Baymak Lambert () Lpy 24/24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

19.998 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
20.500 TL

Ürün Bilgileri

Baymak Lambert () Lpy 24/24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TS TESİSAT SANAYİ ve LTD. ŞTİ. Satıcı Ünvanı: TS TESİSAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859053540300013 Vergi Kimlik Numarası: 8590535403
    Bu ürün TS TESİSAT SANAYİ ve LTD. ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Isıl Güç 24 kW
  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 20600 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Baymak Lambert 20940471 Lpy 24/24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

Günümüz ısınma teknolojilerinin en önemli ayağından biri de kombilerdir. Baymak lambert lpy 24/24 kw 20.000 kcal tam yoğuşmalı kombi, yüksek performansı sayesinde en sık tercih edilen ürünlerden biridir. Maksimum ısıl gücü 24kw olan ürünün ısıtma kapasitesi 20.600 Btu/h şeklindedir. Ürün, ev ve ofis ısıtmalarında rahatlıkla kullanılabilir. Resmi distribütör garantili olan ürün, beyaz renkte satışa sunulmaktadır. Baymak lambert lpy 24 kw yoğuşmalı kombinin kurulumu son derece kolaydır. Ürün, 2 yıl garantili olarak tüketiciye sunulur.

  • Günlük ısınma ihtiyacını karşılamak için yeterlidir.
  • Kullanımı ve kurulumu kolaydır.
  • Uzun ömürlüdür.

Baymak Lambert Lpy 24/24 Kw Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

Baymak Lambert Lpy 24/24 Kw Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

Maksimum ısıtma gücü 20.000 kcal olan Baymak lambert lpy 24 24 kw tam yoğuşmalı kombi ile maksimum verim elde etmek mümkündür. Enerjiden tasarruf ederek kaliteli bir ısınma süreci sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Ürün, geniş bir ısıtma ayarına sahiptir; minimum 20 derece, maksimum 80 derece olarak ayarlanabilir. Üründen sıcak su elde etmek için ise maksimum 65, minimum 30 dereceden faydalanılır. Baymak lambert lpy 24/24 kw tam yoğuşmalı kombi, dakikada 2,5 litre sıcak su üretimi sağlar. Donmaya karşı da tam koruma sağlayan ürün, özellikle kış mevsiminde kullanım suyu devresinde güvenli bir sistem oluşturmuştur. Ayrıca ürünün üzerinde arıza teşhis kontrol paneli bulunmaktadır. Yüksekliği 802 mm, genişliği 450 mm ve derinliği ise 340 mm olan ürün, geniş yer kaplamaz. Ürünün hermetik baca çapı ise 60-100 mm şeklindedir.

Baymak Lambert Lpy Tam Yoğuşmalı Kombi Uzun Ömürlü mü?

Baymak Lambert Lpy Tam Yoğuşmalı Kombi Uzun Ömürlü mü?

Enerji tüketimini en aza indiren ve maksimum verim sağlayan Baymak lambert lpy 24/24 kw 20.000 kcal tam yoğuşmalı kombi, uzun ömürlü kullanım vadeder. A sınıfı enerji verimliliği sayesinde hem doğa hem de bütçe dostu olan ürün, estetik bir görünüm sunar. Kapalı alanlarda uzun yıllar kullanılabilecek bu ürünün 2 yıl kullanım garantisi mevcuttur. Gürültüyü minimalize eder ve konfor olanaklarını artırır. Baymak lambert lpy 24/24 kw 20.000 kcal tam yoğuşmalı kombi, neredeyse her boyuttan kapalı alanların ısınması için yüksek performansla çalışır. Öte yandan ürünün resmi distribütör garantili olması da sıkça tercih edilme sebepleri arasında yer alır.

Baymak Lambert Lpy Tam Yoğuşmalı Kombi Kurulum Gerekir mi?

Baymak lambert lpy 24/24 kw 20.000 kcal tam yoğuşmalı kombi için kurulum gerekir. Ergonomik tasarımı ve boyutlarıyla yer tasarrufu sağlayan ürün; mutfaklarda, balkonlarda ve kapalı alanlarda fazla yer kaplamaz. Estetik bir görünüm sunan ürünün üzerinde yaz ve kış sıcaklık ayarlarını değiştirmek ve mevcut ayarların kontrolünü sağlamak için bir led ekran bulunur. Çift eşanjörü bulunan ürün, ana eşanjörün şebeke suyundan ötürü kireçlenme riskini en aza indirmektedir. Kombi, çift eşanjör özelliğinden dolayı ekstra tasarruf sağlar çünkü çift eşanjör, mutfakta ve banyoda kullanılan suyu kış mevsiminde radyatör suyundan elde eder. Ekranın üst kısmında sıcak su ayarlarına ait düğmeler, alt kısmında ise kalorifer ayarlarına ait düğmeler yer alır. Baymak lambert, yoğuşmalı kombi çeşitlerinden olduğu için kullanılan enerjiyi hemen dışarı atmaz. Enerji iki defa kullanıldığından ve A sınıfı özelliklerle üretilmiş olmasından dolayı maksimum tasarruf sağlar. Dilerseniz Baymak lambert lpy 24/24 kw 20.000 kcal tam yoğuşmalı kombi yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerini değerlendirebilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden hızlıca satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.