Bee Beauty Yumurta Gözenek Maskesi 100 Ml Yüz Maskesi Yumurta Akı Özü Ve Kil

124,99 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
178,32 TL
900 TL'ye 40 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
9.7
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bee Beauty Yumurta Gözenek Maskesi 100 Ml Yüz Maskesi Yumurta Akı Özü Ve Kil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kazançlı Marketim Satıcı Ünvanı: FATİH KASAP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6272531051200015 Vergi Kimlik Numarası: 5270306249
    Bu ürün Kazançlı Marketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bee Beauty Yumurta Gözenek Maskesi, içeriğindeki yüksek oranda yumurta akı özü ile gözenekleri temizlemeye ve sıkılaştırmaya yardımcı olan amino asit bakımından zengin beyaz yumurta içerir. • Yumurta akı özü ve kil
  • cilt sebum dengesini düzenleyerek, gözenekleri gözle görünür şekilde sıkılaştırır ve tekrar dolmasını engellemeye yardımcı olur. • E vitamini ve vitamin B5 ile cildinizin tazelenmesine destek sağlar. • Tüm cilt tipleri için uygundur. Kullanımı Yüzünüzü temizleyin. Maskeyi istenilen miktarda masaj yaparak nazikçe yüzünüze uygulayın. Maskeyi 10-15 dakika bekletin. Ilık su ile yüzünüzü yıkayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Tip Tüp
Geri Bildirim Ver

Bee Beauty Yumurta Gözenek Maskesi 100 ml Yüz Maskesi Yumurta Akı Özü ve Kil Yumurta

Maskeler, cildi nemlendiren, kızarıklığı yatıştıran ve sakinleştiren bakım ürünleridir. Yüksek nem oranına sahip olduğu için cilt dokusunu geliştirir. Cilt bakım rutininde önemli bir role sahiptir. Aynı zamanda cildi genç tutar ve çeşitli cilt sağlığı problemlerine çözüm üretir. Bee Beauty yumurta gözenek maskesi 100 ml yüz maskesi yumurta akı özü ve kil yumurta içindeki yumurta ile cildi besler ve ölü deriden arındırır. Fazla kir ve yağı temizleyerek cildi sıkılaştırır. Lekelerden arındırarak büzücü özelliği ile sivilce ve siyah noktaları derinlemesine temizler. Yüzün toparlanmasına yardımcı olan bu maske birçok kadın tarafından memnuniyetle tercih edilir. İçerdiği doğal biyo enzimler sayesinde cilt sağlığına zarar vermez. Sağlıklı ve ipeksi bir cilde sahip olmak isteyen kadınlar için ideal bir maskedir.

  • Yüzü besleyici
  • Yüksek nem takviyesi
  • Yaşlanma karşıtı

Bee Beauty Yumurta Gözenek Maskesi Zengin İçeriği

Bee Beauty Yumurta Gözenek Maskesi Zengin İçeriği

Yüksek protein içeriği sayesinde yüz bakım rutinlerinin vazgeçilmezi olan yumurta akı maskesi, çoğu cilt problemlerinin çözülmesi için tercih edilir. Tüm cilt tiplerine uygun olan bu maske içeriğinde yüksek oranda bulunan yumurta akı özü ile deriyi temizler ve sıkılaştırır. Amino asit bakımından zengin olması ile cilt sebum dengesini düzenler. Gözenekleri gözle görülür şekilde sıkılaştırırken tekrar dolmasını önlemeye yardımcı olur. E ve B5 vitamini bakımından zengin olması ile cildin tazelenmesine destek sağlar. Yüzdeki kir ve yağ birikimlerini giderir. Yüzünüzün sağlıklı ve ipeksi bir görünüme kavuşmasını sağlar. Ayrıca cildi beyazlatıp koyu renkleri ortadan kaldırır. Bee Beauty yumurta gözenek maskesi 100 ml yüz maskesi yumurta akı özü ve kil yumurta kullananlar kısa bir sürede etkisini gösterdiğini ve daha canlı bir yüze sahip olduklarını belirtirler.

Bee Beauty Yumurta Gözenek Maskesi Kullanımı

Bee Beauty Yumurta Gözenek Maskesi Kullanımı

Cilt sağlığına olan faydaları ile bilinen yumurta maskesi temiz bir cilde uygulanır. Cilt temizlendikten sonra istenilen miktarda alınarak masaj yapar gibi nazikçe yüze sürülür. Maske ciltte on beş dakika kadar bekletildikten sonra ılık su ile yıkanır. Temizlenen yüz üzerine uygulanması, yüze olan faydalarının daha güçlü şekilde etki etmesini sağlar. Cildi yabancı maddelerden tamamen arındırarak derinlemesine temizler. Hava kirliliği, yorgunluk ve yeterli dinlenememe gibi faktörlerin cilt üzerinde oluşturduğu tahribatın önüne geçer. Cildi inceltmeden ve tahriş etmeden ölü hücrelerden, mikro boyutlu makyaj malzemesi parçalarından, çevresel faktörlerle yüze yapışan yabancı maddelerden kolayca arındırır. Her cilt tipine uygun içeriğe sahip olan Bee Beauty yumurta gözenek maskesi 100 ml yüz maskesi yumurta akı özü ve kil yumurta yorumları kısmında düzenli kullanım sonrası olumlu etkilerinin olduğu belirtilir.

Uygun Bee Beauty Yumurta Gözenek Maskesi Fiyatı

Uygun Bee Beauty Yumurta Gözenek Maskesi Fiyatı

Yüzde güçlü etkileri ile bilinen ve yüz sağlığını koruyan Bee Beauty yumurta gözenek maskesi 100 ml yüz maskesi yumurta akı özü ve kil yumurta fiyatı ürünün boyutuna ve işlevine göre belirlenir. Parlak bir cilde sahip olmak için cildin nem oranı büyük önem taşır. 100 ml boyuta sahip olan bu ürün, yüksek nem takviyesi ile cilt dokusunu geliştirir. Yüzünüzün ihtiyacı olan nem oranını sağlar. Sivilce ve siyah noktaları küçülterek gözenekleri derinlemesine temizler. Kadınların maske seçimlerinde dikkat ettiği bir diğer özellik tüylenme yapmamasıdır. Yüzde tüylenme yapmayan Bee Beauty yumurta gözenek maskesi 100 ml yüz maskesi yumurta akı özü ve kil yumurta satın alanlar ürünü olumlu yönde değerlendirirler. Cildinizi yenilemek ve korumak için bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.