Bemol Clean Fast Armatür- Banyo Derz Temizleme Maddesi 750 ML

120 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bemol Clean Fast Armatür- Banyo Derz Temizleme Maddesi 750 ML

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Temizlik Marketi Satıcı Ünvanı: MURAT AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2067234824800001 Vergi Kimlik Numarası: 1140340269
    Bu ürün Temizlik Marketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bemol Clean Fast Armatür- Banyo Derz Temizleme Maddesi, özellikle banyo ve mutfaklarda derz aralarında oluşan inatçı kir, pas ve kireç lekeleri üzerinde etkili bir temizlik sağlar. Armatür, lavabo, fayans, seramik ve doğal taş yüzeylerin temizliğinde kullanabileceğiniz bu ürün, yüzeylere zarar vermezken derinlemesine temizlik sağlar.Özellikler:Etkili Temizlik: Bemol Clean Fast, derzlerde ve yüzeylerde oluşan inatçı kiri, pası ve kireci etkili bir şekilde temizler.Çok Amaçlı: Armatür, lavabo, fayans, seramik ve doğal taş yüzeylerin temizliğinde kullanılabilir.Yüzey Dostu: Formülü sayesinde yüzeylere zarar vermeden temizlik sağlar.Kullanışlı Ambalaj: 750 ML'lik sprey şişesi sayesinde kullanımı kolay ve pratiktir.Kullanım Önerisi:Bemol Clean Fast'ı temizlemek istediğiniz yüzeye doğrudan sprey şeklinde uygulayın.5-10 dakika bekleyin ve temiz bir bez veya süngerle silin. İnatçı lekeler için işlemi tekrarlayabilirsiniz.Temizlik sonrasında yüzeyi bol suyla durulayın.Bemol Clean Fast, inatçı lekelerle mücadelede size yardımcı olur. Derinlemesine temizlik sağlayan bu ürün, yüzeylere zarar vermeden etkili bir sonuç almanızı sağlar. Kullanımı kolay sprey ambalajı sayesinde hızlı ve etkili bir temizlik deneyimi sunar.
Geri Bildirim Ver