maxforce Hamam Böceği Ilacı Jel 5gr

104,71 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
135 TL124 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
135 TL124 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

maxforce Hamam Böceği Ilacı Jel 5gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akdeniz Ticaret Satıcı Ünvanı: VEYİS ÖNDAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6035251790800017 Vergi Kimlik Numarası: 6560132652
    Bu ürün Akdeniz Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BAYER HAMAMBÖCEĞİ JELİ 5 GR SON KUL.TAR:09/2026 SAĞLIĞINIZ İÇİN ELDİVEN İLE KULLANIN Kapalı alanlardaki hamam böceği istilasına karşı kullanılmak üzere Hamam Böceği Jel Böcek İlacı. Güvenilir formulasyonu ile Bayer hamam böceği jeli, Maxforce Jel, Bayer Garden markası ile sunuluyor. Bayer Garden Hamam Böceği jeli hızlı ve uzun süre etkili çözüm sağlar. Hamam böceği ile mücadele de aerosol böcek ilacı da kullanabilirsiniz. Böcek ilacı çeşitleri ( Tüm böceklere karşı Bayer Garden Böcek ilacı – Bayer Garden Karınca Yemi, Bayer Garden Karınca jeli, Bayer Garden Karınca tozu ) ile ilgili daha fazla bilgi almak için diğer ürünlerimize göz atın. AVANTAJLARI Uzun Süre Etkilidir. Benzersiz Imidacloprid aktif maddesi içerir. Tüm hamamböceği türlerine karşı son derece etkilidir ve uzun süre etkisini korur. (minimum 3 ay) Zincirleme etkisi ile tüm koloniyi kontrol eder. Hızlı çözüm ve hijyen sunar. PRATİK AMBALAJ 5 gr’lık kullanıma hazır, özel tasarım şırınga ambalajındadır. Uygulaması çok pratiktir. En zor noktalara rahatça uygulanabilir. GÜVENLİ KULLANIM Güvenli jel formülasyondadır. İçeriğindeki Bitrex maddesi, hedef dışı canlıların için oldukça güvenlidir. Kokusuzdur ve kullanıldığında leke bırakmaz.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver

Bayer Maxforce Hamam Böceği İlacı Jel 5 Gr

Çeşitli hava koşullarından kaynaklı olarak kapalı ortamlarda farklı türlerde canlıların yaşamaya başlaması başlıca görülen durumlardan biridir. Hamam böcekleri de karşınıza çıkabilecek canlılar arasında yer alır. İstenmeyen ve zararlı haşerelerden kurtulmak istiyorsanız değerlendirebileceğiniz alternatif seçeneklerin başında Bayer hamamböceği jel ilacı gelir. Jel kıvamına sahip olan hamam böceği jel ilaç ile kısa sürede evinizdeki istemediğiniz böceklerden ve zararlı haşerelerden kurtulabilirsiniz. Bayer Maxforce hamamböceği jeli 5 gr şeklinde satışa sunulur. Kolay bir şekilde ilacın dozajını ayarlayarak uzun süre evinize istenmeyen haşerelerin gelmesine engel olabilirsiniz. İçeriği bakımından da beğeni toplayan jel sayesinde etkili bir sonuca ulaşabilirsiniz. Direnç gelişiminin engellenmesinde etkili clothianidin maddesi içeren ürün uzun bir süre rahat etmenizi sağlar.

  • 5 gram jel ilaç
  • Glikoz içermez
  • Etkili formül

Pratik Bayer Maxforce Hamam Böceği İlacı Jel 5 gr

Pratik Bayer Maxforce Hamam Böceği İlacı Jel 5 gr

İçeriği ve sağladığı avantajları bakımından Bayer Maxforce hamam böceği ilacı jel 5 gr kaliteli bir ürün olarak nitelendirilebilir. Zararlı haşerelerden kurtulana kadar sürekli olarak hamam böceği ilacını kullandığınızda kısa sürede istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte pek çok farklı hamam böceği türü içinde etkili bir ürün olarak da belirtilebilir. Amerikan, Alman ve Oryantal gibi farklı ırklardan türeyen hamam böceklerinin ortadan kaybolması açısından etkin bir üründür. Bunun yanı sıra yeni aktif bir madde olarak da ifade edilen Clothianidin maddesi zararlı haşerelerin ilaca karşı direnç göstermesini engeller. Oldukça kapsamlı ve zengin içeriğe sahip olması bakımından bu ilacı belirtilen dozda kullanmaya başlayabilirsiniz. Doz aşımı yapmamaya özen göstermeniz faydalı olur. İstediğiniz sonucu kısa sürede elde edebileceğiniz gibi zararlı böceklerin her türlüsünden de kurtulabilirsiniz.

Güvenli Bayer Maxforce Hamam Böceği İlacı Jel 5 gr

Güvenli Bayer Maxforce Hamam Böceği İlacı Jel 5 gr

Pek çok farklı avantajı da beraberinde getiren Bayer Maxforce hamam böceği ilacı jel 5 gr yorum ve müşteri dönüşleri ile beğeni toplar. Bayer Maxforce hamam böceği ilacı jel 5 gr kullananlar tarafından sıklıkla tercih edilmeye devam eder. Özellikle de hava şartları ve uygun koşullar oluştuğunda kapalı ortamlarda dönemsel olarak istenmeyen canlılar türediği gözlemlenen durumlardan biridir. Eğer siz de haşereler konusunda rahatsızlık yaşıyorsanız Bayer Maxforce markasına ait olan jel kıvamındaki ilacı değerlendirebilirsiniz. Zararlı haşerelerin bulunduğu bölgelere jeli dökerek daha fazla zararlı canlıların türemesini önleyebilirsiniz. Aynı zamanda mevcut olan haşere türlerinin de ortadan kaybolmasını sağlayabilirsiniz. Her bakımdan değerlendirildiğinde haşere ilacı ihtiyacınız olan etkiyi sizlere sağlar. Üstelik uygun bir fiyat üzerinden sunulduğu için de Bayer Maxforce hamam böceği ilacını rahatlıkla satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Uygun Bayer Maxforce Hamam Böceği İlacı Jel 5 gr Fiyatı

Uygun Bayer Maxforce Hamam Böceği İlacı Jel 5 gr Fiyatı

Ev ortamında ya da çeşitli kapalı alanlarda hamam böcekleri gibi canlı türleri ile karşılaşmanız mümkündür. Bu süreçte rahatsızlık veren zararlı canlılardan kurtulmak için alternatif bir seçenek olan Bayer Maxforce hamam böceği ilacı jel 5 gr satın alabilirsiniz. Kullandıktan kısa süre sonra etkisini göstermeye başlayan ürünü oldukça uygun bir meblağda bulabilirsiniz. Bayer Maxforce hamam böceği ilacı jel 5 gr fiyat açısından makul olduğu için rahatlıkla alabilirsiniz. 5 gr olarak Trendyol üzerinde bulabileceğiniz Bayer Maxforce markası kaliteli bir ürün içeriğine sahiptir. İstenmeyen canlı türlerinden özellikle de hamam böceklerinden jel kıvamda olan hamam böceği ilacı ile kurtulabilirsiniz. Üstelik ürün içeriğinde glikoz bulunmadığı için de yem çekingenliğine karşı etkili bir sonuç sağlar. Siz de hamam böceği ilacını kullanarak evinizde veya ofisinizde istemediğiniz canlıların gelmesine engel olabilirsiniz.