Bella Maison Mix Garden 12 Parça 4 Kişilik Yemek Takımı

1.599,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bella Maison Mix Garden 12 Parça 4 Kişilik Yemek Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bella Maison Satıcı Ünvanı: TAN INVEST DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0818035735400015 Vergi Kimlik Numarası: 8180357354
    Bu ürün Bella Maison tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Malzeme: Stoneware Üretim Yeri: Türkiye Ürün Kodu: 2003YMTK0027 Barkod: 8681790049084 Kardelen, manolya, orkide ve kiraz çiçeklerinin, dört farklı renk ile kombinlendiği 12 parça 4 kişilik yemek takımı. Set içeriği fotoğraflarda görüldüğü gibi 4 ayrı renkten oluşmaktadır. 4 adet yemek tabağı (21,5 cm), 4 adet servis tabağı (25,5 cm), 4 adet kase (17 cm). 12 parça 4 kişilik Stoneware yemek takımı. Bulaşık makinesinde yıkanabilir, buzdolabına, mikrodalgaya ve fırına girmeye uygundur. Stoneware, 1100-1300 derecede fırınlanarak pişirilerek tabak, çanak yapımında kullanılan toprak bazlı bir malzemedir. Seramikten çok daha mukavemetli ve seramiğe nazaran su emmez. Daha yüksek ısı da pişmiş olması sebebi ile mikrodalga, fırın ve bulaşık makinesinde güvenle ve uzun yıllarda kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 4 Kişilik
  • Materyal Seramik
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 52
  • Tema / Stil Çiçekli
Geri Bildirim Ver

Bella Maison Mix Garden 12 Parça 4 Kişilik Yemek Takımı

Yemek takımı, evini ve mutfağını yenilemek isteyenlerin ve çeşitli tabak, kase gibi mutfak araçlarıyla etkilli bir şekilde sunum yapmak isteyenlerin bir arada bulabileceği Bella Maison Mix Garden 12 parça 4 kişilik yemek takımı hem davetlerde hem de günlük akşam yemeklerine kullanılabilecek birbirinden eşsiz 12 parçadan oluşur. Sofraların olmazsa olmazı yemek takımı, lezzetli yemekleri aileniz ve sevdiklerinizle samimi bir ortamda paylaşmaya olanak sağlar. Sofralardaki şıklığı ve zarafeti göstermek için bir gereksinim haline gelen yemek takımı ile evinize gelen misafirlerinize göz alıcı ve özenli bir sunum yapabilirsiniz. Bu sayede yemeklerinizi görsel açıdan hoş hale getirebilirsiniz. Bu takım sayesinde leziz yemeklerinizi göz alıcı sunumlarla misafirlerinize ikram edebilir, sofranızda şık bir ahenk oluşturabilirsiniz.

  • 12 parça ve 4 kişilik
  • 4 ayrı renk
  • Uzun kullanım ömrü

Dekorasyonunuza Uyum Sağlayan Maison Garden

Dekorasyonunuza Uyum Sağlayan Maison Garden

Maison Garden, her birinden 4 adet olmak üzere yemek tabağı, servis tabağı ve kase içeriğine sahiptir. Toplam 12 parçadan oluşan sofra takımı ile mutfak ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. 4 farklı renk seçeneği sayesinde küçük ikramlarınızı ve yemeklerinizi misafirlerinize şık bir görselle sunabilirsiniz. Şık ve modern çiçek desenleri ile seramikten üretilmiş dayanıklı yemek takımı sayesinde sofranızın güzelliğini ortaya çıkarıp gösterişli sunumlar yapabilirsiniz. 12 parçadan oluşan 4 kişilik takım, farklı renk ve model seçenekleriyle evinize ve mutfağınıza uyum sağlar. Bu yemek seti sayesinde göz alıcı bir şekilde sofranızı hazırlayabilir, davetlerinizi şık bir sofrayla taçlandırabilirsiniz. Takımınızı davetlerinizde kullanarak misafirlerinize ziyafet çekerken onlara gösterdiğiniz özeni gözler önüne serebilirsiniz. Yemeklerinize renk katacak Maison Garden yemek takımını mutfak ve sofralarınızın dekoruyla bütünleştirerek elde etmek istediğiniz zarafet ve şıklığı yakalarsınız.

Şıklık ve Zarafetin Kendisi Bella Maison Yemek Takımı

Şıklık ve Zarafetin Kendisi Bella Maison Yemek Takımı

Manolya, orkide ve kiraz çiçeklerinin dört farklı renk ile kombinlendiği 12 parça ve 4 kişilik Bella Maison Garden yemek takımı birçok müşterinin tercihleri arasında yer alır. Kullanışlı tasarımının yanı sıra kaliteli yapısı sayesinde göz dolduran bu set, şık ve leziz sofraların ihtiyacıdır. Kullanışlı 12 parçadan oluşan bu set, ihtiyaç duyduğunuz tüm malzemelere sahiptir. 4 kişilik bir masa için gereken tüm parçaları bu sette bulabilirsiniz. Orkide ve kiraz çiçek işlemeleri ile yemek takımı Bella Maison, özenle hazırlanan lezzetli yemeklerin göz alıcı görünmesini sağlar. Birbirinden kullanışlı parçaları ve göz alıcı deseniyle misafirlerin karşısına çıkan set, ısıya daha dayanıklı ve su çekmez özelliklere sahiptir. Yüksek derecede ısıtılmış olmasından dolayı uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Kullanışlı parçalara sahip olmasının yanı sıra kaliteli malzemelerden üretilen bu takıma siz de kolayca sahip olabilirsiniz.

Bella Maison Mix Garden Yemek Takımı Fiyat ve Yorumları

Bella Maison Mix Garden Yemek Takımı Fiyat ve Yorumları

Bella Maison Mix Garden 12 parça 4 kişilik yemek takımı fiyatları malzeme kalitesi, parça sayısı, kullanılan teknikler ve diğer birçok farklı özelliğe göre belirlenir. Dayanıklı seramik yapısı sayesinde uzun yıllar boyunca kullanıma uygundur. Rahatlıkla bulaşık makinesinde yıkanabilir. Fırın ve buzdolabında muhafaza edilebilir. Üretiminde kullanılan seramik, yapısı bakımından daha yüksek ısıda pişmiş olması sebebi ile mikrodalga, fırın ve bulaşık makinesinde uzun yıllar sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanılabilir. Siz de mutfağınızda değiştirmek istediğiniz eski takımları ve arzu edilen şıklık ve zarafeti evinize taşıyabilir, ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için Bella Maison Mix Garden 12 parça 4 kişilik yemek takımı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ürün hakkında diğer müşterilerin edindiği deneyimleri ve puanları inceleyebilir, ürünü Trendyol’da hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.