beaulis Format It Mat Fondöten 135 Light Beige

109 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,99 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
300 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

beaulis Format It Mat Fondöten 135 Light Beige

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MesaCompany Satıcı Ünvanı: MERT SAĞOL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7390603141
    Bu ürün MesaCompany tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • format ıt mat fondöten cildi pürüzsüzleştirip ve cilt kusurlarını gizlemeye yardımcı olurken kadifemsi mat bir görünüm verir. • cilde nefes aldırır maske etkisi yaratmaz ve bulaşma yapmaz, uzun süre kalıcıdır. • yüzünde istediğin formatı yakalamak için ideal.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • Görünüm Mat
  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

Beaulis Fondöten Ürünleri Trendyol'da!

Beaulis Format It 135 light beige mat fondöten, 30 ml hacimli tüp ambalajıyla son derece pratik bir kullanıma sahiptir. Ambalajın minimal tasarımı, bu ürünü küçük makyaj çantalarınız için bile uygun hâle getirir. Böylece her an yanınızda taşıyabileceğiniz fondöteni, seyahatlerinize götürmeniz de mümkün olur. Aynı zamanda bu ambalaj, hijyenik bir uygulama sunar. Fondöteni elinizi değdirmeden cildinize, fırçanıza veya süngerinize sürebilirsiniz. Bu sayede özellikle dış mekânda uygulama yapacağınız zaman temiz konusunda endişe etmenize gerek kalmaz. Hemen her cilt tipine uygun olan Beaulis Format It 135 light beige mat fondöten hem günlük hem özel kullanım için tercih edilebilir.

  • Normal, karma ve yağlı ciltler için uygundur.
  • Açık renkli ve nötr alt tonludur.
  • Yüksek kalıcılık ve orta/yoğun kapatıcılığa sahiptir.

Beaulis Format It Mat Fondöten Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

Beaulis Format It Mat Fondöten Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

Beaulis Format It 135 light beige mat fondöten, orta kalınlıkta bir yapıya sahiptir. Ürünün doğal şekilde dağılabilmesi için cildin nemli ve pürüzsüz olması gerekir. Aynı zamanda ürün, mat bitişli bir fondötendir. Bu yoğun yapısı ve mat bitişi; ürünü normal, karma ve yağlı ciltlere uygun kılar. Çünkü bu cilt tipleri, Beaulis Format It fondöteni kaldırabilecek neme sahiptir. Ayrıca gün içinde parlama yapan yağlı ciltler, fondötenin mat bitişinden fayda sağlayabilir. Kuru cilde sahip bireylerin de peeling ve nemlendirme adımlarının ardından bu ürünü kullanmaları mümkündür. Bu kişiler, fondötenin altına nemlendiren ve aydınlatan bir baz uygulamayı da tercih edebilir. Beaulis mat fondöten, 135 light beige renginden dolayı nötr alt tona sahiptir. Açık ve orta tonlu ten rengine sahip bireylerin bir çoğuna uyum sağlar.

Beaulis Format It Mat Fondöten Kalıcı mıdır?

Beaulis Format It mat fondöten, kalıcı bir üründür. Cildinize güzelce yedirdiğiniz fondöten, mat bitişinden dolayı pudralı bir hissiyat yaratır. Bu pudra hissi, ürünün cildinize tutunduğu anlamına gelir. Cildinizi sıkıca kavrayan fondöten, gün boyu tutunduğu yerden ayrılmaz. Kendiliğinde çıkmaz ve birkaç saat içinde gözeneklerinizde birikme yapmaz. Pütürlenmez, tortulanmaz ve parlamaya sebep olmaz. Fondötenin kalıcılığı, uzun günlerinizi ve özel gecelerinizi kurtarır. Böylece yoğun iş günlerinde sabahtan akşama kadar zarif görünümünüzü koruyabilirsiniz. Özel gecelerde çekilen flaşlı fotoğraflarda bile cildiniz pürüzsüz görünür. Ürünün kalıcılığını daha da artırmak isterseniz üzerine ince bir pudra geçebilir veya sabitleme spreyi sıkabilirsiniz. Böylece daha güvenli sonuçlar elde etmeniz mümkün olur.

Beaulis Format It Mat Fondötenin Kapatıcılığı Nasıldır?

Beaulis Format It 135 light beige mat fondöten, ortadan yükseğe doğru ilerleyen bir kapatıcılık düzeyine sahiptir. Bu özel formülün orta kalınlıktaki yapısı, örtücülük özelliğine destek olur. Tek katta bile yeterli kapatıcılığı sağlayan formül hem gündüz hem gece kullanımı için idealdir. Bu kapatıcılığı çok az bir miktarla gerçekleştiren fondöten, cildinizde ağırlık yapmaz. Eğer yoğun kapatıcılık isterseniz ürünü iki kat uygulamanız mümkündür. Bu fondöten, ikinci katta cildinizde pütürlü görünüm oluşturmaz. Özellikle fondötenin altına bir makyaj bazı kullanıp üzerine son adım spreyi sıkarsanız hem yoğun kapatıcılık hem de doğal görünüm elde edersiniz. Bu kapatıcılık düzeyi sayesinde ürünü; fotoğraf çekimlerinde, özel günlerde, mezuniyetlerde, düğün gibi törenlerde kullanmanız mümkündür. Fondöten, günlük kullanıma da uygundur. Eğer bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Beaulis Format It 135 light beige mat fondöten yorum sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu fondöteni Trendyol'dan satın alarak yoğun kapatıcılık, kalıcılık ve doğal görünüme sahip olabilirsiniz.