Benetton Çift Gözlü Kalemlik (70107)

119,69 TL

Ürün Bilgileri

Benetton Çift Gözlü Kalemlik (70107)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZME STORE Satıcı Ünvanı: TEOMAN ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1808642867000001 Vergi Kimlik Numarası: 6980516486
    Bu ürün KOZME STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BENETTON ÇİFT GÖZLÜ KALEMLİK (70107)

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Şekil Cüzdan Tipi
  • Renk Mor
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Benetton 8682689701076 70107 Çift Gözlü Kalemlik

Benetton çift gözlü mor mavi beyaz kalemlik hem yetişkinlerin hem de çocukların kullanabileceği işlevsel bir üründür. İdeal boyutları sayesinde okul ya da kol çantasında rahatlıkla taşınabilir. Dayanıklı ve şık materyallerden üretilen Benetton 70107 çift gözlü kalemlik, sıra dışı renkleri ile dikkat çeker. Bu kaliteli ürün, açık mavi renkli fermuarlara sahiptir. Kalemliğin ön yüzünde Benetton amblemi, beyaz bir şerit ve açık mavi kumaş bulunur. Ürün, çift gözlü yapısı ile hem kurşun kalemleri hem de diğer malzemeleri muhafaza etme imkân tanır. Hafif bir yapıya sahip olan bu ürün elinizde rahatça taşıyabilirsiniz.

  • Renkler: Mavi, mor ve beyaz
  • Ebatlar: 20 cm x 9 cm x 7 cm
  • Göz Sayısı: 2

Benetton Çift Gözlü Kalemliğin Özellikleri Nelerdir?

Benetton Çift Gözlü Kalemliğin Özellikleri Nelerdir?

Benetton çift gözlü cüzdan tipi kalemlik, birinci sınıf malzemeler kullanılarak üretilir. Her yaştan çocuğun severek kullanacağı ürün, tasarımı ile dikkat çeker. Hem kız hem de erkek çocuklarının kullanımına uygundur. Kalemliğin ağız kısmında iki adet fermuar bulunur. Kolay açılıp kapanan bu fermuarlar, ürünün içinde bulunan malzemeleri muhafaza eder. Benetton çift gözlü mor mavi beyaz kalemlik 20 cm uzunluğa sahiptir. Ürünün yüksekliği 9 cm, genişliği ise 7 cm olarak belirlenmiştir. Bu boyutlar göz önünde bulundurulduğunda kalemliğin farklı çanta modellerine rahatlıkla sığacağı anlaşılabilir. Yumuşak ve sağlam çerçeve, Benetton kalemliğin esnek olmasına imkan tanır. Katlanma, eğilme, büzülme ve sıkışma gibi durumlar, ürünün yapısını kalıcı olarak bozmaz. Kalemliğin esnek yapısı, pratik bir kullanım olanağı sunduğu için kişilerin beğenisini kazanır.

Benetton Çift Gözlü Kalemliği Kimler Tercih Eder?

Benetton Çift Gözlü Kalemliği Kimler Tercih Eder?

Benetton çift gözlü mor mavi beyaz kalemlik, çocuklar için rahatlıkla tercih edilebilecek olan bir üründür. Kalem, silgi, açacak, uç ve marker gibi pek çok malzeme ürünün içine rahatlıkla yerleştirilebilir. İç hacmi bir hayli geniş olan bu kalemlik, öğrenciler tarafından sıklıkla tercih edilir. Sadece okulda değil günlük yaşamda da kullanılabilir. Kişiler, makyaj malzemelerini Benetton çift gözlü mor mavi beyaz kalemlik sayesinde her an yanlarında taşıyabilir. Far, maskara ve krem gibi birçok ürün, Benetton kalemliğin içine kolayca sığar. Bu kaliteli ürünü pek çok farklı eşyayı muhafaza etmek için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Çizim yapan bireylerin de satın alabileceği kalemlik, çok sayıda kırtasiye malzemesini barındırabilir. Tasarımı ile öne çıkan ürün, renkli kişiliğini yansıtmak isteyenlerin favorilerinin arasında yer alır.

Benetton Çift Gözlü Kalemlik Kaliteli ve Kullanışlı mı?

Benetton çift gözlü mor mavi beyaz kalemlik, kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Bu ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı ve temizlendiği takdirde ilk günkü formunu korur. Kalemliğin dikişleri ve kumaşı, yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak üretilmiştir. Bu ürünü kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı unsurlar bulunur. Kalemliği temizlemek için güçlü kimyasallar barındıran deterjanları kullanmaktan kaçınmanız gerekir. Bu işlemi gerçekleştirmek için sıcak su ve sabun kullanabilirsiniz. Ürünü elinizde kısa süre içinde yıkayabilirsiniz. Kullanışlılık kavramı göz önünde bulundurularak imal edilen ürün, iki adet göze sahiptir. Bu, bireylerin farklı anlarda ihtiyaç duyabilecekleri malzemeleri kategorize ederek saklamasına imkân tanır. Sağlam üretim materyalleri sayesinde adından sıkça söz ettiren ürün, dışarıdan gelebilecek olan darbelere karşı dayanıklıdır. Dilerseniz siz de Benetton 70107 çift gözlü kalemlik yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.