Beko RS 2121 Robot Süpürge Robo-x

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.999 TL

Ürün Bilgileri

Beko RS 2121 Robot Süpürge Robo-x

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: A1 HOME Satıcı Ünvanı: ALİ ERDEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3430667527
    Bu ürün A1 HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zaman ve enerji tasarrufu yapmanızı destekleyen akıllı süpürge hem sert zeminlerde hem de halı üzerinde kullanıma uygundur.
  • Halı yüksekliği 2 cm ve altı olan alanlarda kolaylıkla işlev sağlayan Beko robot süpürge emiş gücü 2000 Pa olarak tasarlanır.
  • 2600 mAh pil kapasitesi sayesinde kısa sürede dolum yapan ve uzun süre kullanılabilen moplu robot süpürge 7 saatte şarj olur.
  • Tam 110 dakika çalışarak performans gösteren yuvarlak süpürge, siz farklı iş yaparken süpürme görevini üstlenir.
  • 65 dB ses seviyesi sayesinde gürültüsüz ve pratik bir kullanım imkanı taşıyan çift fırçalı robot süpürge 400W robot gücü ile yüksek performansa sahiptir.
  • Beko RS 2121 LED'li güç göstergesi ile size ne kadar süre kullanıldığı ve yüzde kaç bataryası kaldığını belirtir.
  • 110 m2'lik bir alanı temizleme gücüne sahip olan sulu robot süpürge 1.5 cm yükseklikteki halılarda süpürme işlevi yapabilir.
  • Orta güçlü kablosuz çalışma süresi 80 dakika olan Beko robot süpürge RS 2121 yüksek güçte kablosuz 60 dakika kadar çalışır.
  • Paspas özelliği sayesinde süpürme işlemi sonrasında yerleri silen beyaz robot süpürge kendi kendine şarj olabilir.
  • Beko RS 2121 robot süpürge yan yüzey fırçaları ile girilmesi zor alanları da süpürebilir.
  • Beko RS 2121 robot süpürge haritalama özelliği sayesinde süpürülmesi gereken haritayı hafızasına kaydeder. Böylece her defasında etkin bir şekilde kullanılır.
  • 4,47 kg ağırlığında olan robot süpürge lazer haritalama yapan model 10.3x35x35 cm boyutundadır.
  • Akıllı navigasyonlu robot süpürge Wi-Fi bağlantısı sayesinde kablosuz bağlantı sunar.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 61 Dba - 70 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Robot
  • Haritalandırma Lazer (LIDAR + SLAM)
Geri Bildirim Ver

Beko Robo -X RS 2121 Robot Süpürge

Yaşam alanlarında önemli temizlik eşyalarından biri süpürgedir. Özellikle robot süpürgeler temizliği kolaylaştırır. Beko Robo -X RS 2121 robot süpürge, herhangi bir alanda temizliği kolaylaştıran bir eşyadır. Ürün birçok teknolojik özelliğe sahiptir. Mop özelliğine de sahip bu ürün, evi hem süpürür hem de siler. Bu ürün ile hem zamandan tasarruf edilir hem de konforlu bir temizlik sağlanır. Navigasyon ile temizlik rotasını gösterir ve evin her yerini temizleme olanağı sağlar. Türkçe mobil uygulama ile Wi-Fi bağlantısı yapılır. Yüksek emiş güçlü mop özelliği sayesinde temizlik kalitesini yükseltir. Ürün kullanan kişinin belirleyebileceği beş farklı temizlik modu ile evi ihtiyaç duyulan şekilde temizler. Belirleyeceğiniz saat aralıklarında temizliğinizi ayarlayabilir, rahatsız etme modu ile konforunuzu sağlayabilirsiniz.

  • Navigasyon sistemi
  • Yüksek emiş mop özelliği
  • Beş farklı temizlik modu

Beko Robo -X RS 2121 Robot Süpürge Özellikleri

Beko Robo -X RS 2121 Robot Süpürge Özellikleri

Beko robot süpürge evinizi ihtiyaç duyduğunuz şekilde temizler. İçinde birçok özellik barındıran bir üründür. Yüksek süpürme özelliğine sahiptir ve robot özellikli bir süpürgedir. 1501-2200 watt gücü vardır. 61 Dba-70 Dba ses seviyesi mevcuttur. Ürün, Gyro navigasyon sistemi ile temizlik rotasını gösterme özelliğine sahiptir. Türkçe mobil uygulama ile Wi-Fi bağlantısı sağlar. 110 dakikaya kadar çalışma süresi vardır. 2600 mAh bataryaya sahiptir. 2000 pascal yüksek emiş gücüne sahip mop özelliği bulunur. Süpürdükten sonra sonra mop ile silme işlemi yapar. Microfiber bez ile sulu temizlik yapar. Beş farklı temizlik modu mevcuttur. Kullanan kişinin belirleyeceği saat aralıkları için rahatsız etme modu vardır. Mobil uygulama üzerinden haftalık temizliği programlar ve geçmiş temizliği görüntüler. Lazer (LIDAR+SLAM) haritalandırma özelliği mevcuttur. Kullanım alanını bir kere taradıktan sonra cihaz işlemi kolayca tamamlar.

Beko Robo -X RS 2121 Robot Süpürge Avantajları

Beko Robo -X RS 2121 Robot Süpürge Avantajları

Beko Robo -X RS 2121 robot süpürge kullananlar, temizlik konforunu artırır. Temizlik kalitesini artırmak için birçok özelliğe sahiptir. Evi süpürmesinin yanında yüksek emiş gücüne sahip bir mop özelliği vardır. Böylelikle evinizi hem süpürerek hem de silerek size daha kaliteli bir zaman bırakır. Robotunuz temizliği yaparken siz kendi işlerinizi yapabilirsiniz. Ürünün temizlik rotasını gösterme özelliğine sahip olması ile nereyi temzilediğini rahatlıkla görebilirsiniz. Türkçe mobil uygulama Wi-Fi bağlantısı sayesinde istediğiniz mobil cihazda, kendi dilinizde kullanabilirsiniz. 1 saate kadar çalışma özelliği ile temizleme süresini belirleyebilirsiniz. Microfiber sulu bezi ile temizleme performansı artar. Kullanabileceğiniz beş farklı temizleme tarzı ile kullanımı oldukça rahattır. Üstelik kullanacağınız rahatsız etme modu ile saat aralıklarını dilediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Geçmiş temizlemeyi görüntüleyerek temizlenmeyen yerleri tespit edebilirsiniz.

Beko Robo -X Rs 2121 Robot Süpürge Fiyatları ve Yorumları

Beko Robo -X Rs 2121 Robot Süpürge Fiyatları ve Yorumları

Beko Robo -X RS 2121 robot süpürge fiyatları, ürünün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürün birçok özelliği barındırır. Hem kullanım kolaylığına sahip hem de gelişmiş teknolojik özellikleri mevcuttur. Zaman tasarrufu sağlarken, temizlik kalitesini artırır. Kullanıcı kendi işleri ile ilgilenirken, süpürge evin temizliğini sağlar. Robotu evde çalışır halde ya da bir odada kendi kendine temizlik yapar halde bırakabilirsiniz. Navigasyon sistemi ile temizlik rotasını kontrol edebilir, mobil cihazınızla temizlik geçmişine bakarak kalan eksik yerleri tespit edebilirsiniz. Türkçe dil desteğine sahip bu cihazda Wi-Fi bağlantısı mevcuttur ve kolaylıkla bağlantı kurar. Temizlik işlemlerini kolaylaştıran robot süpürge, günlük hayatta kendinize ayırdığınız vaktin artmasını sağlar. Trendyol’dan Beko Robo -X RS 2121 robot süpürge yorumları görebilir ve uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.