Baymak Elegant Plus 24.000 Btu A++ Inverter Klima (Ücretsiz Montaj)

4.529 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Baymak Elegant Plus 24.000 Btu A++ Inverter Klima (Ücretsiz Montaj)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dream Store Satıcı Ünvanı: DENİZATI ELEKTRONİK SPOR MALZ.OTO.DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI MAK.TEKS.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LİMİTED İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0292061044000020 Vergi Kimlik Numarası: 2920610440
    Bu ürün Dream Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kapasite BTU : 24.000 Btu, Enerji Sınıfı : A Enerji, Klima Tipi : Inverter,

Ürün Özellikleri

  • Soğutma Kapasitesi 24000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Soğutma A+++
  • Tip Ev Tipi Klima
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 5 Yıl
  • Isıtma Kapasitesi 24000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Isıtma A+
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özel Filtreler Çıkarılabilir Filtre
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Wi-Fi Özelliği Yok
Geri Bildirim Ver

Baymak Elegant Plus 24.000 Btu A++ Inverter Klima (Ücretsiz Montaj)

Baymak Elegant Plus 24.000 Btu A++ Inverter Klima, ev tipi klima türü olarak karşınıza çıkar. Bu klima, evlerinizin her mevsimde ideal sıcaklıkta olmasını sağlayarak sizlere konforlu bir yaşam alanı sunar. İster yazın serinletici soğutma özelliğinden isterseniz de kışın sıcak hava akımı sağlama özelliğinden yararlanabilirsiniz. 5 yıl garanti süresi vardır.

 
  • Ev tipi klima
  • 5 yıl garanti süresi
  • Konforlu

Baymak Elegant Plus 24.000 Btu A++ Inverter Klima Özellikleri

Baymak Elegant Plus 24.000 Btu A++ Inverter Klima Özellikleri

Bu klimanın sahip olduğu bütün özellikler, kullanıcılar için oldukça etkileyicidir. Soğutma kapasitesi 24000 Btu/h, enerji sınıfı A+++ olan Baymak Elegant Plus 24 A++ 24000 Btu Inverter Klima, sunduğu verimlilikle ön plana çıkar. Isıtma kapasitesi de 24000 Btu/h olan bu klima, enerji sınıfı A++ ile sınıfının en verimli ürünleri arasındadır. Beyaz renkte olan bu klima, evinizin dekorasyonuna kolay bir şekilde uyum sağlamak için özellikle tasarlanmıştır. Ücretsiz kurulum/montaj hizmeti sayesinde de sizin uğraşmanıza gerek kalmadan klima kurulumu gerçekleştirilir ve 5 yıl garantisi bulunur. Özel çıkarılabilir filtreler, evinizin havasını temiz tutmak için kullanışlı bir özelliktir. Bu klimayı yaz mevsiminin kavurucu sıcaklarında serinlemek için veya soğuk havalarda evinizi ısıtmak için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sahip olduğu işlevsel özellikler sayesinde ürün, hava şartları fark etmeksizin dört mevsim boyunca yüksek performans sergilemeyi başarır. Kaliteli özellikleriyle ve donanımlı yapısıyla klima, hemen hemen herkesin beğenisini kazanır.

 

Baymak Elegant Plus 24.000 Btu A++ Inverter Klima Nasıl Kullanılır?

Baymak Elegant Plus 24.000 Btu A++ Inverter Klima Nasıl Kullanılır?

Bu klima, son derece basit bir kullanıma sahiptir. Klimayı açmak için öncelikle uygun bir yere yerleştirmeniz gerekir. Evde klimayı kullanacağınız odada klima için en uygun yeri bulmanız cihazdan verim almak için oldukça önemlidir. Daha sonrasında klimayı uzaktan kumanda ile kolayca çalıştırabilirsiniz. Klimanın hava yönü, fan hızı, sıcaklık ayarı gibi özellikleri de uzaktan kumanda üzerinden kontrol edilebilir. Geniş soğutma kapasitesi ve yüksek verimliliği ile herkesin kullanabileceği bir üründür. Baymak Elegant Plus, özel filtreleri ile sağlıklı bir ortam sunar. Çıkarılabilir filtreleri ise kolay bir şekilde temizlenerek toz ve diğer partiküllerin ortamdan uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Böylece evinizdeki hava kalitesi de artar. Ayrıca klimanın A++ enerji sınıfı, enerji tasarrufu yapmanızı sağlar. Klimanın sahip olduğu tüm özellikler, ekonomik bir çözüm sunar. Sağladığı avantajlarla adından söz ettirmeyi başaran klimayı gönül rahatlığı içerisinde tercih edebilmeniz mümkündür.

 

Baymak Elegant Plus 24.000 Btu A++ Inverter Klima Avantajlı mı?

Baymak Elegant Plus 24.000 Btu A++ Inverter Klima Avantajlı mı?

Baymak tarafından kullanıcıların beğenisine sunulan inverter klima, birçok avantaja sahiptir. Inverter teknolojisi sayesinde klima istenilen sıcaklıkta çalışır ve enerji tasarrufu sağlar. Bu özellik hem çevre dostu hem de elektrik faturasını düşüren bir etki yaratır. Çıkarılabilir filtreler klima havasını temizler ve daha sağlıklı hava solumanızı destekler. Klimanın yüksek soğutma ve ısıtma kapasitesi, hızlı bir şekilde odanızı istediğiniz sıcaklığa getirir. Klimanın kurulum/montaj hizmeti de satın almadan sonra ekstra bir maliyet oluşmasını engeller. 5 yıl garantiye sahip olan klima kullanıcılar için güvenli ve uzun ömürlü bir ürün kullanımı sunar. Ürün, geniş soğutma kapasitesi ve yüksek verimliliği sayesinde evlerinizin yanı sıra farklı mekanlarda da kullanılabilir. Baymak Elegant Plus 24.000 Btu A++ Inverter klima yorumları ve değerlendirmeleri kısmında ürün hakkında kullanıcı görüşlerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca Baymak Elegant Plus 24.000 Btu A++ Inverter klima fiyatı ve detaylarını Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.