Bee Games Her Yaş Için Dart Seti 2 Top Ve 2 Ok Iç Veya Dış Mekan 35 Cm Dart Tahtası Erkek Kız Çocuk

199,99 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Bee Games Her Yaş Için Dart Seti 2 Top Ve 2 Ok Iç Veya Dış Mekan 35 Cm Dart Tahtası Erkek Kız Çocuk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NerdenBuldun Satıcı Ünvanı: PERA İSTANBUL KİTAP KIRTASİYE HEDİYELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728040596000001 Vergi Kimlik Numarası: 7280405960
    Bu ürün NerdenBuldun tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bee Games Büyük Küçük Erkek Kız Çocuk 2 Top Ve 2 Ok Iç Mekan Veya Dış Mekan 35 Cm Dart Tahtası Kesinlik gerektiren sporları güven içinde keşfedin. Başlangıç seviyesi için hedef KAPASİTE Hedef tahtasının çapı 35 cmdir ve yanında cırt cırtlı bantlı 3 top vardır. ERGONOMİK KAVRAMA Topların çapı 46 mm. dir. TAKMA / ÇIKARMA KOLAYLIĞI Tahtanın arkasındaki kopça sayesinde kolayca asılır. YER TUTUŞ Toplar cırt cırtlı bantları sayesinde kolayca yapışır. Hedef tahtasının çapı 35 cm."dir ve yanında cırt cırtlı bantlı 2 top vardır. UYARILAR 3 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver