BEMİ Dedektif Oyunu

249 TL

Ürün Bilgileri

BEMİ Dedektif Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZUBİNE PAZARYERİ Satıcı Ünvanı: FATMA ADIGÜZEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0081207978
    Bu ürün ZUBİNE PAZARYERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dedektif Xl Oyunu
Geri Bildirim Ver

Bemi Toys Dedektif Oyunu

Keyifli vakit geçirmeyi sağlayan oyunlar, odaklanma ve analitik düşünme becerilerini geliştirir. Kalabalık arkadaş grupları ve ailelerin birlikte etkinlik yapmasına yardımcı olur. Bemi Toys dedektif gizemli bulmacalarıyla dikkat çeker. Konsantrasyon ve sayısal hafızayı güçlendirmeye yardımcı olur. 3 yaş ve üzeri çocukların boş zamanlarını değerlendirmek için ürünü kullanabilirsiniz. Minimum 2 kişi, maksimum 6 kişi oynanabilir. Kutu içeriğinde 64 adet oyun kartı, 6 adet oyun alanı kartı ve bir adet dedektif maskotu bulunur. Çocukların bağlamsal düşünme ve motor becerilerini geliştirir. Kart içerikleri Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak hazırlanır. XL ebata sahip alan kartları uzun süre eğlencenin devam etmesini sağlar. Eğlenceli ve aynı zamanda öğretici oyun içeriğine sahiptir. Çocuklarınızla birlikte keyifli vakit geçirmek için ürünü tercih edebilirsiniz.

  • 3 yaş ve üzeri
  • Bağlamsal düşünme
  • Sayısal hafıza

Keyifli Vakit Sunan Bemi Toys Dedektif Oyunu

Keyifli Vakit Sunan Bemi Toys Dedektif Oyunu

Düşünme ve dikkat becerilerini geliştiren Bemi Toys dedektif oyunu kalabalık ailelerin kullanımına uygundur. Kutu içerisinde bulunan alan kartları, düz bir zemine yerleştirilir. Minimum 2 kişi, maksimum 6 kişi kullanımına uygundur. Kartların içerisinde 6 farklı seçenek bulunur. Bunlar; parça bul, eksiği bul, ortağı bul, topla bul, çıkart bul ve sayıyı bul kartlarıdır. Parça bul kartı çekildiğinde gösterilen işaretler alanda aranır. Bulan kişi maskotu eline alır ve puan kazanır. Maskotu kapan oyuncu bulduğu görselleri herkese gösterir. Bu sayede kazanan kişiyi belirleyebilirsiniz. Ortağı bul kartı çekildiğinde okların gösterdiği alanda bulunan aynı işaretler aranır. Doğru simgeleri bulan oyuncu kartın üzerinde yer alan puanı kazanır. Sonunda yüksek puan kazanan oyuncu galip olur. Herhangi bir dizilim kuralı bulunmayan oyun alanı kartlarının yerlerini değiştirerek farklı puanlamalar elde edebilirsiniz.

Eğitici ve Öğretici Bemi Toys Dedektif Oyunu

Eğitici ve Öğretici Bemi Toys Dedektif Oyunu

Dedektif Bemi oyunu kutu içeriğinde 6 adet alan kartı, 1 adet maskot, 64 adet puanlama ve yönlendirme kartı bulunur. Yönlendirme kartları arasından topla bul veya çıkart bul seçilir ve alana yerleştirilir. Siyah oklarla gösterilen bölümlerdeki sayılar bulunur, çıkarma veya toplama işlemi yapılır. Maskot kapılır ve işlemin sonucu söylenir. Doğru sonuç bulunduğunda oyunun kazananı seçilir. Sayısal hafızayı güçlendiren ürünü çocuklarınızla keyifli vakit geçirmek için kullanabilirsiniz. Eksiği bul kartı seçildiğinde çıkan görsel alanda aranır. Eksik olan görseli bulan oyuncu kazanır ve puanları toplar. Sayıyı bul, son oyun kartıdır. Alana yerleştirilir ve üzerindeki çizgiler sayılır. Sonucunda çıkan sayı görsellerde aranır ve bulan oyuncu puanları kazanır. Farklı oyun kartlarıyla yeni seçenekler sunan oyunu boş zamanlarınızı eğlenceli ve kaliteli geçirmek için tercih edebilirsiniz.

Eğlenceli Bemi Toys Dedektif Oyunu Yorumları ve Fiyatları

Eğlenceli Bemi Toys Dedektif Oyunu Yorumları ve Fiyatları

Eğlendirirken öğreten dedektif oyunu canlı renkleri ve farklı seçenekleriyle çocukların dikkatini çeker. 3 yaş ve üzeri çocukların kullanımına uygundur. Minimum 2 kişinin kullanıma uygun olarak tasarlanan ürün içeriğinde 64 adet farklı kart bulunur. Bu sayede uzun süre eğlenceli vakit geçirmek için ürünü kullanabilirsiniz. Bemi Toys dedektif oyunu fiyatları ürünün içeriği ve kalitesine göre belirlenir. Bağlamsal düşünme, odaklanma ve sayısal kabiliyetlerin güçlenmesine destek olur. Aynı zamanda beş duyu organına hitap ederken motor becerilerini geliştirir. Kalabalık aile ve arkadaş gruplarının eğlenceli vakit geçirmesine yardımcı olur. Ürün Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak hazırlanır. XL alan boyutu ile uzun süren oyun deneyimi sunar. Eğlendirirken öğreten Bemi Toys dedektif oyunu yorumları ve özelliklerine Trendyol’dan ulaşabilir, uygun fiyat avantajıyla ürünü satın alabilirsiniz.