Beko Ekova BKS 9375 Halı Yıkama Makinesi Elektrikli

19.650 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23.890 TL19.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
20.890 TL

Ürün Bilgileri

Beko Ekova BKS 9375 Halı Yıkama Makinesi Elektrikli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: stokburada Satıcı Ünvanı: BEYAZID YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1085684024800001 Vergi Kimlik Numarası: 9540515017
    Bu ürün stokburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Halı yıkama makinesi dikey süpürge yapısına ve 6m uzunluğunda kabloya sahiptir. Cihazın kablosu manuel olarak sarılır.
  • Beko halı yıkama makinesi 462 mm boyunda, 360 mm eninde ve 525 mm derinliğindedir. Ayrıca brüt ağırlığı 12 kg ve net ağırlığı 7 kg şeklindedir.
  • Beko BKS 9375 Ekova 2400 E halı yıkama makinesi minimum kuru ve ıslak emiş yapar.
  • Beko BKS 9375 Ekova halı yıkama makinesi içerisinde su haznesi ve su filtresini barındırır.
  • BKS 9375 dar aralık ucu, halı döşeme yıkama başlığı halı sert zemin başlığı ve turbo türbin başlığı gibi aksesuarlara sahiptir.
  • BKS 9375 Ekova halı yıkama makinesi H13 cinsi EPA/HEPA filtre ile çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2201 - 2400 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Sulu
Geri Bildirim Ver

Beko Bks 9375 Ekova Halı Yıkama Makinesi

Halı yıkama, oldukça zahmetli ve detaylı yapılması gereken bir iştir. Güç gerektirmesinin yanında zaman da alabilir. Bu yüzden de temizleme esnasında yardıma ihtiyaç duyulur. Beko BKS 9375 Ekova halı yıkama makinesi, bu konuda ihtiyaçlarınızı karşılamayı ve size yardım etmeyi amaçlar. Son teknoloji kullanılarak üretilen bir cihazdır. Sahip olduğu birçok özelliği ile hayatı kolaylaştırır. Güçlü Watt kuvvetiyle çalışan bir motoru bulunan bu ürünün iyi bir emiş gücü vardır. Bu yönüyle derinlemesine temizlik yapar. Uzayabilen bir kablosu bulunan BKS 9375, geniş alanda kolay bir yıkama yapmanıza yardımcı olur. Farklı çeşit fırçalara sahip olmasıyla her halıyı ve yüzeyi temizleyebilir. Modelin düşük desibel ile çalışması ise etrafa rahatsızlık vermeden makineyi kullanmanızı sağlar.

  • 2400 watt motor gücü
  • EPA/HEPA filtresi
  • Su haznesi sahipliği

Beko BKS 9375 Ekova Halı Yıkama Makinesi Özellikleri

Beko BKS 9375 Ekova Halı Yıkama Makinesi Özellikleri

Beko markalı BKS 9375 Ekova halı yıkama yorumlarında da bahsedilen birçok kullanışlı özelliği bulunur. Bunlardan biri modelin sahip olduğu 2400 Watt motor gücüdür. Bu fonksiyon makinenin tozları hızlı bir şekilde çekmesini ve iyi temizlik yapmasını sağlar. Tasarımda bulunan emiş gücünün 185 Watt olması ise müşterisine bu süreçte yardım eden özelliklerinin içinde yer alır. Beko BKS 9375 modelinin 6 metreye kadar uzayabilen kablosunun yanında teleskopik borusu da vardır. Bu sayede borunun boyunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Sahip olduğu su haznesi kir ve tozu makinenin içinde barındırarak ortama yayılmasını engeller. 7 kg’lik ağırlığı ile kolay taşınabilen kullanışlı bir modeldir. Desibel seviyesinin 85 olması sayesinde kullanım sırasında fazla ses çıkarmaz ve çevreye rahatsızlık vermez. Bu yönüyle de müşterileri tarafından tercih edilen bir tasarımdır.

Beko BKS 9375 Ekova Halı Yıkama Makinesi Avantajları

Beko BKS 9375 Ekova Halı Yıkama Makinesi Avantajları

Beko halı yıkama makinesinin özelliklerinin sunduğu birçok da avantajı bulunur. Başta su haznesinin kiri ve tozu cihazda tutması bunların içinde yer alır. Bu fonksiyonu ile daha hijyenik bir yıkama deneyimi sunar. EPA/HEPA filtresi sayesinde alerjik reaksiyona sebep veren ince toz partiküllerini yakalayabilir. Bu yönüyle bu halı yıkama makinesi özellikle alerjisi olan müşteriler tarafından tercih edilir. Az sesli çalışan bir ürün olması ise artı yönlerinden biridir. Sahip olduğu tutma yeri ve hafif ağırlığı sayesinde kolay taşınabilir. EPA/HEPA filtresi ile birlikte su filtresi de bulunur. Bu özellik tasarımın içindeki suyun daha temiz olmasını sağlar. Modelin yanında verilen dar aralık ucu, halı/döşeme yıkama başlığı, halı/sert zemin yıkama başlığı ve turbo/türbin başlığı aparatları ile kullanımı da oldukça pratiktir.

Beko BKS Halı Yıkama Makinesi Fiyatları

Beko BKS Halı Yıkama Makinesi Fiyatları

Beko BKS 9375 Ekova halı yıkama makinesi fiyatı da bu özellik ve avantajlar göz önüne alınarak belirlenir. Bir halı yıkama makinesinde olması gereken her imkana sahip olan bu ürün, müşterisinin temizlik deneyimini kolaylaştırmayı amaçlar. Öncelikle güçlü motoru sayesinde hızlı emiş kuvveti bulunur. Bu durum, yıkama sürecini hızlandırarak zaman tasarrufu sağlar. Uzun kablosu ve hafif ağırlığı ile sizi kısıtlı bir alan içerisinde temizlik yapma zorunluluğundan kurtarır. Tasarımın EPA/HEPA ve su filtreleri, hijyenik bir temizlik ortamı yaratmasının yanında alerjisi olan bireylerin sağlığı için oldukça güvenilirdir. Islak ve kuru olarak ayrı iki emiş türü bulunması ise ürünün kullanışlı olmasını sağlayan bir diğer etkendir. Bu oldukça pratik ve birçok özelliğe sahip halı yıkama makinesini Trendyol üzerinden uygun bir fiyata bulabilirsiniz.