Behringer MONITOR2 USB VCA Kontrolü ve USB Ses Arayüzü ile Üst Düzey Hoparlör ve Kulaklık İzleme Den

7.700 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Behringer MONITOR2 USB VCA Kontrolü ve USB Ses Arayüzü ile Üst Düzey Hoparlör ve Kulaklık İzleme Den

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EENTSOUND&LIGHT Satıcı Ünvanı: EENT SES IŞIK GÖRÜNTÜ PROJE TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324079797000001 Vergi Kimlik Numarası: 3240797970
    Bu ürün EENTSOUND&LIGHT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MONITOR2USB Kayıt veya miksaj işine başlamanız gerektiğinde, izleme sisteminizden en üst düzeyde ses kalitesi elde etmek istersiniz - ve isteyeceğiniz son şey kablolarla masanızın altında gezinmek olur. MONITOR2USB sizi dizlerinizden kaldırır ve VCA kontrollü Ses, Kaynak seçimi, Telefonlar ve Monitör kontrolünü parmaklarınızın ucuna getirir. İnanılmaz MONITOR2USB ile 3 set aktif stüdyo monitörü, 2 farklı stereo kaynak ve DAW'ınız için bir USB girişi arasından seçim yapabilirsiniz - güçlü, özel monitör karışımları oluşturmak için - tümü bozulmamış, odyofil sınıfı ses kalitesinde. Voltaj Kontrollü Amplifikatörler MONITOR2USB'nin Ses kontrolü mekanik olarak bir analog kontrole benzese de, Voltaj Kontrollü Amplifikatörlerin (VCA) kullanımı birkaç önemli fayda sağlar. İlk olarak, ses seviyesi kontrolünden (ses sinyali yerine) bir DC akımı aktığından, ses kalitesinde herhangi bir bozulma olmaz ve tipik olarak bir audio-taper ses seviyesi kontrolü tarafından üretilen patlama ve çatırtıların hiçbiri olmaz. Bu akım, ayrı sol ve sağ amplifikatörlerin seviyelerini gerçekten kontrol eden şeydir. İkincisi, hem sol hem de sağ kanallar giriş seviyelerine orantılı olarak doğru kalır. Üçüncüsü, ses kontrolünde ses sinyali bulunmadığından daha iyi sol/sağ kanal ayrımı korunur. Son olarak, güvenebileceğiniz inanılmaz derecede hassas ve tekrarlanabilir seviye ayarları elde edersiniz. Bazen Daha Büyük Daha İyidir! Küçük düğmeler düşük hassasiyet sağlar. Tersine, düğme ne kadar büyükse, hassasiyet de o kadar yüksek olur. Bir kontrol düğmesini bir daire olarak düşünün. Küçük bir daire/düğmede bir dereceden diğerine olan mesafe çok küçüktür, bu da mükemmelliği aramayı zorlaştırır. Gerçekten büyük topuzumuzda, dairenin dereceleri arasındaki mesafe çok daha büyüktür, bu da yüksek hassasiyette ayarlamaları kolaylıkla yapmanızı sağlar. MONITOR2USB, mastering projeleriniz söz konusu olduğunda son derece önemli olan seviyeleri hızlı ve doğru bir şekilde ayarlamanıza olanak tanır. Bu ilan BizimHesap.com ile yayınlanmıştır.
Geri Bildirim Ver