Benim Hocam Yayınları 2022 Kpss Tarih Video Ders Notları

129 TL

Ürün Bilgileri

Benim Hocam Yayınları 2022 Kpss Tarih Video Ders Notları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTKIRT Satıcı Ünvanı: ENDER YUSUFKARATEPE-TUĞBA YILDIRIM ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5220477213
    Bu ürün KİTKIRT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS Tarih Video Ders Notları
  • Boyut:Normal Boy
  • Sınav Tipi:KPSS
  • Basım Dili:Türkçe
  • Kitap İçeriği:Konu Anlatımlı
  • Basım Yılı:2022

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS Tarih Video Ders Notları

Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS tarih video ders notları TYC00202880018 KPSS sınavındaki tarih soruları için hazırlanmış bir kitaptır. Her yıl bir defa düzenlenen KPSS sınavına ülke genelinde binlerce insan katılım sağlamaktadır. Meslek sahibi olabilmek için girilen bu sınavda farklı alanlar ve bu alanlara bağlı olan oturumlar bulunmaktadır. Farklı alanlardan bir tanesi de Tarih bölümüdür. Tarih soruları her yıl düzenli olarak güncellenerek soru kalıpları değiştirilir. Bu nedenle de hazırlık yapan öğrencilerin güncel ders notlarından çalışmalar yapmaları önerilir. Benim Hocam KPSS tarih video ders notları ile sınava çalışan öğrenciler kolay anlaşılır dil sayesinde önemli avantajlar elde ederler. Video içeriklerinin akıcı olması daha kolay bir şekilde sınava hazırlanılmasını sağlar.

  • Videolu Anlatım ve Akıcı Dil
  • Sınava Yönelik Ders Notları
  • Uygun Fiyat Seçeneği

Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS Tarih Video Ders Notları ile Çalışmanın Avantajları

Her öğrenci için, konuları anlama ve pekiştirme yolları farklılık gösterecektir. Bu noktada doğru bir çalışma metotlarından bir tanesi de videolar olur. Öyle ki, öğrenciler için bir konuyu okumak yerine o konu hakkında videolar izlemek çok daha akılda kalıcı olacaktır. Bu nedenle de pek çok öğrenci için Benim Hocam KPSS tarih video ders notları 2022 ilk tercih haline gelmektedir. İçerisinde bulunan ders videoları ve önemli yerlerdeki notlar sayesinde öğrenciler sınavda çıkma ihtimali yüksek konular hakkında çok daha iyi bir fikir sahibi olurlar. Videoları izlerken, aynı zamanda notlarla bunları pekiştirme fırsatının bulunması daha etkili bir çalışma yöntemi olacaktır. Özellikle, sınav stresi içerisinde olan öğrencilerin bu akıcı ve öğretici videoları izlemeleri üzerlerindeki stresi atmalarında da önemli bir rol oynar.

Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS Tarih Video Ders Notları ile Sınava Tam Hazırlık

KPSS sınavı günümüzde pek çok öğrencinin çok önem verdiği bir sınav haline gelmektedir. Bu nedenle de bu sınava hazırlık yaparken en doğru kaynaklardan çalışmaların yapılması önerilir. Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS tarih video ders notları yorum incelemesi yaparak, daha önce notları incelemiş insanların güzel yorumları da okunabilir. Bu sayede seçim yapma konusunda avantaj sağlayan insanların endişesiz bir şekilde ürünü satın alabilirler. Tarih alanında her sene soru kalıplarında farklılık olmaktadır. Ayrıca, pek çok öğrenci için Tarih konusu sıkıcı gibi gözükebildiği için bu konunun anlatımı önemlidir. Benim Hocam Yayınları 2022 Kpss Tarih Video Ders Notları içeriği ile öğrencilerin eğlenerek tarih konularını öğrenmelerini sağlar. Videoların ilgi çekici olması, konuların da daha akılda kalıcı olmasını sağlamaktadır.

Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS Tarih Video Ders Notları TYC00202880018 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS tarih video ders notları çözümleri ile ön plana çıkan bir kaynak olmaktadır. Kitap içerisinde yer alan soruların çözümlerinin de bulunması öğrencilerin konuları es geçmeden tamamına ulaşmalarını sağlar. KPSS sınavına hazırlanan öğrenciler için bütçelerini koruma konusu da önemli bir konu haline gelmektedir. Bu nedenle de Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS tarih video ders notları indirim zamanlarını takip etmek ürünü çok daha uyguna almak için bir fırsat oluşturmaktadır. Sınava hazırlık için önemli bir kitap haline gelen bu ders notları ile gün içerisinde programlı bir şekilde çalışmak mümkündür. KPSS sınavındaki tarih konularına tam olarak hazırlık yapmak istiyorsanız Benim Hocam Yayınları 2022 KPSS tarih video ders notları satın al seçeneğine tıklayarak ürünü Trendyol'dan güvenle sipariş verebilirsiniz.