Bein connect Eğlence Paketi Kod 2 Aylık Web Cep Tablet

129 TL

Ürün Bilgileri

Bein connect Eğlence Paketi Kod 2 Aylık Web Cep Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epin Tower Satıcı Ünvanı: ALAZ FİNANSAL TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0049091908000001 Vergi Kimlik Numarası: 0490919080
    Bu ürün Epin Tower tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Bein Connect eğlence paketi ile televizyon izleme deneyiminiz çevrimiçi bir platformda geniş içerik yelpazesi sunar. Bu sayede keyif seyriniz yükselir.
  • Bein Connect Web cep tablet ile Canlı TV izleyebilirsiniz. Ayrıca video on demand, çeşitli içerik kategorileri ve kişiselleştirilmiş öneriler gibi pek çok özellikten faydalanabilirsiniz.
  • Bein Connect 2 aylık eğlence paketi alarak zaman ve mekandan bağımsız olarak eğlenceye ulaşabilirsiniz. Size özel sunulan önerilerle eğlence geceleri renklenir.
  • Bein Connect 3 ekran paylaşımı ile farklı cihazlarda giriş yapabilirsiniz. Yüzlerce film, dizi, çizgi film ya da belgesel gibi birbirinden güzel içeriklere erişim sağlarsınız.
  • Digitürk Bein Connect eğlence paketi ile reklamlardan ve beklemekten kurtulabilirsiniz. Kurulum ve taahhüt bulunmayan bu platforma kolaylıkla üye olunabilir.
  • Paketin şifreleri yurtiçi Bein Connect servisi için geçerlidir. Her şifre tek kullanımlık olarak hazırlanır.
  • Paket şifresi ilgili alana girildiği an aktif hale gelir. Televizyon, tablet ve cep telefonu gibi cihazlarda kullanım için uygundur.
  • İçeriklerin büyük kısmı HD kalitede sunulur. Bu da seyir sırasında üst düzey netlik sağlar.
  • Aynı anda 3 ekran kullanımının desteklenmesi özellikle kalabalık aileler açısından avantaj oluşturur. Bu sayede herkes kendi arzu ettiği içeriği izleyebilir.
Geri Bildirim Ver

beIN CONNECT 2 Aylık Eğlence Paketi - (Web Cep Tablet)

Kolay bir arayüze sahip olan beIN CONNECT 2 aylık eğlence paketi - (web cep tablet) BEIN2AY film, dizi, belgesel gibi eğlenceli içerikleri evinize getirir. Belgesel, çocuk, film, dizi ve fazlasını beIN CONNECT’de bulabilirsiniz. Her yaşa uygun binlerce dizi, film, belgesel bulabilir, dublaj ya da altyazı özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Çocuk kilidi seçeneği sayesinde çocuklarınızın yaşına uygun olmayan içerikleri izlemesini önleyebilirsiniz. Platformda 750’den fazla hem yabancı hem de yerli içerikleri bulunur. HD kalitede izleyebilir ve film izleme keyfinizi iki katına çıkarabilirsiniz. Reklam olmadan film, dizi, belgesel izlemenin keyfine varabilirsiniz. Dilediğiniz zaman durdurabilir ve başlatabilirsiniz. Aynı zamanda beIN CONNECT, kendi film arşivinizi oluşturabilmenize olanak tanır. Dakikalar içerisinde hesabınızı aktive edebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. beIN CONNECT üyeliğini 3 ekranda kullanabilirsiniz.

  • 2 aylık
  • Yüzlerce içerik
  • HD kalite

Eğlenceyi Evinize Getiren beIN CONNECT Eğlence Paketi

Eğlenceyi Evinize Getiren beIN CONNECT Eğlence Paketi

Satın alma aşamasından sonra beIN CONNECT 2 aylık eğlence paketi - (web cep tablet) şifresini kolay bir şekilde aktive edebilirsiniz. Şifrenin aktive edilmesi için sitede en alt kısımdaki Kupon Kodu butonuna tıklanır. Gelecek ekranda gönderilen şifreyi Kupon Kodum Var kısmına girerek üyeliğinizi başlatabilirsiniz. Üye işlemleri tamamlandıktan sonra kupon kodu aktif hale gelir ve eğlencenin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz. Paket şifresi kullanılmaya başladığında 2 ay boyunca izleme hakkına sahip olabilirsiniz. 2 aylık eğlence paketini satın alarak 3 tane ekran kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber kullanabilir ve hafta sonlarında film izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Ürünün paket şifreleri yurt içinde geçerlidir. Paket şifreleri tek kullanımlık tasarlanır. Taahhüt ve kurulum olmadan kolayca sisteme üye olabilir, 60 gün boyunca çeşitli içerikler sayesinde eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Avantaj Sağlayan beIN CONNECT Eğlence Paketi

Avantaj Sağlayan beIN CONNECT Eğlence Paketi

Siz de beIN CONNECT 2 aylık eğlence paketi ile arkadaşlarınızla keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Eğlence paketi sayesinde iki ay boyunca evinizde film ve dizi izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Yerli yapımlardan yabancı yapımlara kadar birçok içeriği izleme fırsatına sahip olabilirsiniz. Belgesel, çocuk, komedi, korku, aksiyon gibi birçok türde içerik seyredebilirsiniz. Kendi izleme listenizi oluşturabilir ve ne izleyeceğinizi düşünmekten kurtulabilirsiniz. Yüzlerce içeriği sayesinde merak ettiğiniz her şeyi mobilden izleyebilirsiniz. Dilerseniz üyeliğinizi tablet ya da bilgisayarda da kullanabilirsiniz. İstediğiniz zaman istediğiniz yerde film ve dizi izleyebilirsiniz. Eğlence paketi sayesinde arkadaşlarınızla toplanarak dizi ve film günleri yapabilirsiniz. Altyazı okumayı sevmiyorsanız dublaj özelliğinden yararlanabilirsiniz. Kolayca kurabilir ve dakikalar içinde birçok avantajın sahibi olabilirsiniz. beIN CONNECT 2 aylık eğlence paketi - (web cep tablet) kullananlar arasına girerek zevkli vakit geçirebilmenin fırsatını yaşayabilirsiniz.

Bütçe Dostu beIN CONNECT Eğlence Paketi Fiyatı

Bütçe Dostu beIN CONNECT Eğlence Paketi Fiyatı

Ekonomik beIN CONNECT 2 aylık eğlence paketi - (web cep tablet) fiyatları hakkında inceleme yaparak satın alabilirsiniz. 2 ay boyunca dilediğiniz kategorideki içerikleri izleyebilirsiniz. Film ve dizi izlemeyi seviyorsanız tercih edebilirsiniz. Yolda giderken telefonunuzdan ya da tabletinizden evde ise bilgisayarınızdan izleyebilirsiniz. Aynı anda 3 ekranda kullanabilirsiniz. Altyazı özelliğinden yararlanarak orijinalliğini kaybetmeden yabancı dizilerin tadını çıkarabilirsiniz. Reklam olmadan film izlemenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Dilediğiniz zaman durdurup istediğiniz zaman tekrar başlatabilirsiniz. İzlediğiniz programda nerede kaldığınızı düşünmeden uygulamada özgürce dolaşıp dizinize geri döndüğünüzde kaldığınız yerden otomatik başlatabilirsiniz. beIN CONNECT avantajlarından yararlanarak hayat kalitenizi artırabilirsiniz. Favori içeriklerinizi reklamlara takılmadan kesintisiz izleyebilirsiniz. Smart TV’de geçerli olmayan bu ürünü mobil ve internet sitesinde kullanabilirsiniz. beIN CONNECT 2 aylık eğlence paketi - (web cep tablet) yorumlarını Trendyol’dan okuyabilir ve uygun fiyat imkanıyla satın alabilirsiniz.