Beko 2113 M Türk Kahve Makinesi Cezvesi ( 2adet )

1.499 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.400 TL
380 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.380 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.850 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Beko 2113 M Türk Kahve Makinesi Cezvesi ( 2adet )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MTN Trade Satıcı Ünvanı: MTN DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623176294900001 Vergi Kimlik Numarası: 6231762949
    Bu ürün MTN Trade tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kahve makinesi cezvesi yıpranan cezveler yerine tercih edilir. İç ve dış yapısı paslanmaz yapıdadır ve suya karşı dayanıklılık gösterir.
  • Beko kahve makinesi cezvesi toplamda 4 adet kahveyi tek seferde yapabilir. Ergonomik tasarımı ve hafif yapısı kullanım kolaylığını artırır.
  • Beko BKK 2113 Türk kahve makinesi cezvesi çift bölmeli kahve makinalarında kullanılır. Standart ölçüleri sayesinde Beko’ nun tasarladığı iki bölmeli kahve makinelerine uyum sağlar.
  • Cezvelerin gövde yapısı yıpranma, çizilme ve aşınmalara karşı dayanıklıdır. Parçanın tabanı ise metal malzemeden üretilir.
  • Mevcut kahve makinesinin cezveleri ile birebir aynı şekilde tasarlanır. 2113 M Türk kahve makinesinde yer alan cezvenin yedek parça olarak kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Beko PCD-1595452581171 2113 M 2 Adet Türk Kahve Makinesi Cezvesi

Tam kıvamında pişmiş Türk kahvesi için tercih edilen makineler, mutfaklarda sıkça kendine yer bulur. Beko 2113 M Türk kahve makinesi cezvesi 2 adet gri, orijinal yedek parça olarak sunulan bir üründür. Kullanıma bağlı olarak yıpranan kahve makinesi cezveleri, zamanla işlevsiz hâle gelir. Cezveden kaynaklı olarak ortaya çıkan sorunlarda yeni bir kahve makinesi almak yerine ekipmanları değiştirmek daha tasarruflu bir çözümdür. 2 adet kahve cezvesi içeren set, kullanışlı özelliklerle sizi buluşturur. İhtiyaçlara verimli şekilde cevap verdiği için kahve pişirme işlemlerine keyif katar. Beko 2113 M 2 adet gri Türk kahve makinesi cezvesi, geniş kapasitesiyle dikkat çeker. Mevcut kahve makinenizin eskiyen ekipmanlarını değiştirmek için siz de bu üründen yararlanabilirsiniz.

  • Parça Sayısı: 2 adet
  • Renk: Gri
  • Toplam Kapasite: 6 kişilik

Beko 2113 M 2 Adet Türk Kahve Makinesi Cezvesinin Özellikleri

Beko 2113 M 2 Adet Türk Kahve Makinesi Cezvesinin Özellikleri

Beko 2113 M 2 adet gri Türk kahve makinesi cezvesi, birbirinden kullanışlı özelliklerle donatılır. Güncel teknolojilerle geliştirilen bu ürün, yıpranan kahve makinesi cezvesi yerine tercih edilir. Farklı cihazlarla tam uyumlu bir yapı sunar. Geniş kullanım alanına sahip olduğu için yoğun ilgi görür. Bu ürün sayesinde işlevsiz hâle gelen cezveniz yerine 2 adet ekstra yedek ürüne sahip olabilirsiniz. İdeal kapasiteye sahip cezveler, tek seferde birkaç bardak kahve hazırlamanızı mümkün kılar. Her bir cezve 3 fincan kahveyi taşırmadan ve tam kıvamında pişirebilir. Çift bölmeli kahve makinelerinde kullanıldığında ise toplam 6 kişilik kahve pişirmenize yardımcı olur. Bu ürün gri renkli tasarımıyla son derece şık bir duruş sergiler. Modern çizgileri sayesinde abartısız bir görünüm sunmayı başarır.

Beko 2113 M 2 Adet Türk Kahve Makinesi Cezvesi Nasıl Kullanılır?

Beko 2113 M 2 adet gri Türk kahve makinesi cezvesi, kullanışlı özellikleriyle dikkatleri üzerine çeker. Ürün, mevcut kahve makinesinin cezve bölmesine yerleştirilerek kullanılır. K 3200 Mini Telve ve Beko 2113 M Türk kahve makinesi modelleriyle tam uyumlu bir yapıya sahiptir. Ayrıca K 3190 Telve ve Beko BKK 2113 M Mini Keyf Türk kahve makinesi çeşitleri için de güvenle tercih edilebilir. Standart ölçülerde hazırlandığı için geniş alanlara hitap eder. Pek çok makineyle uyum sağlaması bu ürünü vazgeçilmez eşyalardan biri yapar. Ergonomik tasarım ayrıntılarıyla donatılan özel bir dizayna sahiptir. Kahveyi fincanlara aktarırken kıvrımlı ağız yapısı sıçramaları önler. Plastik malzemelerden üretilen tutma sapları ise ısı geçirmez. Servis yaparken eliniz yanmadan içeceği fincanlara aktarmanız mümkün olur.

Beko 2113 M 2 Adet Türk Kahve Makinesi Cezvesi Kaliteli midir?

Beko 2113 M 2 adet gri Türk kahve makinesi cezvesi, yüksek kaliteli bir ürün olarak ön plana çıkar. Orijinal yedek parça olarak sunularak kalitesini ispat etmeyi başarır. Mevcut kahve makinesinin kendi cezveleriyle birebir aynı özellikte tasarlanır. Ürünün gövde yapısı; çizilme, yıpranma ve aşınmalara karşı oldukça dirençlidir. Paslanmaz yapıya sahip olan iç ve dış gövde suya dayanıklıdır. Taban alanı ise metal malzemelerden imal edilir. Teknik açıdan da herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Kolay kolay bozulmayan bu ürün, fonksiyonel yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım imkânı verir. Beko kalitesini her kullanımda hissettirdiği için güvenle tercih edilir. Beko 2113 M Türk kahve makinesi cezvesi 2 adet gri yorumları, farklı kullanıcıların ürünle ilgili olumlu görüşlerini yansıtır. Yorumları yakından inceleyerek kalitesi hakkında önemli bilgilere ulaşmak mümkün olur. Siz de mevcut kahve makineniz için bu kullanışlı ve kaliteli cezveleri Trendyol'dan satın alabilir, siparişinizi kolay ve hızlı şekilde oluşturabilirsiniz.