Bebak Pharma Yoğun Bakım Serumu %3 Ceramide+Peptide+%2 Hyaluron Intensive BTX Serum 30ml

299,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
513,18 TL

Ürün Bilgileri

Bebak Pharma Yoğun Bakım Serumu %3 Ceramide+Peptide+%2 Hyaluron Intensive BTX Serum 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEBAK Satıcı Ünvanı: COSSOP KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212086896500001 Vergi Kimlik Numarası: 2120868965
    Bu ürün BEBAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pharma Intensive BTX Serum - Bebak Pharma Yaşlanma Karşıtı Yoğun Bakım Serumu
  • Bebak Pharma Yaşlanma Karşıtı Yoğun Bakım Serumu, ciltteki kırışıklıklarla mücadele edilmesini sağlar. Peptit ile ciltte mucizevi bir gerginlik oluşturmaya yardımcı olur. Üç farklı Seramid, Trehaloz, Prebiyotik ve 8 farklı Hyalüronik Asit ile cildin tüm katmanlarına ulaşarak daha dolgun, sıkı ve ışıltılı bir cilt görünüm oluşmasına yardımcı olur.
  • Kullanım Amacı:Yaşlanma Karşıtı Serum
  • Nasıl Kullanılır:Temizlenmiş ve kuru cildinize gündüz ve gece cilt bakım rutininde dairesel hareketlerle nazikçe yüz ve boyun bölgesine masaj yaparak uygulayın. Göz çevresinde ve dudak için kullanılabilir. Tüm cilt tipleri için uygundur. Uygulamadan sonra durulamaya gerek yoktur. Üzerine başka ürün uygulamadan önce kurumasını bekleyin. Güneş kremi ile kullanılması gerekmektedir.
  • Aktif Etken Madde:%3 Ceramide+Peptide, %2 Hyaluron, Acetyl Hexapeptide-8, Rosa Canina Fruit Oil, Ceramide Coctail, 8D Hyaluronic Acid
  • Acetyl Hexapeptide-8: Acetyl Hexapeptide-8, cilt bariyerin onarılmasına ve böylece cildin daha uzun süre nemli kalmasına yardımcı olmak için geliştirilmiş bir amino peptittir. Yüz ve boyun derisine uygulandığında, yüz kas kasılmalarının yoğunluğunu başlatan ve kontrol eden nörotransmitterlerin aşırı üretimini ve salınımını geçici olarak sınırlayarak kasları gevşetmeye yardımcı olur. Böylece kaslar gevşediğinde cilt gevşer ve düzleşir, kırışıklık görünümünün azalmasını sağlar.
  • Hyalüronik Asit:Hyalüronik asit, yüksek oranda su tutma kapasitesi nedeniyle aydınlık bir cilt görünümü sağlar. Nemi cilde hapsederek, kuruluğu engellemeye yardımcı olur. Beslenen, neme doyan cildin onarım mekanizması hızla işleyerek cilt kusurlarının görünümü azalır. Ayrıca cilt elastikiyetini arttırarak cildin genç bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Cilt dokusu daha dolgun, genç, canlı ve taze görünür.
  • Ingredients:Aqua, Propanediol, Propylene Glycol, C13-15 Alkane, Glycerin, Cetearyl Isononanoate, Sodium Polyacrylate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, 1,2-Hexanediol, Hydrogenated Polydecene, Acmella Oleracea Extract, Glyceryl Stearate, Pentylene Glycol, Rosa Canina Fruit Oil, Trehalose, Urea, Serine, Algin, Sodium PCA, Sodium Lauroyl Lactylate, Lactobacillus Ferment Lysate, Erythritol, Chondrus Crispus Powder, Trideceth-6, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, C11-15-Isoalkanes, Glyceryl Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Pullulan, Xanthan Gum, Phytosphingosine, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Sorbic Acid, Cholesterol, Carbomer, Acetyl Hexapeptide-8, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Butylene Glycol, Glucose, Chondrus Crispus Extract, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Kolajen
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Bebak 1100012760 Pharma Intensive Anti-Aging Acetyl Hexapeptide-8 Ceramide 30 ml Yaşlanma Karşıtı Yoğun Bakım Serumu

Bebak Pharma Intensive 30 Ml yaşlanma karşıtı yoğun bakım serumu kırışıklık ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Ürün cilt bakım bariyerini güçlendirir, cildin daha nemli kalmasını sağlar. Bu ürün cildinize sağlamlık, güç ve esneklik katarak daha genç bir görünüme kavuşmanızda önemli bir rol oynar. Ürün dudaklara da uygulanabilir. Cildinde kırışıklık sorunu çeken kişiler için ideal niteliklere sahip bir üründür. Ürünün dolgunlaştırıcı bir etkisi de bulunmaktadır. Bebak Pharma Intensive 30 Ml yaşlanma karşıtı yoğun bakım serumu dolgun, sıkı ve ışıltılı bir cilt görünümü oluşturmayı hedefler. Bu nitelikleri sayesinde yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırmanıza yardımcı olur.

  • Cildi dolgunlaştırır ve nemlendirir.
  • Kırışıklıkları ve ince çizgileri azaltır.
  • Kolajen içerir.

Bebak Pharma Intensive Yoğun Bakım Serumunun İçeriği Nedir?

Bebak Pharma Intensive Yoğun Bakım Serumunun İçeriği Nedir?

Bebak Pharma Intensive Anti-Aging içerdiği zengin formülü sayesinde cildinizdeki kırışıkları azaltarak yaşlanma sürecini önemli ölçüde yavaşlatmayı hedeflemektedir. Ürün formülünde gliserin, Rosa Canina meyve yağı, Urea, Serina, Algin, sodyum, sorbik asit, hidrolize kolajen, Caprylyl Glycol gibi bileşenleri içermektedir. Bebak Pharma 30 Ml Intensive Anti-Aging, acetyl hexapeptide-8 ceramide içeriği sayesinde ince çizgilerin ve kırışıkların oluşumuna engel olduğu gibi var olan kırışıklık ve ince çizgilerin de ilerlemesine engel olur. Acetyl hexapeptide-8 ceramide cildin nemli kalmasını mümkün kılar ve cildinizin daha uzun süreler boyunca nemli kalmasına yardımcı olur. Ürün formülünde barındırdığı kolajen sayesinde cildinize esneklik ve sağlamlık katarak cildinizin daha güçlü olmasını sağlar. Ürün içerdiği seramid, trehaloz ve postbiyotik ile cildin tüm katmanlarına ulaşarak daha dolgun, sıkı ve ışıltılı bir cilt görünümü oluşturmayı hedefler.

Bebak Pharma Intensive Yoğun Bakım Serumunun Kullanımı Nasıldır?

Bebak Pharma Intensive 30 Ml yaşlanma karşıtı yoğun bakım serumu son derece kolay bir kullanıma sahiptir. Ürünü gündüz ve gece rutininde dairesel hareketlerle temiz yüzünüze masaj yaparak uygulamanız yeterli olacaktır. Üzerine başka ürün uygulamadan önce kurumasını beklemeniz gerekmektedir. Daha etkili bir sonuç için güneş kremi ile kullanılması gerekmektedir. Ürün rahatlıkla göz altına uygulanabilir. Uygulamadan sonra durulamaya gerek yoktur. Bebak Pharma Intensive 30 Ml yaşlanma karşıtı yoğun bakım serumundan maksimum verimi alabilmeniz için ürünü düzenli olarak uygulamanız gerekmektedir. Ürünün etkisini tam olarak göstermesi için gereken süre 28 gün olarak öngörülmüştür. Bu yüzden ürünü en az 28 gün boyunca kullanmanız tavsiye edilmektedir. Aksi durumlarda üründen istediğiniz verimi alamayabilirsiniz.

Bebak Pharma Intensive Yoğun Bakım Serumunun Etkileri Nelerdir?

Bebak Pharma Intensive 30 Ml yaşlanma karşıtı yoğun bakım serumunun etkileri cilt bariyerinin onarılması, kırışıkların ve ince çizgilerin önlenmesi, cildin gerginlik kazanması şeklindedir. Ürün ayrıca cildi daha dolgun, ışıltılı ve parlak hale getirmeye de yardımcı olur. Ürün içerdiği kolajen sayesinde cildinize esneklik ve sağlamlık da katmaktadır. Ürüne dair dikkat edilmesi gereken bir husus olarak yan etkiler yer almaktadır. Ürünün yan etkilerinden zarar görmemek için kızarıklık ve tahriş olması durumunda ürünü kullanmayı bırakınız. Ürün yalnızca harici kullanım içindir. Göz ile temasından kaçınınız. Ürünün gözünüze temas etmesi halinde su ile yıkamanız gerekmektedir. Ürünü çocukların ulaşamayacağı bir yerde saklayınız. Ürün ağzı kapalı bir şekilde, oda sıcaklığında saklanmalıdır. Doğrudan güneş ışığından uzak tutunuz ve 3 yaş altı çocuklarda kullanmayınız. Bebak Pharma Intensive 30 Ml yaşlanma karşıtı yoğun bakım serumu yorumlarıyla da kullanıcıların takdirini kazanan bir üründür. Oldukça etkili olan Bebak Pharma Intensive 30 Ml yaşlanma karşıtı yoğun bakım serumu fiyatıyla da dikkat çekmektedir. Siz de bu ürüne Trendyol üzerinden erişebilirsiniz.