Behringer BH60 Profesyonel Stüdyo Kulaklığı

3.700 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.700 TL

Ürün Bilgileri

Behringer BH60 Profesyonel Stüdyo Kulaklığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kaan ses Satıcı Ünvanı: ÇAPHAN KAAN TÜRKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2933274510600013 Vergi Kimlik Numarası: 8800206060
    Bu ürün kaan ses tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BH60 – Profesyonel Stüdyo Kulaklıkları İster bir kaydı miksleyin, ister bir bas hattını izleyin, ultra geniş bir dinamik aralıkta yüksek tanımlı bas ve süper şeffaf yüksek sesler veren kulaklıklar istersiniz. Stüdyo izleme için tasarlanan BH60 arkası kapalı stüdyo referans kulaklığımız, inanılmaz yüksek çözünürlüklü performans sağlayan yüksek kaliteli, ekstra büyük 51 mm Neodimyum sürücülere sahiptir ve nerede olursanız olun kendi melodilerinizi huzur içinde besteleme ihtiyacınızı karşılar. . BH60, her bütçeye uygun bir fiyata, aşınma konforu, ultra yumuşak kulak yastıkları ve kendinden ayarlı kafa bandı ile mesafe kat edecek kadar sağlamdır! Müzisyenler için mükemmel BH60 kulaklığın tam oturması ve ultra hafif tasarımı, başınızın üzerinde herhangi bir ağırlık hissetmeden uzun süreli stüdyo seanslarında kulaklığınızı takmanıza olanak tanır. Ultra konforlu, kalın kulak yastıkları, performans sırasında daha fazla odaklanma için ortam gürültüsünü azaltır. Ekstra uzun 2,5 m (8,2 ft) çıkarılabilir kablo, ek oturma mesafesi konforu sağlar. BH60 konforu tamamen yeni bir seviyeye taşıyor! Genişletilmiş Ses Spektrumu Müzisyenlerin ve bestecilerin gerçek bir arkadaşı olan yüksek kaliteli tasarım, elektronik cihazlarla dolu bir stüdyo ortamında bulunan tüm çevre seslerini yalıtır. BH60, genişletilmiş menzil (10 Hz – 35 kHz) sağlamak için güçlü 51 mm yüksek kaliteli neodimyum sürücülere sahiptir, böylece kick davulların ultra düşük vuruşlarını zillerin doluluğuna kadar hissedebilirsiniz. Bu ilan BizimHesap.com ile yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver