BAZAAR 4 Flute Incense Sticks The Virgin Mary 20 Adet Çubuk Tütsü

99,95 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

BAZAAR 4 Flute Incense Sticks The Virgin Mary 20 Adet Çubuk Tütsü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAZAAR 4 Satıcı Ünvanı: ALİ RIZA DİVRİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010053449
    Bu ürün BAZAAR 4 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flute Incense Sticks The Virgin Mary 20 adet çubuk tütsü
  • Paket içinde 20 adet çubuk tütsü bulunmaktadır.
  • Fiyat bir paket için geçerlidir.
  • Hindistan’da el yapımı ve doğal yollar ile üretilmiştir.
  • Tütsü çeşitleri arasında saf, duru ve dengeli notaları ile öne çıkan Flute Incense Sticks The Virgin Mary Çubuk Tütsü sayesinde hoş bir tütsü deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Yumuşak kokusu ile ortamda bulunan olumsuz enerjiyi gidermenize yardımcı olacak tütsü aynı zamanda uyku sorunlarınıza da iyi gelecektir.
  • Farklı kombinasyonlar yaratmak için Bazaar 4 ‘ün diğer Flute Incense Sticks tütsü çeşitlerine bakabilirsiniz.
  • Tütsüyü kullanmak için uç kısmından alev alıncaya kadar yakınız ve ardından oluşan alevi üfleyerek söndürünüz.
  • Serin, kuru ve nemden uzak yerde saklayınız

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

BAZAAR 4 Flute-TVM Flute Incense Sticks The Virgin Mary 20 Adet Çubuk Tütsü

Tütsü, bulunduğu ortama hoş bir koku veren ürünlerden bir tanesidir. Çeşitli inanışlara göre enerji temizliği için de kullanılır. Türüne göre çeşitli kategorilere ayrılan tütsüler, farklı zevklere sahip kullanıcıların beğenisini kazanır. Siz de kişisel zevklerinize Bazaar 4 Flute tütsüyü tercih ederek ortamın havasını değiştirebilirsiniz. Bazaar 4 Flute Incense Sticks The Virgin Mary 20 adet çubuk tütsü, beklentilerinizin fazlasını karşılar niteliktedir. Kaliteli yapısı sayesinde ortama hoş ve kalıcı bir koku yayar. Yumuşacık notalara sahip olan çubuk tütsü, unutulmaz bir deneyim yaşamanıza izin verir. Ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir, bulunduğunuz ortamın havasını değiştirebilirsiniz.

  • El işçiliği
  • 20 adet çubuk tütsü
  • Hoş koku

Bazaar 4 Flute Incense Sticks Tütsünün Kokusu

Bazaar 4 Flute Incense Sticks Tütsünün Kokusu

Flute Incense Sticks The Virgin Mary 20 adet tütsü, bulunduğu ortama yumuşacık bir koku katar. İçerisinde bulunan özel bileşenler saf, dengeli ve duru notalardan oluşur. Bu içeriklerin birleşmesi ile ortaya muhteşem bir koku çıkar. Bazaar The Virgin Mary 20 adet çubuk tütsü, bu özellikleri sayesinde her kullanımda farkını ortaya koyar. Özel olarak geliştirilen tütsü, kokusunun yanı sıra insan vücuduna da fayda sunar. Ortamda bulunan olumsuz enerjinin giderilmesine yardımcı olur. Hoş ve hafif kokusu sayesinde uyku sorunlarına da iyi gelir. Özellikle stresli bir gün geçiren kişilerin tütsü kullanması tavsiye edilir. Bazaar 4 Flute Incense Sticks The Virgin Mary çubuk tütsünün kokusu, stres ve endişeyi azaltır. Odaklanmayı artırarak yapılan işlere verim kazandırır. Bunun yanı sıra yoga ve meditasyon gibi çalışmalarda da kullanılır.

Bazaar The Virgin Mary 20 Adet Çubuk Tütsü Nasıl Kullanılır?

Tütsüyü yakmak için çakmak, mum ya da kibritten destek alabilirsiniz. Öncelikle tütsünün uç kısmını alev alıncaya kadar yakınız. Ardından alevi üfleyerek söndürebilirsiniz. Dilerseniz tütsüyü dik bir şekilde konumlandırabilir dilerseniz de tütsü kayığı satın alabilirsiniz. Yakılan tütsü, bir süre sonra duman çıkarmaya başlar. Bu duman, tütsünün içerisindeki hoş kokulu bileşenlerin odaya yayılmasını sağlar. Paket içerisinde bulunan 20 adet tütsüyü dilediğiniz odada kullanabilirsiniz. Ürünü, astım ya da bronşit gibi rahatsızlıklara sahip olan kişilerin uzman tavsiyesi ile kullanması önerilir. Bazaar 4 Flute Incense Sticks The Virgin Mary 20 adet çubuk tütsü, Hindistan’da doğal yollar ile üretilir. Tamamen el işçiliği ile hazırlanan tütsüler, kullanıcıların beğenisine sunulur. Yumuşacık kokuya sahip olan ürünleri günün her saatinde kullanabilirsiniz. Bu sayede mental sağlığı destekleyebilir, huzurlu günler geçirebilirsiniz.

Bazaar The Virgin Mary 4 Flute Incense Sticks Kaliteli midir?

Bazaar 4 Flute Incense Sticks The Virgin Mary 20 adet çubuk tütsü, tercih edebileceğiniz kaliteli ürünlerden bir tanesidir. El yapımı olan ürünün kullanım ömrünü artırmak için çeşitli koşullara dikkat etmek gerekir. Bazaar 4 Flute Incense Sticks The Virgin Mary tütsüyü serin ve kuru ortamda saklayabilirsiniz. Doğrudan gelen güneş ışınları, tütsünün yapısını bozarak kullanım ömrünü azaltabilir. Farklı kombinasyonlar elde etmek için Bazaar 4 markasının diğer tütsü çeşitlerine de göz atabilirsiniz. Bazaar 4 Flute Incense Sticks The Virgin Mary 20 adet çubuk tütsü yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür. Kullanıcıların yorumları tütsünün kokusunun kalıcılığı hakkında da bilgi sahibi olmanızı sağlayabilir. Bazaar 4 Flute Incense Stick Virgin Mary çubuk tütsüyü kolayca satın alabilirsiniz.