beaulis Lift It Maskara Hacimli Ve Kıvrık Kirpikler

122 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kurumsal Fatura
124,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
300 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,99 TL124,99 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

beaulis Lift It Maskara Hacimli Ve Kıvrık Kirpikler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmetik-Dünyası Satıcı Ünvanı: YUSUF YAĞIZ ÜCEBAKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9040213425
    Bu ürün Kozmetik-Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Lift It maskara tek katta istenen ekstra hacimli görünümü topaklanma yapmadan sağlar. \n• Özel olarak dizayn edilmiş fırçasının kaldırma etkisi ile kirpiklerinizi tek tek ayırarak kıvırır. \n• Etkileyici bakışlarının tamamlayıcı sırrı artık Lift It!

Ürün Özellikleri

  • Etki Kıvırma
  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
Geri Bildirim Ver

Beaulis Lift It Maskara Hacimli ve Kıvrık Kirpikler

Sık kullanılan makyaj malzemelerinden biri olan rimelin kirpiklerde kıvırıcı etki göstermesi beklenir. Beaulis Lift It maskara hacimli ve kıvrık kirpikler, bakışlarına hareket katmak isteyenler için idealdir. Tek başına kullanılsa bile lifting etkisi verir. Göz makyajının önemli parçası olan uzun, kıvrık ve dolgun kirpiklere ulaşmayı kolaylaştırır. Kirpik tellerinin bir araya toplanmasını engeller. Her bir teli ayrı ayrı kavrayarak dolgunlaştırır, uzatır, kıvırır. Böylece kirpikler daha fazla görünür. Topaklanma yapmayan formu sayesinde doğal durur, ağırlaşmayı önler. Tek katta gereken etkiyi verirken ikinci uygulamada da yapışma yapmaz. Parlak, koyu renk, dolgun kirpiklere sahip olmayı sağlar. Göz makyajının tamamlayıcısı olarak kullanabileceğiniz gibi tek başına uygulayarak da aradığınız etkileyiciliği ve estetik görünümü yakalayabilirsiniz.

  • Kavisli, sık dişli silikon fırça
  • Kirpiklerde lifting etkisi
  • Topaklanma yapmayan formül

Beaulis Lift It Maskara ile Etkileyici Göz Makyajı

Beaulis Lift It Maskara ile Etkileyici Göz Makyajı

Kirpikleri tek tek kavrayan yapısı ile Beaulis Lift It maskara görünümünüzde fark yaratır. Sık dişli, silikon fırçaya sahip olan ürün kullanım kolaylığı sağlar. Tasarımı ve malzemesi sayesinde kolay temizlenir. Böylece fırça kılları arasında maskara birikimi azalırken sürüş kolaylığı da sağlar. Fırça dibinde kalan, kuruyan rimel sorununu minimuma indirir. Kirpik tellerini tek tek kavrar ve ayırır. Kalın, koyu renk, uzun ve kıvrık görüntüyü aynı anda sağlar. Yumuşak uçları sayesinde sürme esnasında gözleri rahatsız etmez. Beaulis Lift It maskara kullananlar etkisini ilk kullanımda dahi hissedebilir. Akma yapmaz, etkisi geçene kadar temiz makyaj görüntüsünün korumasına yardımcı olur. Uzun süre kalıcıdır. İlk katta etkisi hissedilir ancak ikinci kat uygulamasında da topaklanma ve yapışmaya sebep olmaz. Birikme ya da kirpiklerde ağırlaşma sıkıntısı yaşamadan kolayca kullanılabilir.

Beaulis Lift It Kullanımı ile Çarpıcı Bakışlar

Beaulis Lift It Kullanımı ile Çarpıcı Bakışlar

Beaulis Lift It ile göz makyajına kolaylıkla lifting etkisi verilebilir. Kıvırma, dolgunlaştırma, uzatma ve kirpik tellerini birbirinden ayırıp tek tek görünür kılma gibi işlemlerin hepsini yerine getirir. Bütün göz makyajının tamamlayıcısı olarak ya da tek başına uygulanabilir. Yarattığı lifting etkisiyle dolgun kirpikler bakışları etkileyici hale getirir. Takma kirpik etkisi ile herhangi başka bir uygulamaya gerek kalmadan farkı hissettirir. Silikon fırça tasarımı ve özel formülü sayesinde uzun süre uygulama zorluğu yaşanmadan kullanılabilir. Belirgin, dolgun, uzun ve kıvrık kirpiklere erişmeyi kolaylaştırır. Kavisli fırça kirpikleri tek seferde bile olduğundan yoğun ve hacimli gösterir. Lifting etkisi için siz de Beaulis Lift It rimel kullanabilirsiniz. Dilerseniz Beaulis Lift It maskara hacimli ve kıvrık kirpikler yorumlarını okuyarak ürünü alan gerçek müşterilerin deneyimlerini öğrenebilirsiniz.

Avantajlı Beaulis Lift It Maskara Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Beaulis Lift It Maskara Fiyatları ve Yorumları

Lift It Beaulis rimel kirpiklerde ve göz makyajında etkileyici görüntü yaratan bir üründür. İşlevini yerine getirmedeki başarısı ile dikkat çeken maskara şık ambalajıyla da beğeni toplar. Beaulis Lift It maskara fiyatı tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Aynı anda dolgunlaştıran, uzatan, tellerini ayıran ve kıvıran rimel; kirpiklerin makyajda ihtiyaç duyabileceği tüm desteği bir arada sunar. Lifting etkisi sayesinde başka bir uygulamaya gerek kalmadan görünüşünüzü tamamlamanızı sağlar. Tek başına takma kirpik etkisi yaratır. Beaulis Lift It maskara yorumlarıyla müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Makyajın ve ifadenin güzelliği, etkileyiciliği gözden başlar. Bu maskara sayesinde çarpıcı bakışların temeli atılır. Silikon fırça tasarımıyla kirpikler olduğundan dolgun, uzun ve kıvrık görünür. Siz de kirpiklerinizle makyajınızda fark yaratmak için Beaulis marka Lift It maskarayı Trendyol üzerinden temin edebilirsiniz.