Bee Beauty Biotin & Keratin Saç Bakım Maskesi 300 Ml

124 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
169,90 TL
180 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bee Beauty Biotin & Keratin Saç Bakım Maskesi 300 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Depolink Satıcı Ünvanı: OZAN ATICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1010636957
    Bu ürün Depolink tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bee Beauty Biotin & Keratin Saç Bakım Maskesi, kökten uca bir film tabakası oluşturarak yıpranmış saçları yoğun bir şekilde onarmaya yardımcı olur. Besleyici ve canlandırıcı bakım sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 - 499 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Bee Beauty Biotin & Keratin Saç Bakım Maskesi 300 ml

Saçlar, bakımlı görünmenin önemli detaylarından biridir. Bee Beauty biotin & keratin saç bakım maskesi, yıpranmış ve işlem görmüş saçları nemlendirerek onarır. Besleyici etkisiyle bakım sağlar. Az miktarda dahi kullanıldığında etkilerini göstermeyi başarır. Kaliteli yapısı sayesinde kişilerin beğenisini kazanır. Hoş kokusu ve ilk kullanımda verdiği yumuşak hisle bakım rutinlerinin vazgeçilmezi olur. Saça kattığı parlaklık ve canlılık ise uzun süre kalıcılığını korur. Bu sayede de avantajlı bir kullanım sunar. Bee Beauty biotin & keratin saç bakım maskesi 300 ml boyutu ile uzun süren kullanım sağlar. Tüm beklentilerinizi karşılayacak olan Bee Beauty saç maskesi, tüm tipler için kullanıma uygundur. Ağırlaştırmadan nemlendirerek elektriklenmeyi de önler. Kalıcı ve hoş kokusuyla dikkat çeker. Beğeni kazanan bu ürünü güven içinde satın alabilirsiniz.

  • Ağırlaştırmadan nemlendirme
  • Besleyici etki
  • Parlaklık hissi

Bee Beauty Biotin & Keratin Saç Bakım Maskesi Özellikleri

Bee Beauty Biotin & Keratin Saç Bakım Maskesi Özellikleri

Bee Beauty saç bakım maskesi, dipten uca derinlemesine nemlendirerek ağırlaştırmadan son derece dolgun bir görünüm verir. İçeriğindeki biotin ve keratin ile saçları sararak onarır. Yaptığı bakım ile düzenli kullanım sonucunda dökülme sorununu da büyük oranda azaltır. Yıpranmış saçlara özel olarak üretilen bu ürün, tüm tiplerde kullanıma uygundur. Elektriklenmeyi alarak daha bakımlı gösterir ve uzun süre etkisini korur. İlk kullanımda dahi etkisini gösterir. Yağlandırmadan ve ağırlaştırmadan nemlendirir. İnce telli saçları ağırlaştırmadan nemlendirerek onarır. Taranmayı kolaylaştırır. Isı işlemleri için içeriğindeki biotin ve keratin desteğiyle dipten uca korur. Dört mevsim kullanabileceğiniz maske, saçınızın ihtiyacına uyum sağlar. Bee Beauty biotin & keratin saç bakım maskesi kullananlar arasında yer almak için bu seçeneği hemen sipariş edebilirsiniz. Beğeni kazanan bu ürünle keyifli ve güvenli kullanımın tadını çıkarabilirsiniz.

Bee Beauty Biotin & Keratin Saç Bakım Maskesi Kullanımı

Bee Beauty Biotin & Keratin Saç Bakım Maskesi Kullanımı

Biotin ve keratin ile zenginleştirilen formülü sayesinde dipten uca bakım yaparken sağlıklı saçlara kavuşturur. Çiçeksi ve tatlı kokusu günlerce kalıcılığını korumayı başarır. Ağırlaştırmadan besler. Islak saça uygulayarak 3 ile 4 dakika bekledikten sonra iyice durulayarak kullanılır. İlk kullanımda vadettiği yumuşak etkiyi verir. Nemlendirme özelliği ile ağırlaştırmanın aksine dolgunlaştırarak besler. Bee Beauty biotin & keratin saç bakım maskesi 300 ml yorumları ile fikir sahibi olup ihtiyacına yönelik seçim yapabilirsiniz. Düzenli kullanım ile saçlarınızdaki parlaklığı ve yumuşaklığı ekstra kalıcı hale gelir. Saçlardaki elektriklenmeyi ve kuruluğu tamamen alır. Islak saça kullanımı ve durulanabilir oluşu sayesinde ağırlaştırma yapmaz. Kıvırcık tiplerin kuruluğunu alıp bukleleri belirginleştirir. Düz saçın ise elektriklenmesini alıp nemlendirme özelliği ile dolgun gözükmesini sağlar. Siz de bu deneyimi keyifle ve güvenle yaşayabilirsiniz.

Bee Beauty Biotin & Keratin Bakım Maskesi Fiyatları

Bee Beauty Biotin & Keratin Bakım Maskesi Fiyatları

Besleyici ve canlandırıcı formülü ile uzun süren parlaklık veren maske, kolay kullanımı sayesinde pek çok kişiden tam not alır. İlk kullanımda verdiği etki ile favori bakım ürünleri arasında yer almayı başarır. Bee Beauty biotin & keratin saç bakım maskesi 300 ml kullananlar tarafından da büyük beğeni kazanır. Ürün, fiyat ve performans açısından son derece cazip rakamlara ulaşabileceğiniz bir seçenektir. Bee Beauty biotin & keratin saç bakım maskesi 300 ml fiyatları ürün özellikleri kapsamında şekil alır. Satış rakamları ise farklı bütçelere hitap eder. Biotin ve keratin desteği sayesinde ilk kullanımda dahi oldukça memnun eder. Hoş kokusu ile gün boyu size eşlik eder. İdeal boyutu ile uzun süre boyunca kullanabileceğiniz bu bakım maskesine Trendyol aracılığıyla cazip fiyatlar ve avantajlarla sahip olabilirsiniz.