Bee Beauty Mor Şampuan 250 ml

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
9.7
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,56 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bee Beauty Mor Şampuan 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: technikraum Satıcı Ünvanı: YUSUF ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0850657573
    Bu ürün technikraum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Röfleli, gölgeli ya da doğal, platin, sarı, gri saçların rengini canlandırır, parlaklaştırır. • saçta oluşan istenmeyen turuncu tonları ve renk kayıplarını engellemeye yardımcı olur. • saç rengini canlı tutar, tazelenmiş görünen saçlar sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Etki Turunculaşma Karşıtı
  • Hacim 200-299 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Bee Beauty Mor Şampuan 250 ml

Vücut bakımı söz konusu olduğunda saç temizliğinin son derece önemli olduğu aşikardır. Duştan sonra saçlarınızı yumuşak ve pürüzsüz hale getiren Bee Beauty mor şampuan 250 ml hacmindeki bu ürün, saç bakımına önem verenler için harika bir tercihtir. Sarı, platin, gri ve beyaz saçlar için özel olarak üretilen şampuan, bu renklerin dokusunu ve canlılığını korur. Hem doğal, hem de röfleli saçlar için de kullanışlı olan bu ürün, saçların rengini canlandırır ve parlaklaştırır. Ürün, saç renginize canlı bir görünüm sağlayarak tazelenmesini sağlar. Bu ürün, şişe üzerinde belirtilen renkteki saçların turuncu olmasını önleyerek renk kaybını engeller. Ürün şişesinin boyutunun küçük olması sayesinde çanta veya valizinizde kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

  • Yumuşak ve parlak saçlar
  • Renkli saçlara özel şampuan
  • Turunculaşmayı önleyen formül

Bee Beauty 250 ml Mor Şampuan Özellikleri

Bee Beauty 250 ml Mor Şampuan Özellikleri

Duş sonrası saçlarda oluşan canlılık etkisini uzun bir süre boyunca koruyan şampuanlar, her zaman tercih edilir. Bu şampuan, pirinci nötralize eden ve istenmeyen turuncu tonları gideren, renk düzeltici bir bakım ürünüdür. Renkli saçların bakımını oldukça kolaylaştıran bu ürün, güçlü renk dengeleyici formülü sayesinde özellikle saçınızdaki bakır rengine dönen sıcak tonları düzeltip size daha yumuşak ve küllü bir görünüm sağlar. Bee Beauty mor şampuan saçınızı derinlemesine besleyerek, ipeksi tarzda pürüzsüzlük hissi verir ve kırılmalara karşı korur. Bee Beauty şampuan şişesi hacim olarak 250 ml olması vesilesiyle de uzun süre kullanılabilir. Ürün şişesinin boyutuna göre taşıması kolay olduğu için tatilde de rahatlıkla kullanılabilir. Saçını sarıya boyatan müşteriler için bu ürün gayet kullanışlıdır. Şampuanda bulunan mor pigmentler saç boyanızı muhafaza eder.

Bee Beauty 250 ml Mor Şampuan Avantajları

Bee Beauty 250 ml Mor Şampuan Avantajları

Saçlarını sarıya veya platine boyayanlar için can sıkıcı durumlardan biri de yıkandıktan sonra turuncuya dönmesidir. Bu vesileyle Bee Beauty mor şampuan 250 ml kullananlar turunculaşma veya renk bozulması gibi sorunları yaşamazlar. Bu şampuan sayesinde saçın hem renk bütünlüğünü hem de doğal yapısını koruyabilirsiniz. Bu ürünün bir diğer önemli avantajı ise bütün saç tiplerine uygun olmasıdır. Bu şampuan sarı, platin, gri ve beyaz saçlar için özel olarak üretilmesinin yanında; kıvırcık, dalgalı, uzun ve kısa saçlar için de uygundur. Duş sırasında diplere kolaylıkla ulaşan bu şampuan, hoş kokusu sayesinde sizleri memnun eder ve saçınızın gün boyu güzel kokmasını sağlar. Fiyat açısından değerlendirildiğinde bütçe dostu olan bu ürünün kaliteli üretiminin yanı sıra ücreti gayet uygundur.

Bee Beauty 250 ml Mor Şampuan Fiyatları ve Yorumları

Bee Beauty 250 ml Mor Şampuan Fiyatları ve Yorumları

Bu şampuan, içeriğinde bulunan madde formülleri ve müşteriye sağladığı faydalar sayesinde gönül rahatlığıyla tercih edilen bir üründür. Bee Beauty mor şampuan 250 ml yorumları değerlendirildiğinde bu ürün sayesinde müşterilerin saç bakımı konusunda ne kadar rahatladığı görülebilir. Ayrıca bu ürünün hem kalite hem de kullanışlılık açısından müşteri memnuniyetini karşıladığı görülür. Saç renginin bütünlüğünü korumanın yanı sıra nemlendirmeye de yardımcı olan bu şampuan, temizlik açısından tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Tüm bunlara ek olarak şampuanın güzel kokusu sayesinde huzurlu ve rahatlatıcı bir duş deneyimi yaşayabilirsiniz. Bu özellikler açısından Bee Beauty mor şampuan 250 ml fiyatı değerlendirildiğinde, müşteriye sağladığı avantajlar nedeniyle oldukça hesaplıdır. Kaliteli maddelerden üretilen ve saç bakımı konusunda adeta büyüleyici olan bu ürüne Trendyol'dan uygun fiyat ve indirim avantajlarıyla siz de sahip olabilirsiniz.