Bellini Lüx 2 Li Sos Servis Seti Takımı Küçük Kepçe Küçük Kevgir Paslanmaz Çelik

399,90 TL

Ürün Bilgileri

Bellini Lüx 2 Li Sos Servis Seti Takımı Küçük Kepçe Küçük Kevgir Paslanmaz Çelik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bellini Satıcı Ünvanı: SELEN SEYHAN ETE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8390694577
    Bu ürün Bellini tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bellini sos kepçe küçük kepçe servis seti takımı
  • Küçük aile takımı
  • paslanmaz çelik
  • 1 adet küçük kepçe
  • 1 adet küçük kevgir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Özellik Mikrodalgada Kullanılabilir
  • Parça Sayısı 2
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Bellini Lüx Paslanmaz Çelik Sos Kepçe Küçük Kepçe Servis Seti Takımı 4'lü

Sofraların sunumunu güzelleştiren servis setleri oldukça pratik bir kullanım sağlar. Müşterilerin ihtiyacına uygun tasarlanan Bellini servis seti sos ve yiyeceklerin servisinde sıklıkla tercih edilir. İhtiyaç duyduğunuz anda ulaşabileceğiniz bu set sayesinde sağlıklı bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Isıya dayanıklı çelik malzemelerden üretildiğinden makinede yüksek sıcaklıkta yıkayabilirsiniz. Paket içerisinde bulunan kepçe, kevgir, kaşık ve spatula sayesinde istediğiniz yiyeceğin servisini kolaylıkla yapabilirsiniz. Boyutları küçük olduğundan çekmecelerde ve mutfak dolaplarında konforlu bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Siz de kolaylıkla mutfağınızda muhafaza edebileceğiniz kepçe takımı arıyorsanız Bellini markası tarafından satışa sunulan çelik takımı satın alabilirsiniz. Bu sayede misafirlerinizi hem kaliteli hem de gösterişli bir sofrada ile ağırlayabilir ve sağlıklı kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

  • 18/10 paslanmaz çelik
  • Kullanışlı tasarım
  • Uzun ömürlü kullanım

Pratik Kullanım Sunan Paslanmaz Çelik 4’lü Servis Seti

Pratik Kullanım Sunan Paslanmaz Çelik 4’lü Servis Seti

Sofralarda ikram etme imkanınızı kolaylaştıran servis setlerinin pratik bir kullanım sağlaması oldukça önemlidir. Bellini lüx paslanmaz çelik sos kepçe küçük kepçe servis seti takımı 4'lü SOSKEPÇE4 koduyla satışa sunulur. Paslanmaz çelikten üretilerek uzun süre parlaklığını korur. Tasarımında şıklığın ve pratikliğin ön planda tutulduğu Bellini set, sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Özel davetlerde ve yemeklerde ihtiyaç duyduğunuz parçaları bir arada barındıran bu takım ile servislerinizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bu sayede davetlerinizde kaliteli ve zarif bir görünüm oluşturabilirsiniz. İşlevsel özelliği ile birlikte işlerinizi kolay bir şekilde halledebilirsiniz. İsterseniz salata isterseniz çorba ikramını şık bir şekilde yerine getirebilirsiniz. Siz de pratik bir kullanım amaçlıyorsanız Bellini tarafından satışa sunulan çelik kepçe setini satın alabilir ve konforlu bir yemek servisi yapabilirsiniz.

Kullanışlı Tasarım ile Bellini Paslanmaz Çelik Kepçe Takımı

Kullanışlı Tasarım ile Bellini Paslanmaz Çelik Kepçe Takımı

Kullanışlı tasarıma sahip olan kepçe seti servisin kolaylaşmasına yardımcı olur. Bellini çelik kepçe takımı 4’lü set halinde üretilerek müşterilerin beğenisine sunulur. Pas ve korozyonu önleyebilmek amacıyla 18/10 paslanmaz çeliğe sahiptir. Bu özelliği sayesinde uzun süre parlaklığını korur ve sağlıklı bir kullanım imkanı tanır. Parlak tasarımından faydalanarak davetlerinizde zarif ve şık bir görünüm oluşturabilirsiniz. 3 mm kalınlığı ile servis sırasında zorlanmadan yiyeceklerinizi rahatlıkla ikram edebilirsiniz. Bellini lüx paslanmaz çelik sos kepçe küçük kepçe servis seti takımı 4'lü kullananlar yorumlarında tasarımından oldukça memnun olduğunu belirtir. Parlak yüzeyi ile davet sofralarına şıklık katarlar. Bununla birlikte mutfaklarında kolaylıkla muhafaza ederek ihtiyaç anında hızlıca ulaşırlar. Siz de kullanışlı tasarıma sahip çelik servis takımı arıyorsanız Bellini tarafından satışa sunulan bu modeli tercih edebilirsiniz.

Bütçelere Uyum Sağlayan Bellini Paslanmaz Çelik Servis Seti

Bütçelere Uyum Sağlayan Bellini Paslanmaz Çelik Servis Seti

Bellini lüx paslanmaz çelik sos kepçe küçük kepçe servis seti takımı 4'lü halde satışa sunulur. Ergonomik tasarımı sayesinde kolay bir kullanım sağlayarak müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Paket içerisinde kepçe, kevgir, kaşık ve spatula bulunarak her mutfağın vazgeçilmezleri arasında yer alır. Uygun fiyatla Trendyol üzerinden satışa sunulur. Bellini lüx paslanmaz çelik sos kepçe küçük kepçe servis seti takımı 4'lü fiyatlarını inceleyerek bütçenize uygun bir şekilde satın alabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşabilmek için alt kısmında bulunan yorumları okuyabilirsiniz. Bellini lüx paslanmaz çelik sos kepçe küçük kepçe servis seti takımı 4'lü yorumları sayesinde aklınıza takılan sorulara yanıt bularak güvenli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Hem ekonomik hem de kaliteli bir kullanıma sahip olarak sağlıklı bir yemek servisi yapabilirsiniz.