Bebe Zart-Creme Bebek ve Yenidoğan Cilt Bakım Kremi 150ml

479 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  479 TL
%5 indirim
2 x  455,05 TL
910,10 TL
%7 indirim
3 x  445,47 TL
1.336,41 TL
%10 indirim
4 x  431,10 TL
1.724,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bebe Zart-Creme Bebek ve Yenidoğan Cilt Bakım Kremi 150ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eTechMarkt Satıcı Ünvanı: CUMHUR ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0810629981
    Bu ürün eTechMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BEBE ZARTPFLEGE, en hassas cildi olan bebekleriniz için özenleformüle edilmiş
  • bebeklerinizin pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde sahip olmalarınısağlamak için üstün koruma ve bakım sağlayan harika bir üründür. Bebe ZartpflegeZart-Creme, bebeğinizin hassas cildi için özel olarak tasarlanmıştır.İçeriğindeki doğal ve besleyici maddeler, bebeğinizin cildini nemlendirir,yumuşatır ve korur. İrritasyon riskini en aza indirerek bebeğinizin rahathissetmesini sağlar. Bebeğinizin tenine hassas bakım ve koruma sağlar, özelliklesoğuk havalarda yumuşak ve cilde uyumlu Vitamin A ve E içerir. Bebe Zartpflege Zart-Creme, doğal bileşenlerlezenginleştirilmiş özel bir formül içerir. Cildin doğal dengesini destekleyen vetahriş olasılığını azaltan E vitamini ve provitamin B5 içerir. Bebek cildinenazikçe nüfuz eden formülü, bebeklerinizin sağlıklı bir cilde sahip olmasınayardımcı olur. Bebe Zartpflege Zart-Creme, bebeğinizin cildiniderinlemesine nemlendirir. Kuru ciltler için idealdir ve cildin yumuşak, esnekve ipeksi olmasını sağlar. Günlük kullanıma uygundur ve bebeğinizin cildiniuzun süreli nemlendirme etkisiyle korur. Bebe Zartpflege Zart-Creme, hipoalerjenikbir formülle üretilmiştir ve bebeğinizin hassascildine uyum sağlar. Ayrıca, parfümiçermeyenbir üründür. Bebeğinizin cildine zararlı olabilecek içermez. Bebe Zartpflege Zart-Creme, dermatolojik olarak test edilmiştirve bebeklerin güvenliğini önplanda tutar. Bebeğinizin cildiyle uyumlu olduğu kanıtlanmıştır ve düzenliolarak kullanıldığında en iyi sonuçları elde edersiniz. Alkolsüz ve parabeniçermez.
Geri Bildirim Ver