Benim Hocam Yayınları Benim Hocam 2022 Kpss Tarih Soru Bankası Çözümlü - Ramazan Yetgin

177,10 TL

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları Benim Hocam 2022 Kpss Tarih Soru Bankası Çözümlü - Ramazan Yetgin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: APERATİF KİTAP YAYIN Satıcı Ünvanı: APERATİF KİTAP YAYIN DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0071051478800001 Vergi Kimlik Numarası: 0710514788
    Bu ürün APERATİF KİTAP YAYIN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benim Hocam 2022 KPSS Tarih Soru Bankası Çözümlü - Ramazan Yetgin Benim Hocam Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ramazan Yetgin
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam Yayınları Benim Hocam 2022 KPSS Tarih Soru Bankası Çözümlü - Ramazan Yetgin

En iyi KPSS tarih kitapları arasında yer alan Benim Hocam 2022 KPSS Tarih Soru Bankası Çözümlü kitabı, sınava hazırlanan adaylar tarafından sıklıkla tercih ediyor. Benim Hocam Yayınları’nın geniş soru havuzundan hazırlanan tarih soruları sizleri sınava yönelik hazırlıyor. KPSS tarih konularının öğrenilmesinin ardından farklı soru tiplerinin çözülmesi adayların başarısını yakından etkiliyor. Benim Hocam 2022 KPSS Tarih Soru Bankası Çözümlü, kaliteli sayfa yapısı ve göz yormayan yazı stili ile kullanıcılarından tam not alıyor. Benim Hocam Yayınları Benim Hocam 2022 Kpss Tarih Soru Bankası Çözümlü - Ramazan Yetgin sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

 
  • 416 sayfadan oluşan her bir sayfasında adaylara farklı soru tiplerini çözdüren içerik
  • Kapak sayfasında yer alan karekod sayesinde içeriğe kolay ulaşım
  • Normal boyda basılan kaynak kitap, kullanıcılar tarafından ister elde isterlerse de çanta içerisinde rahatlıkla taşınmaya uygun

Benim Hocam 2022 Çözümlü KPSS Tarih Soru Bankası Yetgin Özellikleri

Benim Hocam 2022 Çözümlü KPSS Tarih Soru Bankası Yetgin Özellikleri

Kaliteli sınava hazırlık kitapları arasında adı geçen Benim Hocam Yayınları KPSS Tarih Soru Bankası, adayların sınavda karşılaşacakları sorulara yönelik çıkabilecek soru tiplerini içeriyor. Sınavda yer alan derslerden birisi olan tarih dersine yönelik soru çeşitleri kitap içerisinde bulunuyor. Adayların sınava çalışmak için yanlarına alabilecekleri KPSS tarih kitabı 19x27 boyutlarına sahiptir. Türkçe olarak basılan Tarih Soru Bankası, sınava hazırlanan adayların anlayacağı akıcılıkta hazırlanıyor. Kaynak kitabın kapak sayfasında hocaya ve ilgili kaynağa ilişkin bilgilere rastlanıyor. Dikkat çekici görseli ve karekod detayı da ilgili kaynağın kullanıcılar tarafından tam not almasını sağlıyor. Kapak sayfasında yer alan karekodun okutulması halinde ulaşılan sayfada KPSS tarih konu anlatımı videoları ücretsiz olarak sunuluyor. Tek kaynak sayesinde KPSS içerisinde yer alan Tarih dersine ilişkin tüm bilgilere ulaşılıyor.

 

Benim Hocam 2022 KPSS Tarih Soru Bankası Çözümlü Sınav İçin Yeterli Olur mu?

Benim Hocam 2022 KPSS Tarih Soru Bankası Çözümlü Sınav İçin Yeterli Olur mu?

Ciltli bir formda adaylara sunulan Benim Hocam Yayınları Tarih Soru Bankası Çözümlü, sınav içerisinde karşılaşacağınız tüm soru tipleri ile sizleri önceden tanıştırıyor. Kapak sayfasında konumlanan karekod sayesinde konu anlatımlarını da size sunan kaynak kitap, düzenli ve doğru çalışılması halinde adaylara başarıyı getiriyor. KPSS tarih konu anlatımlarına ve soru çeşitlerine tek kaynak sayesinde ulaşmanızı sağlıyor. KPSS’ye hazırlanan adaylara tarih dersi ile ilgili görmeleri gereken tüm soru tipleri de gösterilmiş oluyor. Renkli kapak sayfası, göz yormayan yazı tipi ile sınava hazırlanan adayların tüm beklentilerini karşılıyor.

 

Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS Tarih Soru Bankası Çözümlü - Ramazan Yetgin Sayfaları Dağılır mı?

Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS Tarih Soru Bankası Çözümlü - Ramazan Yetgin Sayfaları Dağılır mı?

Sizleri sınava en iyi şekilde hazırlamayı hedefleyen Benim Hocam Yayınları Tarih Soru Bankası, ilgili ders ile ilgili soruları kapsıyor. Kullanıcıların sıklıkla tercih ettikleri KPSS tarih kaynaklarından olan bu sınav kitabı, ciltli formu sayesinde sayfalarında dağılma meydana gelmiyor. Kalem ile üzerine yazarak ilerlemeniz durumunda da sayfa yapısı üzerinde herhangi bir yırtılma olmuyor. 2022 KPSS Tarih Soru Bankası Çözümlü Ramazan Yetgin yorum ve değerlendirmeleri Trendyol üzerinde sizleri bekliyor. Bu sayede Benim Hocam 2022 KPSS Tarih Soru Bankası Çözümlü fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.