2
Yedek Bıçaklar kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

BEİYUAN Koyun Kırkma Makinası Yedek Bıçak

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
302,17 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BEİYUAN Koyun Kırkma Makinası Yedek Bıçak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HIRDAVATMAKİNA Satıcı Ünvanı: RAMAZAN HASRET İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4580059891
    Bu ürün HIRDAVATMAKİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beiyuan Koyun Kırkma Makinası Yedek Bıçak Beiyuan bıçak ortalama minimum 15 maksimum ise hayvan temizliğine bağlı olarak 45 hayvana kadar kesim yapabilir. Türkiye'de En çok satılan Muadil traş makinesi bıçağı Tüm koyun kırkma makinalarına uygundur El tipi ve şaftlı tüm makinelere uyumludur. Bıçağı kullandıktan sonra yağlı olarak bırakmalısınız. Türkiyenin her yerine kargo ile gönderilmektedir Heiniger, Xtra, Delaval, Constanta, Liscop, Super Profi, Aesculap, Oster, Stewart , Powertec, Roll Top, Lister, Nova, nexus, One, Ovina, FleiBig, Beiyuan, Rus malı, Nezih, Federal, Max Extra, Tulsan, Cat Power, Royal, Eltu, Apaz, Şaftlı, Troy, DBK, Por Max, Rtr Max, ital marka koyun kırkma makinelerinde kullanılmaktadır. Yukarıdaki markalar dahil olmak üzere tüm makinelere de uyumludur.
Geri Bildirim Ver

BEİYUAN Yedek Bıçak Çeşitleri Trendyol'da!

Yaz ayları geldiğinde koyunların vücutlarında bulunan yünden kurtulması için kırkma işlemi yapılır. Kırkma işlemi makinelerle yapıldığında bıçakların keskinliği zamanla körelir.

Beiyuan koyun kırkma makinesi yedek bıçağı, yapağının tıraşlanarak işlenmesinde verim sağlamaya yönelik olarak tasarlanmış olan son derece kaliteli bir üründür. Bahsi geçen işlem her yıl belirli dönemlerde yapıldığı için Beiyuan koyun kırkma bıçağı, makinelerin uzun ömürlü kullanımına katkı sağlar. Koyun besleyicilerinin ihtiyaç hâlinde rahatlıkla kullanabileceği bir hayli kaliteli bir ekipmandır. Özellikle besicilikle uğraşanların sıklıkla tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Söz konusu bıçağın genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Ürün Türü: Yedek bıçak
  • Kırpma Kapasitesi: Maksimum 45 koyun
  • Uyumluluk: Tüm kırkma makineleri

Beiyuan Koyun Kırkma Makinesi Bıçağının Özellikleri Nelerdir?

Beiyuan Koyun Kırkma Makinesi Bıçağının Özellikleri Nelerdir?

Koyun kırkma makinelerinin bıçakları zamanla keskinliğini yitirebilir. Beiyuan koyun kırkma makinesi yedek bıçağı, keskin yapısıyla son derece rahat ve pratik bir kullanım imkânı sunar. Söz konusu ürün, paslanmaz çelik malzeme kullanılarak imal edilir. Bu sayede son derece dayanıklı bir yapıya sahip olup uzun ömürlü bir kullanım vadeder. El tipi makinelerde bu bıçağı kullanmak mümkündür. Ürün, şaftlı makinelere de uyum sağlar. Beiyuan koyun kırkma makinesi yedek bıçağı, 1. sınıf malzemeler kullanılarak üretilir. Koyun kırkma işleminde yüksek verim elde edebilmek için bıçağın usta kişiler tarafından kullanılması tavsiye edilir. Gömlek ve tulum da denilen koyunun yapağısı ancak iyi bir kırkma işlemi ile değerli bir yüne dönüşür. Bahsi geçen bıçak; minimum 15, maksimum ise 45 koyun kırkımında verim sağlar.

Beiyuan Koyun Kırkma Makinesi Bıçağı Hangi Makinelerle Uyumludur?

Beiyuan koyun kırkma makinesi yedek bıçağı, ilgili işlemin yapıldığı tüm makineler ile uyumludur. İklim şartlarının elverişli olduğu kısıtlı zaman dilimlerinde kullanılan koyun kırkma makinesi yedek bıçak, son derece büyük bir öneme sahiptir. Koyunların ani hareketlerde bulunmasına engel olabilmek için kırkım işleminin hızlı bir biçimde gerçekleştirilmesi gerekir. Zamanı değerli kullanmanın önem kazandığı bu ustalık gerektiren işlemde hız kazandıran aletlerden biri de bu bıçaktır. Koyun yünlerinin alınmasında tercih edilen bu yardımcı alet, kırkma makinesine kolay bir biçimde sabitlenebilir. Standart ölçülere sahip olması sayesinde herhangi bir makineye monte edilerek hızlıca devreye alınabilir. Keskin özelliklere sahip bir alet olan Beiyuan koyun kırkma makinesi yedek bıçağı, ustaların vazgeçilmez yardımcısı olmaya adaydır.

Beiyuan Koyun Kırkma Makinesi Bıçağının Bakımı Nasıl Yapılmalıdır?

Beiyuan koyun kırkma makinesi yedek bıçağı, deterjanlı su ile temizlenebilir. Bu temizlik işlemi bıçağın uzun ömürlü kullanılabilmesi için gereklidir. Temizlik işleminin her kırkım öncesinde yapılması tavsiye edilir. Bu sayede kırkım işlemi, bıçakta herhangi bir pürüz olmadığı için son derece kolay bir biçimde yapılabilir. Temiz ve bütün bir şekilde yapağı elde edilmesi için söz konusu ürünün bakımının iyi yapılması büyük önem arz eder. Katı kirlerin oluşmaması için kırkım sonrasında da bıçak temizliği yapmak gerekir. Böylece ürün, bir sonraki kullanım için hazır hâle gelir. Beiyuan koyun kırkma makinesi yedek bıçağını kullandıktan sonra yağlı olarak bırakmanız tavsiye edilir. Dilerseniz Beiyuan koyun kırkma makinesi yedek bıçağı yorumlarına göz atabilir, ürünü daha önce satın almış olan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu makineye sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir biçimde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.