6
Taşlama kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Baytec Elmas Ahşap Kesme Testeresi Taşlama Makinesi 115x22 Mm

85 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Baytec Elmas Ahşap Kesme Testeresi Taşlama Makinesi 115x22 Mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BADEM10 Satıcı Ünvanı: AKSANAL MARKET HIRDAVAT HEDİYELİK EŞYA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0034039484900001 Vergi Kimlik Numarası: 0340394849
    Bu ürün BADEM10 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 19 adet sipariş verilebilir. 19 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Daire testere hakkında
  • Göbek çapı: 22 mm (20 mm yapmak için halka mevcut)
  • Disk çapı: 115mm
  • Disk et kalınlığı: 1mm
  • 36 diş
  • Mdf kesme
  • Ahşap kesme

Ürün Özellikleri

  • Tip Avuç Taşlamalar
  • Güç (Watt) 2201 - 2400 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Disk Çapı 115
Geri Bildirim Ver

Baytec Elmas Ahşap Kesme Testeresi Taşlama Makinesi 115x22 Mm

Eğer taşlama makinesi ile ilgili bir ihtiyaç hali bulunuyorsa Baytec elmas ahşap kesme testeresi taşlama makinesi 115x22 mm modelini satın alarak bu ihtiyaçlarınızı en basit şekilde giderebilmeniz mümkün hale gelir. İyi bir taşlama makinesinde aranacak en temel özellik çok amaçlı kullanıma sahip olarak farklı işlemleri gerçekleştirebilmesidir. Ürünlere farklı aksesuarlar ve taşlama başlıkları ekleyerek gereken her işlemde kullanılabilir. Bir işlem gerçekleştirmeden önce uygun bir taş seçimi yapılarak makinenin sabitlenmesi gerçekleştirilir. Paslanmaz çelikten oluşan bir malzemeyle çalışılacaksa taş mutlaka inox olmalıdır. İnternet üzerinden Baytec elmas ahşap kesme testeresi taşlama makinesi 115x22 mm satın al seçeneğini kullanarak ürünün kalitesi ile ilgili tereddüt duymadan satın alabilmek mümkündür. Çünkü kalite bir ürün hem uzun ömürlü kullanım imkanına sahiptir hem de yaptığı işte kendisini belli eder.

  • Uzun Ömürlü Kullanım
  • Paslanmaz Çelik Yapısı
  • Farklı Model ve Seçenekler

Hayat Kolaylaştıran Baytec Elmas Ahşap Kesme Testeresi Taşlama Makinesi 115x22 Mm 15080-1

Hayat Kolaylaştıran Baytec Elmas Ahşap Kesme Testeresi Taşlama Makinesi 115x22 Mm 15080-1

Taşlama makinelerinin piyasada mevcut olan iki farklı türü bulunmaktadır. Bunlardan birisi elektrikle diğeri ise hava ile çalışan modellerdir. İşlem gerçekleştirilirken yüzey üzerinde herhangi bir bası uygulanmasına gerek duyulmaz. En yüksek devirler sayesinde taş, metal ve granit başta olmak üzere bütün sert malzemeler üzerinde rahat bir şekilde işlemler gerçekleştirilebilir. Makine eğer gündelik basit işlemlerde veya hobilerde kullanılacaksa avuç içi taşlama makineleri yeterli olacaktır. Büyük boyutlarda olanlar ise genellikle sanayi ve inşaat sektörlerinde kullanılır. Ayrıca özel olarak üretilen çok amaçlı testereler ile çok farklı özelliklerdeki malzemeleri kesip şekillendirmek mümkün hale gelmektedir. Baytec elmas ahşap kesme testeresi taşlama makinesi 115x22 mm kampanya dönemleri takip edildiği zaman çok daha uygun fiyatlara satın alınabilir. Satın alınmadan önce testere bıçağı özelliği olup olamaması konusuna dikkat edilmelidir.

Baytec Elmas Ahşap Kesme Testeresi Taşlama Makinesi 115x22 Mm 15080-1 Genel Özellikleri

Baytec Elmas Ahşap Kesme Testeresi Taşlama Makinesi 115x22 Mm 15080-1 Genel Özellikleri

Elmas ahşap testere sayesinde alüminyum, demir, taş, mermer ve cam gibi yumuşak metallere istenilen şekilleri verebilmek mümkün hale gelir. Hem sabit hem de taşınabilir şekilde modelleri bulunmaktadır. Sabit olanlar genellikle büyük işler yapmak amacıyla iş yerlerinde kullanılır. Taşınabilir olanlar ise ergonomik yapıları sayesinde çok fazla tercih edilmektedir. Hafif yapısı sayesinde de işlemi gerçekleştirirken herhangi bir rahatsızlık vermeyerek kollarda ağrı meydana getirmez. Kullandıktan sonra gerekli temizlik ve bakım işlemleri yapıldığı takdirde uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Bay tec testere modeli oldukça donanımlı özelliklere sahip bir üründür. Toplamda 36 dişten oluşmaktadır ve disk çapı 115, göbek çapı 22 mm’dir. Disket kalınlığı ise ortalama olarak 1 mm büyüklüğündedir.

Baytec Elmas Ahşap Kesme Testeresi Taşlama Makinesi 115x22 Mm 15080-1 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Baytec Elmas Ahşap Kesme Testeresi Taşlama Makinesi 115x22 Mm 15080-1 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Kullanılacakları amaca göre pek çok farklı türde taşlama makineleri bulunur. Fayans kesme, İnşaat karosu kesme, ahşap kesme, MDF kesme, yüzey soyma ve temizleme bu işlemlerin en bilinenleridir. Bu sayede insanlar kendisine uygun olan modeli seçerek satın alabilirler. Satın almadan önce Baytec elmas ahşap kesme testeresi taşlama makinesi 115x22 mm yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek seçim yapmak insanlar için bir referans niteliğinde olacaktır. Bir ürünün kullanan veya kullanmış olan kişiler en doğru bilgileri vererek tecrübelerini yansıtırlar. Baytec elmas ahşap kesme testeresi taşlama makinesi 115x22 mm indirim kampanyaları, almaya karar verdikten sonra dikkatli bir şekilde takip edilmelidir. Böylece ekonomik açıdan son derece avantajlı bir alışveriş yapılmış olunur. Dilerseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.