavında başarılı bir dilime girebilmek için matematik dersinde başarıyı yakalamak önemlidir. Yüksek katsayıya sahip olan matematik sorularında yapılan net sayısı genel başarı puanını direkt olarak etkilemektedir. Matematik dersinde başarıyı yakalamak için en temelden ileri seviyeye kadar yeterli bilgi düzeyine erişmek gerekir. Bilgi düzeyini arttırmak konu tekrarı ve bol soru çözümü ile mümkündür.

  • Yüksek Başarı
  • Müfredata Uygun
  • Konu Tekrarı

Taktiklerle Anlatım

Üniversite sınavında başarıya ulaşmak için matematik dersinde yüksek netlere sahip olmak gerekir. Sınavda net sayısını arttırmak için öncesinde sıkı çalışmak önemlidir. Müfredata uygun olarak hazırlanan kaynak kitaplar konu tekrarı ve bol soru çözümü için idealdir. Benim Hocam Yayınları 2022 Tüm Adaylar için Taktiklerle Temel Kavramlar ve Sayılar Konu Anlatımlı yorum yapan kişilerin verdiği bilgiler ışığında kaynak kitap tercihi yapılabilir. Matematik dersinde soru çözüm taktiklerinin öğrenilmesi başarı oranını yükseltmektedir. Soru çözüm hızını arttıran taktikler aynı zamanda yanlış yapma oranını da düşürmektedir. Benim Hocam Yayınları 2022 Tüm Adaylar için Taktiklerle Temel Kavramlar ve Sayılar Konu Anlatımlı satın al tercihini kullanarak matematik problemleri soru çözümlerindeki tüm taktiklere hakim olabilirsiniz. Bu sayede sınavda soru çözüm hızınız ve başarı oranınız artar.

Taktiklerle Temel Kavramlar ve Sayılar İçeriği

Benim Hocam Yayınları 2022 Tüm Adaylar için Taktiklerle Temel Kavramlar ve Sayılar Konu Anlatımlı içeriği müfredata uygun olarak hazırlanmıştır. Kitap içerisinde temel kavramlar, ardışık sayılar, faktöriyel, sayı basamakları, bölme ve bölünebilme, asal çarpanlar, EBOB, EKOK ve tekrar eden problemler yer almaktadır. Öğrencinin konuları tekrar edebilmesi için özet konu anlatımları ve örnek sorular bulunmaktadır. Konu anlatımları öğrencinin dikkatini toplayacak şekilde önemli noktalarla birlikte verilmektedir. Sınav için önemli olan kısımların altı özellikle çizilmektedir. Her konunun ardından o konuyla ilgili soru çözümleri bulunmaktadır. Bu sayede öğrencinin konuları daha iyi anlaması sağlanmaktadır. Benim Hocam Yayınları 2022 Tüm Adaylar için Taktiklerle Temel Kavramlar ve Sayılar Konu Anlatımlı indirim dönemi takip edilerek uygun fiyatlarla konu anlatımlı soru fasikülüne sahip olunabilir.

Taktiklerle Temel Kavramlar ve Sayılar ile Keyifli Çalışma

Üniversite sınavına hazırlık sürecinde bol soru çözümü yapılması gerekir. Soru çözümünden önce konu tekrarı yapılması konuların daha kalıcı öğrenilmesini sağlar. Konu anlatımlı fasikül içerisinde konu anlatımı ve sorular bulunmaktadır. Bu sayede öğrenci ayrı ayrı iki kitap bulundurmak yerine tek kitapla matematik ders tekrarı yapabilir. Benim Hocam Yayınları 2022 Tüm Adaylar için Taktiklerle Temel Kavramlar ve Sayılar Konu Anlatımlı çözümü videolu olarak öğrenciye sunulmaktadır. Kitap içerisinde yer alan tüm soruların ayrıntılı çözümü videoda bulunmaktadır. Öğrenci soru çözümünün ardından seviyesini rahatlıkla belirleyerek anlamadığı konuların soru çözümünü videodan kolaylıkla izleyebilir. Benim Hocam Yayınları 2022 Tüm Adaylar için Taktiklerle Temel Kavramlar ve Sayılar Konu Anlatımlı kampanya dönemi takip edilerek konu anlatımlı soru fasikülüne sahip olunabilir. Kitap tüm üniversite sınavına girecek olan öğrenciler için uygundur. Dilerseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.