Behringer Bigfoot Usb Stüdyo Condenser Mikrofon

5.233,39 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.116 TL

Ürün Bilgileri

Behringer Bigfoot Usb Stüdyo Condenser Mikrofon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MusicLightMarket Satıcı Ünvanı: MLM ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622190988100001 Vergi Kimlik Numarası: 6221909881
    Bu ürün MusicLightMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bıgfoot, dijital bir ev kaydı, oyun, yayın veya podcast meraklılarının hayallerinin gerçeğe dönüşmesidir. Bu profesyonel kalitede kondansatör mikrofon, 3 yüksek kaliteli kapsül ve harika özelliklerle birlikte gelir: Dijital usb arabirimi ile her zamankinden daha hızlı ve minimum hazırlık ve ekipmanla kayıt yapmaya hazırsınız - Sadece bilgisayarınıza takın ve kaydetmeye başlayın. En sevdiğiniz yazılımla (logic pro, audacity ve twitch ve youtube akışları için bile kullanabileceğinizi) kaydedin ve herhangi bir ekstra yazılım indirmenize gerek yoktur. Podcast yayıncıları, oyuncular, yayıncılar ve ev kayıt uygulamaları için optimize edilmiştir Üç adet entegre 14 mm kapsül Değiştirilebilir kutup düzeni: Çok yönlü, sekiz rakamı, kardioid, stereo Frekans aralığı: 20 - 20.000 hz Maks. Alan sayısı spl: 120 db Ad dönüştürücü: 48 / 44.1 khz / 16-Bit +17 db kazanın Sessiz tuşu Ses kontrol Kulaklık jakı: 3,5 mm mini jak Mini-B usb konektörü Windows 10 (64 bit) ve mac osx 10.10 veya üstü ile uyumlu tak ve çalıştır Standart mikrofon sehpalarına montaj için 5/8 "vida dişi Boyutlar (y x g x d): 227 x 110 x 110 mm Ağırlık: 1,7 kg Masa standı ve usb kablosu içerir 2 yıl distrübütör firma garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver