Beko Mutfak Robotu

2.859 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999 TL

Ürün Bilgileri

Beko Mutfak Robotu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYKOÇ EV YAŞAM Satıcı Ünvanı: AYKOÇ MOBİLYA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT TEKSTİL VE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muş Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0122038397200018 Vergi Kimlik Numarası: 1220383972
    Bu ürün AYKOÇ EV YAŞAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elektrikli doğrayıcı, turbo özelliği ve 1.500W güç tüketimi ile besinleri kısa sürede doğrar. Yüksek performanslı modda dahi düşük enerji tüketimiyle tasarruf sağlar.
  • Beko RHB 5050 modelinin tüm parçaları sökülerek bulaşık makinesinde yıkanır ve kolayca yeniden birleştirilir.
  • Şekilli doğrayıcı seti
  • plastik doğrama kabı, paslanmaz çelik blender, çırpıcı ve bıçaktan oluşur. 2 hız kademesi cihaz hızının manuel olarak belirlenmesini sağlar.
  • Plastik doğrayıcı seti, üzerinde yer alan tek tuş sayesinde kolaylıkla kontrol edilir. 900 mililitrelik ölçü kabı genişlik ve konfor sağlar.
  • Beko RHB 5050 Floral 1500 W blender setinin yüksekliği 41 cm, derinliği 20 cm, genişliği ise 24 cm’dir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Plastik
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Beko 5050 W RHB Floral Mutfak Robotu

Mutfakların vazgeçilmez eşyaları arasında yer alan Beko RHB 5050 W Floral mutfak robotu, yemek hazırlama işlemlerini kolay hâle getirir. Bu ürün, birbirinden dikkat çekici işlevsel fonksiyonlarla donatılır. Birden fazla işlem yapma kapasitesi sayesinde zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Doğrayıcı, çırpıcı ve karıştırıcı aparatlarla bir arada sunulur. Oldukça yüksek performansıyla kullanıcıları etkilemeyi başarır. 1500 Watt güç çıkışına sahip olan bu ürün, karıştırması ve doğraması zorlu gıdalarda bile etkili sonuçlar verir. Fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra şık tasarım ayrıntılarıyla da göze hitap eder. Bulunduğu alana son derece estetik bir hava kazandırmayı başarır. Mutfakta pratiklik elde etmek için siz de Beko RHB 5050 W Floral mutfak robotunun özelliklerinden faydalanabilirsiniz.

  • Motor Gücü: 1500 W
  • 2 farklı hız kademesi
  • Ölçü Kabı Kapasitesi: 900 ml

Beko RHB 5050 W Floral Mutfak Robotunun Özellikleri

Beko RHB 5050 W Floral Mutfak Robotunun Özellikleri

Beko RHB 5050 W Floral mutfak robotu, mutfakta lezzetli tarifler hazırlarken ihtiyaç duyduğunuz pratikliği sunar. Karıştırma, çırpma, doğrama ve pürüzsüz kıvama getirme gibi pek çok işi tek başına yapar. Güçlü özelliklerle donatılan aparatlar, zahmet gerektiren işlemleri kolayca tamamlamanıza yardımcı olur. Beko RHB 5050 W Floral mor mutfak robotu, 1500 Watt güç kapasitesiyle çalışır. Yüksek performans sergileyen ürün, gıdaları hazırlarken zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Blender aparatı, 2 farklı hız kademesi sayesinde gıdaları arzu ettiğiniz kıvamda pürüzsüz kıvama getirir. Ürünü turbo modunda çalıştırarak hızı ve performansı bir arada deneyimleyebilirsiniz. Hızlı şekilde çalışan motor, parçalaması güç yiyecekleri bile kolayca küçültür. Ürün, tek tuşla kontrol edildiği için oldukça avantajlı bir yapıdadır. Sadece 2,33 kg ağırlığa sahip olan mutfak robotunu dilediğiniz alanda özgürce kullanabilirsiniz.

Beko RHB 5050 W Floral Mutfak Robotunun İçeriğinde Neler Vardır?

Beko RHB 5050 W Floral Mutfak Robotunun İçeriğinde Neler Vardır?

Beko RHB 5050 W Floral 1500 W mor mutfak robotu, yemek hazırlarken pek çok gereksinime yanıt veren parçalar içerir. Mutfak robotu; çırpıcı, blender, rende, doğrama bıçağı, ölçü haznesi, kap aksesuarlarından oluşur. Çırpma ve doğrama işlemlerini güvenle yapabileceğiniz hazneler geniş kapasiteye sahiptir. Ölçü kabı 900 ml kapasitesi sayesinde tek seferde fazla miktarda gıda üzerinde işlem yapılmasını olanaklı kılar. Dikey hazne ise özellikle sıvı malzemeleri karıştırma ve aktarma sırasında kolaylık sunar. Bıçaklı aparatlar farklı sertlikteki gıdaları sorunsuz şekilde parçalar. Rende görevi üstlenen kapaklı parça ise havuç, turp, patates gibi çeşitli gıdaları zahmetsizce istenilen boyutta doğrar. Beko RHB 5050 W Floral mutfak robotu içerisinde bulunan blender ise çorba, püre, smoothie gibi besinler hazırlamanızı mümkün kılar.

Beko RHB 5050 W Floral Mutfak Robotu Kaliteli midir?

Beko RHB 5050 W Floral Mutfak Robotu Kaliteli midir?

Beko RHB 5050 W Floral mutfak robotu, son derece kaliteli ve kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Zemine sıkıca tutunabilen bu ürün, konforlu kullanımı olanaklı kılar. Güvenlik açısından da verimli olduğundan tüm işlemleri sorunsuz şekilde tamamlamanıza yardımcı olur. Set içerisinde yer alan bıçaklar, paslanmaz çelikten imal edilir. Yıpranma, bozulma ve kırılma gibi durumlara dirençli olan bıçaklar, kolay kolay zarar görmez. Keskinliğini koruyan formları sayesinde her durumda konforu üst düzeyde yaşatır. Plastik aparatlar ise çizilme ve solma derdi olmadan kullanılır. Beko RHB 5050 W Floral mutfak robotu ekipmanları, elde ve bulaşık makinesinde kolayca yıkanır. Temizlik noktasında da ayrıcalıklı bir deneyim yaşatan bu ürün, ergonomik ayrıntılara sahiptir. Beko RHB 5050 W Floral mor mutfak robotu yorumları, ürünün kalitesi hakkında farklı kullanıcıların değerlendirmelerini içerir. Yorumlara yakından göz atarak siz de Beko RHB 5050 floral 1500 W blender setini Trendyol'dan satın alabilir, keyifli bir deneyime ortak olabilirsiniz.