Behringer DI4800A Profesyonel 4 Kanallı Aktif DI-Box, Booster ve

6.250 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Behringer DI4800A Profesyonel 4 Kanallı Aktif DI-Box, Booster ve

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EENTSOUND&LIGHT Satıcı Ünvanı: EENT SES IŞIK GÖRÜNTÜ PROJE TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324079797000001 Vergi Kimlik Numarası: 3240797970
    Bu ürün EENTSOUND&LIGHT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ULTRA-DI PRO DI4800A ULTRA-DI PRO DI4800A, tek bir raf alanında size 4 birinci sınıf DI kanalı sunar. Her kanalda bir giriş (XLR veya ¼” TRS) ve ön ve arkada iki XLR Çıkışı bulunur, böylece amfinize veya monitör konsolunuza bağlanır ve toplamda 8 çıkışa izin verir. Ayrıca, DI4800A, -20 dB'lik değiştirilebilir çıkış zayıflaması ile hemen hemen her giriş sinyalini barındıracak şekilde tasarlanmıştır, çok beğenilen OT-1 çıkış transformatörlerimiz ise bozulmamış ve güçlü çıkış sağlar. PRO-Aktif Direct Injection (DI) kutuları, gitarları, basları ve klavyeleri (ve diğer hat seviyesindeki cihazları) ses mikserlerine ve kaydedicilere bağlamayı mümkün kılar. DI4800A, düşük seviyeli sinyalleri yükseltmek için mükemmel olan toplam +18 dB kazanç artışı için +6 dB ve +12 dB kazanç anahtarları sağlayarak DI kutusunu bir sonraki seviyeye taşır. DI4800A ayrıca kanal başına -20 dB zayıflama anahtarına, güvenilir, düşük gürültülü çalışma sağlayan altın kaplama XLR çıkış konektörlerine ve topraklama döngüsü uğultu sorunlarını ortadan kaldırmak için kanal başına toprak kaldırma anahtarlarına sahiptir. ¼” Giriş, XLR Çıkış – Daha Fazlası mı Olmalı? 4 kanallı ULTRA DI PRO DI4800A, son derece uygun bir fiyata olağanüstü ses kalitesi sunar. DI4800A'nın sesinizi nasıl anında iyileştirebileceğini size en yakın Behringer bayisinden öğrenin veya bugün online sipariş verin! Bu ilan BizimHesap.com ile yayınlanmıştır.
Geri Bildirim Ver